Objave

InfoSlovenija
4645
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/154/629.jpg

TLAKOVANJE DVORIŠČ UREJANJE OKOLICE

Torkarjeva ulica 9, 1000 Ljubljana - Polje, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Asfaltiranje, tlakovanje, urejanje okolice in dvorišč, gradbena dela ter pluženje.
Nudimo celostno storitev na področju nizkih gradenj, še posebej na področju asfaltiranja in tlakovanja dvorišč in cestišč. Naša ponudba vsebuje širok nabor storitev, ki vam zagotavljajo hitro in kvalitetno izvedbo projektov za vaše stanovanjske ali poslovne objekte. Tako poleg asfaltiranja in tlakovanja uredimo tudi načrtovanje, vsa potrebna gradbena dela (izkopi, odvoz materiala, priprava terena) in prevoz (kiper prevozi – prevozi razsutega tovora) ter si tako zagotovite vse potrebno za izgradnjo ali prenovo vašega dvorišča in okolice objekta pri enem izvajalcu – usklajevanje in dogovarjanje med različnimi izvajalci zato ni potrebno.

Asfaltiranje
Tlakovanje
Urejanje okolice
Gradbena dela
Prevozi
Pluženje – zimska služba

Vsaka cesta vodi na svojo destinacijo Izgradnja nove ceste - bodisi iz asfalta ali betona - zahteva izdelavo odlično podkonstrukcijo, začenši s stabilno osnovno plastjo in vse do natančno izravnanega površinskega sloja. Kateri so najpomembnejši kriteriji pri asfaltiranju dvorišč, cest,.. ki jih je treba upoštevati? Katere metode je treba uporabiti? Kateri stroji se uporabljajo? Osnovni sloj asfaltirane ceste je podlaga za zgornjo konstrukcijo vozišča. Ponuditi mora odlično nosilnost, zmožnost vzdržati širok spekter različnih klimatskih pogojev in ostati funkcionalna več desetletij. Kateri materiali za asfaltiranje se uporabljajo za izdelavo osnovnih plasti? Katere lastnosti morajo imeti? Osnovna podlaga služi kot temelj za asfaltiranje. Odvisno od napetosti, ki jo je mogoče pričakovati, je asfaltirana cesta sestavljena iz različnih slojev različnih debelin, da se prenesejo najrazličnejše vremenske razmere in ostanejo uporabne še več desetletij. Močna osnova za zgornjo asfaltirano cestno strukturo Spodnja plast v bistvu obsega nevezano mešanico grobega in drobnega drobljenega kamna ter zdrobljenega peska, da se doseže želena nosilnost in absorbira prometne obremenitve, tako da spodnja podlaga ni deformirana. Sloj gramoza ščiti pred zmrzaljo Ceste so izpostavljene posebej visokim obremenitvam, ko voda v strukturi vozišča začne zamrzovati. Voda se pri zamrzovanju širi, kar lahko povzroči poškodbe asfalta zaradi zmrzali, ki bodo prej ali slej vplivale tudi na površino asfaltirane ceste. To preprečuje tako imenovana odeja iz zmrzali, ki je običajno sestavljena iz mešanice gramoza in peska, ki jo dopolnjuje zdrobljen mineralni agregat. Ko se stisnejo, te plasti materialov, odpornih proti zmrzali za asfaltirano dvorišče cesto dovoz,.. , odvajajo vodo iz zgornjih plasti vozišča, hkrati pa zelo učinkovito zmanjšujejo napetosti.
 Mešanica naredi razliko za asfaltirano dvorišče, dovoz, cesto V mnogih primerih je vezana osnovna plast prekrita z nevezano osnovno plastjo. Kot vezivo za asflatiranje se večinoma uporabljajo bitumen, cement ali apno.
Kvaliteten in strokovno uporabljeni materiali pri asfaltiranju dvorišč, asfaltiranju cest, asfaltiranju dovozov igrajo pomembno vlogo trajnosti in vzdržljivosti.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Torkarjeva ulica 9, 1000 Ljubljana - Polje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ASFALTEK d.o.o.
Davčna št.:
48224260
Naslov:
Torkarjeva ulica 9, Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0204 2025 3725 760 (odprt 14.4.2003, NLB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0310 9100 0442 527 (odprt 28.5.2012, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Zlatko Jašić
Kontaktna oseba:
Zlatko Jašić