Objave

InfoSlovenija
4402
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13017.jpg

LEAS D.O.O., BARVE IN PREMAZI, NOVA GORICA

Industrijska cesta 2, Nova Gorica, Goriška
+386(0)5 3330701

Galerija

Predstavitev storitve

LEAS d.o.o. je družinsko podjetje, specializirano za trženje zaključnih materialov v industriji in gradbeništvu. Z veliko odgovornostjo in prijaznostjo znamo prisluhniti ter poiskati prave rešitve na vse težave povezane z barvami in premazi.

Ime leas izvira iz starega keltskega jezika (nm.ind. advantage, benefit, profit, collectively improvement) in pomeni rast, razvoj ter dobre kupčije, ki so v korist tako kupcu kot prodajalcu. Prav slednje je postalo naše osnovno vodilo, obojestransko zadovoljstvo za razvoj dolgotrajnega partnerstva.

Širok asortiman kakovostnih izdelkov je garancija, da vam lahko vedno stojimo ob strani in z nasveti pripomoremu k uresničitvi vaših potreb. Z znanjem pridobljenim na strokovnih seminarjih, pri proizvajalcih in tudi dobaviteljih, lahko rešimo še tako zapletene probleme. Naši kupci so javne ustanove, proizvodna podjetja, storitveno naravnana podjetja, projektanti, arhitekti in obrtniki slikopleskarji, mizarji, parketarji, kovinarji ter vsi, ki si želite sami urediti svoje bivalno okolje. Naše prodajne programe skušamo razvijati tako, da vam lahko svetujemo pri reševanju enostavnejših, kot zahtevnejših posegov v vaš bivalni ali delovni prostor.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Industrijska cesta 2, Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Leas, trgovina in storitve d.o.o.
Davčna št.:
30606551
Kontaktna oseba:
Remec Slavko
Faks:
+386(0)5 3330701