Objave

InfoSlovenija
4081
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22959.jpg

ELEKTROINŠTALACIJE & ELEKTRO SERVIS RUTAR ALEKSANDER S.P., NOVA GORICA

Ulica Vinka Vodopivca 64, Nova Gorica, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Vodja podjetja, Aleksander Rutar ima namreč že več kot 25 let izkušenj z vsemi vrstami elektroinštalacij tako jakega kot šibkega toka.

Primarna dejavnost podjetja so tako elektroinštalacije, elektromehanika, popravila električnih aparatov, vzdrževanje in adaptacije, strankam pa nudi tudi svetovanje. Pri elektroinštalacijah nudimoo celotno izvedbo del od grobih del do fine montaže vtičnic in stikal.

V okviru servisa vam lahko na domu opravimo razna dela vezana na elektriko (servis grelnikov, montaža lestencev…), nudijo pa tudi servis in popravilo raznih manjših električnih naprav in aparatov (likalnikov, sesalnikov, parnih čistilnikov, električnega orodja…) raznih znamk (Bosch, Iskra, Black&Decker, Dewalt, Makita, Hilti…). Aparate popravimo v najkrajšem možnem roku po konkurenčni ceni. Po dogovoru dobavljamo in usposabljamo centralne sesalne sisteme ter zanje seveda nudijo tudi morebitne servisne storitve.

Dela izvajamo pretežno v južni in severni primorski regiji, v prihodnosti pa je naš cilj širitev tudi preko meje, v Italijo ter povečanje prepoznavnosti v svoji in drugih regijah. Pri svojem delu spoštujemo kodeks mojstra, dela opravimo natančno ter se držimo dogovorjenih rokov izvedbe.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica Vinka Vodopivca 64, Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Elektroinštalacije & elektro servis Rutar Aleksander s.p.
Davčna št.:
10911723
Kontaktna oseba:
Aleksander Rutar