Objave

InfoSlovenija
5614
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew50763.jpg

KAMNOSEŠTVO JERIČ, KRANJ

Struževo 3b, Kranj, Gorenjska
+386(0)4 252 55 07

Galerija

Predstavitev storitve

Smo podjetje z več kot 40 letno tradicijo v obdelavi naravnega kamna in prav izkušnje so nas skozi leta bogatile. Podjetje od svoje ustanovitve naprej uspešno raste in v skladu s tržnimi potrebami izpopolnjuje tako svoj proizvodni program kot tudi tehnologijo. Naše izdelke krasi kvalitetna izdelava, visok čut za estetiko, unikatna idejna zasnova pri čemer se uporablja najsodobnejša računalniško vodena strojna oprema. S prepletanjem tradicionalne in najmodernejše tehnologije smo našim strankam zagotovili odlično razmerje cen in kvalitete, kar pa je naša grarancija za prihodnost. Poznani smo po celi Sloveniji in segamo tudi onkraj naših meja.

Naša proizvodnja obsega celotno predelavo naravnega kamna – od SUROVINE do KONČNEGA IZDELKA.

• razrez blokov v plošče raznih debelin (gater, diamantna žica, diakrajc)
• razrez plošč v končne izdelke (police, stopnice, tlaki, pulti, mize, ..)
• stalna zaloga preko 70 različnih vrst kamnov
• izdelava unikatnih nagrobnih spomenikov (CNC obdelava, ročna obdelava,…)
• površinska obdelava plošč (poliranje, peskanje, žganje, četkanje,…)
• material za zunanjo ureditev (dekoratini kamen, cokelj, peščenjak, marmete,…)
• že izgotovljeni izdelki (kamnite skulpture, možnarji, vaze, pepelniki, …)
• 3 D izris (tlaki, stopnice, nagrobniki, …)
• svetovanje pri izbiri kamnov, vrsti in načinu obdelave, ….
• kvaliteta izdelkov in storitev
• izdelava v dogovorjenem roku
• zadovoljstvo naših kupcev


NAŠE PREDNOSTI


• stalna zaloga preko 70 vrst naravnih kamnov
• sodobna tehnologija in najnovejša računalniško vodena strojna oprema
• hiter, ter zanesljiv rok dobave
• kvalitetna izdelava (tudi ročna)
• odlično razmerje cen in kvalitete
• individualni pristop
• inovativnost, hitra odzivnost, zanesljivost, strokovnost
• pri nas kupljene izdelke tudi zmontiramo


STORITVE


Pulti

Pulti v modernejšem času ne predstavjajo več samo delovne površine za kuhanje, ampak pričarajo lep estetski videz in dajejo poseben pomen prostoru. Zato so pulti iz naravnega kamna prava izbira.

Izdelujemo vse vrste pultov iz marmorja in granita, od KUHINJSKIH, KOPALNIŠKIH pa do GOSTINSKIH,… Za kuhinjski pult se običajno uporablja granit, saj je zaradi svojih lastnosti najtrpežnejši in se zelo težko poškoduje. Odporen je na vročino, vreznine in odrgnine. Tako da lahko brez skrbi odlagamo vročo posodo in tudi režemo na njem, ne da bi potrebovali kakršno koli zaščito. Marmor pa se uporablja predvsem za kopalnico, saj je kot material bolj krhek od granita in je potrebno nekaj več previdnosti.


Police

Okenske police so skoraj nepogrešljiv, tako estetski kot namembni element pri opremi vašega doma in danes tudi najpogostejši izdelek iz naravnega kamna.

Izdelujemo police iz marmorja in granita, vendar se za zunaj pogosteje uporablja granit, kajti je praktično neuničljiv in je odporen na vse zunanje vremenske vplive, kot so vlaga, svetloba, mraz,...


Stopnice

Stopnišče je poseben prostor, ki omogoča vertikalni prehod skozi objekt. Danes ne šteje več le funkcionalnost stopnic, kot je premagovanje višinskih razlik med nivoji terena ali med etažami v stavbi, ampak so vse bolj okras in osrednji del vašega doma.

Stopnišče iz naravnega kamna bo zagotovo pustilo unikaten pečat, saj zaradi neomejene življenjske dobe, ter naravnega in lepega videza, daje pridih skladnosti, prestiža in prefinjenosti. Poleg naštetih lastnosti, pa so stopnice iz naravnega kamna enostavne tudi za čiščenje in vzdrževanje.


Tlaki

Ti se uporabljajo tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Za zunanje tlakovane površine je najprimernejši granit, v kraju z milejšim podnebjem pa tudi marmor. Način vgrajevanja naravnega kamna je odvisen od namembnosti površine (obremenjenost s prometom in težo) in od podlage.


