Objave

InfoSlovenija
1075
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8651/190270815101513092387134860499130827594232n-1496648422.jpg

DETEKTIVSKE STORITVE EVIDENTIUM, TRZIN

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Detektivske storitve

Detektivska agencija Evidentium in detektiv Žiga Primc s svojimi sodelavci za svoje naročnike zagotavljajo širok nabor detektivskih storitev in računalniške forenzike.


Naša naloga je, da na zakonit, strokoven in učinkovit način naročniku zagotovimo pravilne in izčrpne informacije, s katerimi lahko le-ta:

  • zavaruje svoje interese
  • poišče osebo, za katero ima upravičen interes
  • obvaruje svoje premoženje ali doseže vrnitev svojega premoženja
  • zaščiti svoj poslovni in tržni položaj
  • zagotovi čim boljši položaj v postopkih, v katerih sodeluje kot stranka.

Informacije pridobivamo diskretno, vse okoliščine konkretnega sodelovanja pa so strogo varovana poslovna skrivnost, kar je tudi temeljno pravilo detektivskega dela. Za pravne in fizične osebe opravljamo tudi svetovalne naloge na področju preprečevanja kaznivih in drugih škodljivih dejanj.

Delujemo v skladu z Zakonom o detektivski dejavnosti (Ur. list RS, št. 17/2011), kateri nam daje pooblastila za pridobivanje podatkov iz evidenc, ki fizičnim osebam in nekaterim organizacijam niso dostopne. Te evidence so:

  • evidenca registriranih vozil (registrska označba, podatki o lastnikih in podatki o vozilu)
  • register stalnega prebivalstva in centralni register prebivalstva (podatki o osebnem imenu, datum rojstva, enotna matična številka občana, državljanstvo, čas in kraj stalnega in začasnega prebivališča)
  • evidenca zavarovancev (podatki o zaposlitvi, delodajalcu, delovnem mestu in prejšnjih zaposlitvah)
  • slovenski ladijski register in register zrakoplovov (podatki o plovilih in lastnikih). 

 

Detektivske storitve za podjetja


Za podjetja preiskujemo področja poslovnih goljufij, disciplinskih kršitev zaposlenih in pomagamo na področju varovanja informacij ter po potrebi izvajamo računalniško forenziko.

Ker večina slovenskih podjetij nima urejenih pravilnikov in varnostnih politik na različnih področjih svojega delovanja, to predstavlja pomembno varnostno luknjo v primeru incidentov. Pravilniki in varnostne politike omogočajo takojšnje ukrepanje in zavarovanje dokazov, ko se incident pojavi, s tem pa podjetje zavaruje svoje interese in tudi delovna mesta ostalih zaposlenih brez (pre)dolgih postopkov na sodišču.

Ključno je jasno definiranje informacijskega premoženja organizacije, jasno postavljena pravila kaj se sme in kaj ne ter vpeljane varnostne politike, ki so sprejete in podpisane s strani vseh zaposlenih, saj le-te preprečujejo kršitev zakonodaje, predvsem na področju človekovih pravic. Za naše naročnike pripravimo življenjske varnostne politike in jim pomagamo pri vpeljavi v organizacijske procese, s čimer jim omogočimo popoln nadzor nad njihovo organizacijo in njihovim premoženjem, v primeru incidentov pa 24 urno odzivnost.

 

Računalniška forenzika
Oddelek podjetja za računalniško forenziko ITdetektiv, zagotavlja potrebno tehnično podporo za uspešno reševanje primerov.

Varovanje informacij v organizacijah
Celovit in sistematičen pristop k varovanju informacijskega premoženja v organizacijah Safe Mode, primeren za mala in srednje velika podjetja.

 

Vir: https://www.evidentium.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Evidentium, detektivske in varnostne rešitve d.o.o.
Davčna št.:
18347266
Naslov:
Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin
Občina:
Trzin

Socialno Omrežje