Objave

InfoSlovenija
3308
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew62437.jpg

PROTI POŽARNI SISTEMI | AVTOMATSKO GAŠENJE

Špruha 19, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

PROTI POŽARNI SISTEMI | AVTOMATSKO GAŠENJE
Stabilni gasilni sistemi, ki jih vgrajuje ACCURO, ščitijo ljudi, nepremičnine in naravo. Nastale požare je treba čim prej prepoznati in jih spraviti pod nadzor oziroma pogasiti. V nasprotnem primeru se lahko v nekaj minutah plamen razvije v uničujoč požar. Le avtomatski, stabilni gasilni sistemi lahko ljudi, podjetja in naravo zaščitijo pred nepredvidljivo škodo požara, saj izurjeno osebje ali gasilci niso vedno na voljo, da bi pravočasno ukrepali. Avtomatski gasilni sistem prepozna in se bori proti požaru že ob njegovem nastanku.

Naše strokovno znanje nudimo na področju svetovanja, načrtovanja, dobave, montaže in vzdrževanja stabilnih gasilnih sistemov. Kos smo najrazličnejšim potrebam, kar smo dokazali že mnogokrat.

Strokovno znanje in predanost sta vodili podjetja ACCURO že od ustanovitve v letu 1976. Z našim neodvisnim tržnim položajem našim strankam nudimo le najboljše rešitve glede na njihove potrebe – kot na primer šprinkler sistem za skladišče v Ljubljani, gasilni sistem za gašenje s plinom v elektrarni v Andih ali gasilni sistem za gašenje s peno za oljno polje v Sahari. Podjetje ACCURO ustreže vsaki potrebi in smernici, naredi osnutek za ustrezne gasilne sisteme in jih dostavi.

PROTI POŽARNI SISTEMI | AVTOMATSKO GAŠENJE
TEHNOLOGIJA

Zatiranje ognja je staro, kot je stara zgodovina človeštva. Na začetku je obstajala le ena rešitev: uporabiti veliko vode in ogenj bo ugasnil.

V današnjih časih so zahteve po gasilnih tehnologijah veliko zahtevnejše. Po eni strani obstaja cela paleta najrazličnejših vnetljivih snovi, po drugi strani pa mora biti škoda, nastala zaradi gašenja, čim manjša. Z razmahom industrializacije se je tudi tehnika stabilnih gasilnih sistemov hitro razvijala. Tehnologijo zaznavanja požara in tehniko gašenja pogojujeta požarno breme in okolica.

PROTI POŽARNI SISTEMI | AVTOMATSKO GAŠENJE
SPLOŠNE INFORMACIJE


V vsaki panogi in industriji so značilna požarna tveganja. Primeri uporabe gasilnih sistemov in sistemov za javljanje požara, ki jih navajamo, ponujajo le kratek vpogled v celovite rešitve podjetja ACCURO. Vsak gasilni sistem in sistem za javljanje požara mora biti prilagojen področju uporabe.

Požarna varnost je zelo obsežno področje. S našim znanjem smo vaš pravi partner, ko gre za avtomatske gasilne sisteme.

V primeru, da vas naše storitve zanimajo, bomo zelo veseli vašega povpraševanja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Špruha 19, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ACCURO, sistemi za gašenje d.o.o.
Davčna št.:
95813586
Naslov:
Špruha 19, Trzin
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0510 0801 1853 877 (odprt 9.6.2004, ABANKA d.d.)