info slovenija
Napredno iskanjeKIROPRAKTIKA WEISS, NEGA TELESA, MARTIN WEISS S.P., MARIBORPriporočeno


KIROPRAKTIKA WEISS, NEGA TELESA, MARTIN WEISS S.P., MARIBOR

KIROPRAKTIKA WEISS, NEGA TELESA, MARTIN WEISS S.P., MARIBOR

 


Bolečine v križu, vratu in ledvenem predelu so zagotovo nekaj vsakdanjega. Težava nastane, ko se poškodbe prelevijo v kronično bolečino, ki zahteva hitro ukrepanje in sanacijo nastalega položaja. Danes vse več ljudi ob tovrstnih težavah poišče pomoč v alternativni medicini, tudi v kiropraktiki, ki v ZDA uživa ugled največje, najbolj regulirane in najbolj priznane komplementarne in alternativne stroke, počasi pa se uveljavlja tudi pri nas.

Kaj je kiropraktika


Kiropraktika je znanost, veda in umetnost delanja z rokami in si prizadeva odstraniti motnje iz centralnega živčnega sistema. Pri vsaki terapiji kiropraktike se stimulirajo možgani, torej centralni živčni sistem. Posledično se odpravijo tudi  motnje, pretok je boljši, telo pa boljše deluje na vseh ravneh. Naloga kiropraktike je torej vzdrževanje optimalnega delovanja centralnega živčnega sistema.

Kako poteka obravnava pri kiropraktiku

Najprej opravimo pregled, da ocenimo, ali je posameznik sploh primeren za terapije. Pregledamo tudi bolnikove rentgenske posnetke oziroma ortopedske, nevrološke, funkcionalne teste, nato pa naredimo načrt terapij. Seveda je število terapij in čas, v katerem pričakujemo izboljšanje stanja, odvisen od posameznika. V nekaterih primerih gre zgolj za simptomatske spremembe, kjer se na primer želimo znebiti bolečin. V primeru funkcionalnih sprememb pa težimo k bistvenemu izboljšanju stanja. Seveda je sprememba stanja daljši proces, kot je na primer učenje.


Informacije o vnosu
Naslov: Aljaževa ulica 4

Maribor 2000 Maribor
Slovenija
E-poštni naslov:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Mobitel: 040 702 456
Regija: Podravska
Število ogledov: 380
Dodano: 2013-11-05 15:27:27
Zadnja posodobitev: 0000-00-00 00:00:00

Info-Slovenija


Info-Slovenija 

Večjezičnost
sl.png Slovenščina
en.png  English
de.png  Deutsch
it.png Italiano
ru.png  Русский
hr.png  Hrvatski
Copyright © MediaTech - Gostovanje in izdelava spletnih strani