Nagrobni spomeniki

Nagrobni spomeniki iz naravnega kamna imajo skoraj neskončno življensko dobo, saj jih odlikuje odlična odpornost proti zunanjim vremenskim vplivom.

Vsak nagrobnik izdelan pri nas je unikaten izdelek, saj se prilagodimo željam kupcev, ki ob sebi želijo imeti del večnosti. V našem podjetju vselej prisluhnemo željam strank, po želji pa lahko prepustite zasnovo tudi našim oblikovalcem, saj jih odlikuje unikatna idejna zasnova in visok čut za estetiko. Na osnovi dimenzij ter barve kamna bomo skupaj z vami in vašimi željami računalniško izrisali 3D načrt, ter tako zagotovili vizualizacijo željenega izdelka.

S pomočjo najnovejše tehnologije, ter modernih žag kot je CNC, bomo ugodili tudi strankam z najzahtevnejšemi željami.


Kamniti portali

Vratni in okenski okvirji – portali, so zrcalo vaše osebnosti in če bi želeli portal iz naravnega kamna in doseči pridih prestiža, smo pravi naslov za vas. Kamniti portali so ena najstarejših obdelav v kamnoseštvu. Opravljajo funkcionalno ter estetsko funkcijo in so primerni tako za starejše kot tudi modernejše objekte.

Izdelujemo različne oblike portalov:

1. Klasično – portal iz masivnega kamna
Nadaljujemo tradicijo kamnoseške obdelave portalov iz masivnega kamna, obogatenih z različnimi profili, ter štokano obdelavo za pridih starinskega videza. Izbiro prepustimo vam, lahko pa idejo prepustite tudi našim izvajalcem.

2. Moderno – portal iz kamnitih plošč, debeline 2 ali 3 cm
V sodobnejšem času vse bolj prevladujejo portali iz 3 cm plošč, saj se zaradi velike izbire barv kamna, najde portal tudi za najmodernejši design. Izbirate lahko med polirano, žgano, četkano, štokano obdelavo, lahko pa tudi izberete tudi kombinacijo žgane in četkane površine.


Dekorativni izdelki

Izdelujemo različne dekorativne izdelke po naročilu iz naravnega kamna.


Zunanje stopnice

Izdelujemo tudi zunanje stopnice iz naravnega kamna.


Kamini

Kamini v sodobnem času nimajo več le funkcije ogrevanja prostora, ampak vse bolj služijo tudi kot estetski element in izražajo osebnost posameznika. Obloga kamina iz naravnega kamna bo v vaš prostor prinesla pridih elegance in prefinjenosti. Glede na vrsto in obdelavo kamna, daje prostoru različne efekte; od domačnosti do elegance, od umirjenosti do vpadljivosti.


Mize

Na vašo željo izdelamo mizo iz naravnega kamna in jo oblikujemo po vaših navodilih.


Vrtna oprema

Skrbno in umetniško obdelana vrtna oprema je prava paša za oči vsakomur, ki vas obišče na vašem vrtu. In če želite biti povezani z naravo je naravni kamen prava izbira za vas. Poleg tega da razvaja oči z njegovo lepoto, se odlično sklada z lesom in rastlinjem, ter ima dolgo življenjsko dobo.

Nekaj dekorativne vrtne opreme imamo na zalogi v podjetju v Struževem, kot so fontane, vrtne mize in stoli, vrtne kamnite palčke,… Lahko pa vam tudi izdelamo vrtno opremo po vaših željah.


Mozaiki

Nudimo izdelavo mozaikov.


Marmete

Kamnit tlak, bodisi v stanovanju ali javnih prostorih, vedno pritegne pogled, še posebej če je zasnovan in položen malce drugače.

S talnimi oblogami iz naravnega kamna pa ne boste pridobili samo unikatnega estetskega videza, ampak ima kamen (predvsem granit) tudi druge koristne lastnosti. Tako notranji kot zunanji tlaki iz naravnega kamna ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in kot že dostikrat omenjeno izredno dobro prenašajo različne vplive,tako notranje kot zunanje, kot so mraz, zmrzal, vpoj tekočine/maščob,...Še ena prednost kamna je da se hitro ogreje in je odličen akumulator toplote, saj toploto oddaja še dolgo časa po tem ko odklopimo vir toplotnega napajanja.

Za oblogo tako notranjih kot zunanjih pohodnih površin se uporablja predvsem granit, ki je bolj odporen na mehanske poškodbe in obrabo, v manjšem obsegu pa tudi marmor, katerega površina je bolj občutljiva.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Struževo 3b, Kranj, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kamen Jerič, Jožef Jerič s.p.
Davčna št.:
87012677
Faks:
+386(0)4 252 55 07