Objave

InfoSlovenija
7046
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31828.jpg

AVTOSERVIS, AVTOKLEPARSTVO KRNIČAR MILAN S.P., CERKLJE NA GORENJSKEM

Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska
+386(0)4 2526751

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju avtoservisa, avtokleparstva, vulkanizerstva, prodajo novih in rabljenih avtodelov ter hitrim servisom vozil.

O Nas
Podjetje Avtodeli Krničar se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem, od koder izvajamo svojo dejavnost in strankam nudimo kakovostne in celostne storitve na področju avtokleparstva in avtomehanike ter prodaje rezervnih novih in rabljenih avtodelov.

Servis

Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite kakovostno obravnavo. Redni in strokovno izvedeni servisi pripomorejo k ohranjanju vozila v najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.
Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite resnično kakovostno obravnavo. Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.

Nudimo vam kakovostne servisne storitve na področju avtokleparstva in avtomehanike po dostopnih cenah. In kar je najpomembnejše – s storitvijo boste zadovoljni in vam ne bo predstavljala še ene grenke izkušnje.

Servisne storitve opravljamo za vozila različnih vrst znamk (Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, Volvo, Škoda) ter vrst vozil (enoprostorci, kombinirana vozila, lahka dostavna vozila, kombi, osebna vozila).

Rezervni deli

Ko se gre za vašega jeklenega konjička mu privoščite kakovostne rezervne dele. Le tako bo lahko vozilo varno ter obenem delovalo nemoteno. Naš prodajni program zajema veliko zalogo kakovostnih avtomobilskih delov za različne znamke in tipe vozil.
Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite kakovostno obravnavo in kakovostne rezervne dele. Le tako bo lahko vozilo varno ter obenem delovalo nemoteno. Naš prodajni program zajema veliko zalogo kakovostnih avtomobilskih delov za različne znamke in tipe vozil. Pri nas najdete rezervne dele za motorna kolesa, dostavna vozila, kombije, tovorna vozila, enoprostorce in osebna vozila. Prodajamo pa tudi rabljene avtodele in rabljene pnevmatike.

Pri nas kupljene dele po dogovoru tudi vgradimo. Za več informacij nas pokličite na 041 331 396 ali pišite preko obrazca POVPRAŠEVANJE.


 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Krničar Milan s.p. avtokleparstvo in prodaja na drobno
Davčna št.:
72936045
Naslov:
Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Številka računa denarnega toka:
IBAN SI56 0700 0000 0611 190 (odprt 12.6.2002, GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Krničar Miran
Faks:
+386(0)4 2526751