Objave

InfoSlovenija
6632
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/525/logonew37888.jpg

PESKANJE IN ZAŠČITA KOVIN, SVT SERVIS, LJUBLJANA

Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve


Servisne storitve

Servisna storitev je v našem podjetju na prvem mestu. Naša glavna dejavnost je servis viličarjev. Prav servis je tisti prvi krivec, da je podjetje pričelo prodajati gradbeno in kmetijsko mehanizacijo brez elektronike. Naša servisna storitev temelji na pristnem odnosu z stranko. Največ popravil naredimo na terenu, oziroma mestu samem. Za terenska popravila skrbi tim mehanikov, električarjev in sedaj celo kleparjev in ličarjev saj so se v praksi pokazali veliki problemi pri visokocenovni mehanizaciji katere design je več ali manj iz plastičnih mas.

Mehanizacija kupljena v našem podjetju je servisirana maximalno v 12 urah po klicu, ostale stranke rešujemo od 1 do 24 ur po klicu. Servisna dejavnost na terenu poteka non stop.

V primeru večje okvare vašo mehanizacijo odpeljemo in jo v skladu z dogovorom tudi popravimo, predelamo, dogradimo...

Prav posebno ponosni smo na generalno obnovitev in posodobitev vagonskih premikačev, katere nam je zaupalo že več podjetij.

NUDIMO VAM SERVIS IN POPRAVILO TER NAKUP VILIČARJEV, SERVIS IN POPRAVILA TER PRODAJA GRADBENE IN KMETIJSKE MEHANIZACIJE, SERVIS TOVORNIH VOZIL.

24 urna servisna številka: 031 605 444.

NOVO V PONUDBI: Prodaja viličarjev Dieci in viličarjev Manitou. Prav tako nudimo servih teh dveh blagovnih znamk.

SVT SERVIS s.p.
je nastalo kot samostojno servisno podjetje, katero se ukvarja s servisom, obnovitvami mehanizacij, remonti strojev in naprav, viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije ter popravili tovornih vozil. S potujočimi delavnicami večino napak odpravimo že na samem mestu oziroma terenu, če pa to le ni mogoče pa odpeljemo vašo mehanizacijo v delavnico. Med svojim delovanjem kot serviserji smo vedno pogosteje opažali vedno ene in iste napake vezane na elektoniko v mehanizaciji bodisi kmetijski, bodisi gradbeni, obup kupcev katerih stroji izven garancije so presegali vse meje razuma glede na strošek popravila elektronskih komponent.

Odločili smo se, da se povežemo s proizvajalci gradbene in kmetijske mehanizacije ter viličarjev , kateri proizvajajo večino evropsko znanih strojev do vgradnje elektronike, da skupaj naredimo končne produkte kateri bi bili enake ali višje kvalitete kot visokocenovna konkurenca, da bi bili popolnoma brez elektronike oziroma najnujnejše ( zahteve EUR 3 / 4 motorji ) ter hkrati dosegljivi vsem potrošnikom. Da bi skupaj ustvarili mehanizacijo katera bi bila enostavna za vzdrževanje, razumljiva, natančna in hkrati preprosta za uporabo, predvsem pa imela dolg rok delovanja. Naša mehanizacija ima vgrajene preverjene motorje kot so: CAT, CUMMINS, PERKINS, KUBOTA, JANMAR, DEUTZ, FAW, menjalniki ZF... izpolnjujemo vse certifikate kakovosti in varnosti.

Uspeli smo ustanoviti podjetje SVT SERVIS d.o.o., katero se je ločilo od servisne dejavnosti in se izključno ukvarja komunikacijo med proizvajalci mehanizacije in lastniki mehanizacije , sodeluje pri razvoju krmilne tehnike brez elektronskih komponent, sinhroniziranju trendov in napredne tehnologije z vizijo našega podjetja. Je uvozno - izvozno podjetje, pomagamo vam pri nakupu, nasvetu, in realizaciji posla glede vašega stroja ali naprave.


Ponudba

• traktoji,
• valjarji,
• grederji,
• viličarji,
• bagri,
• nakladači,
• priključki,
• rahljalniki zemlje,
• cepilniki za les,
• itd.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SVT servis, popravilo strojev in naprav Marko Moškrič s.p.
Davčna št.:
34409041
Naslov:
Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana - Dobrunje
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0468 3011 4410 469 (odprt 1.3.2017, NOVA KBM d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0005 6687 765 (odprt 5.4.2018, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Marko Moškrič
Kontaktna oseba:
Marko Moškrič