Objave

InfoSlovenija
290
http://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8593/lan34-1492153029.JPG

PRODAJA IN ŠIVANJE ZAVES, ZATEMNITVENE ZAVESE

Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia
+386(0)1 544 30 97

Galerija

Predstavitev storitve

ZAVESE:

V našem salonu nudimo veliko izbiro zaves. Poleg več kot tisoč različnih materialov, je možna tudi zelo različna izdelava. Vsako okno je individualno, vsak prostor potrebuje svojo zaveso. In ravno zato se trudimo, da bi ponudili res za vsakega nekaj. V naši ponudbi so:

OSNOVNE ZAVESE, ki so lahko različno oblikovane. Največkrat so izdelane z gubami na vrhu. Naša posebnost so gube po vzorcu, kar pomeni, da bo tkanina res zaživela, kot mora. Še vedno lahko izberete bogate zavese s čipko, ki je večna klasika. Spodnji del zavese je lahko raven, polkrožno izrezan ali v obliki pisma, 'tovarne',... dobesedno kar vam poželi srce. In seveda vse je narejeno po vaših merah.

DEKORATIVNE ZAVESE so skoraj nujne. Odvisno od prostora in izbranega načina izdelave, se še vedno dodajajo dekorativne zavese. Le-te lepo zaključijo okno, popestrijo prostor in vnesejo mogočnost. Lahko so iz skorajda vseh materialov, ki jih ponujamo, zato boste našli prave zase. Barvne palete so zelo široke in s pravo izbiro lahko zaživi vsak dom. Izdelava je prav tako individualna, različna. Lahko izberete okrogle zgornje zavese, ravno dekorativo, pahljače... vse to pa obogatimo z raznimi dodatki, kot so rutke, oblikovani trakovi za privez.

GUBANI ROLOJI so trenutno ene najbolj trendovskih zaves. Rolo je lahko izdelan in prosojnih ali dekorativnih tkanin. Lahko ga uporabite le kot osnovno zaveso ali kot senčilo. Poleg mehanizmov, ki so primerni prav za gubane roloje, so lahko le-ti tudi na drugih karnisah - palicah, vodilih. Izdelajo se na željene mere, tako v širini, kot v dolžini. Za več mogočnosti in bolj poudarjeno gubanje, lahko dodamo prečne palice. Novost na tržišču je tudi gubani rolo, ki je iz blaga, a se pritrdi na steklo, podobno kot žaluzije ali plise zavese. Tako bo zavzel manj prostora, prednost pred pliseji ali žaluzijami pa je ta, da ga enostavno snamete in operete.

PANELNE ZAVESE so umirjena, moderna izbira. Vzorci na tkanini bodo lepo vidni, lahko si privoščite močnejše vzorce, bolj neukrotljive tkanine. Primerne so za vsa okna in vrata, čeprav se njihova mogočnost pokaže na večjih površinah. Ob tem, da zašijemo panelne zavese iz izbranih materialov na izbrane mere, zraven nudmo tudi karnise. Gre za panelne sisteme, kjer se panele lahko pomikajo z vlekom vrvice. V kolikor tega ne želite, so panele lahko tudi na klasičnih karnisah.

NAVIJALNI ROLOJI so v zadnjih nekaj letih zelo napredovali. Tako v izbiri blaga, kot tudi kvaliteti. Materiali so delno pralni, imajo izgled blaga, lesa, bambusa, celo papirja. Visokokvalitetni mehanizmi v različnih barvah, bodo služili vrsto let. Poleg vsega naštetega, izdelamo tudi ostale izdelke, ki ste si jih sami zamislili in bi jih želeli dodati svojemu oknu. V kolikor je ideja izvedljiva, se izziva z veseljem lotimo. Zavese lahko imate na okroglih oknih, na strešnih in mansardnih oknih in pa tudi na vseh drugih odprtinah, kot so zavese namesto vratic v kuhinji, kot prehod med prostori in še mnogo več. Vse zavese izdelamo kvalitetno, natančno. Ne gre le za delo, gre za strast in željo po čim bolj estetskem izdelku.

ZUNANJA SENČILA:

V podjetju Lan proizvajamo kakovostna senčila in komarnike, po meri. Prisluhnemo željam naših strank, skupaj z njimi ocenimo njihovo situacijo in zanjo poiščemo najboljšo možno rešitev za njihove domove ali poslovne prostore.

Ljudje ne moremo delovati brez Sonca. Če pa je slednjega preveč, je naše delo oteženo. Zato v podjetju Strle d.o.o. nenehno razvijamo in izdelujemo kakovostna zunanja senčila za vaše domove ali poslovne prostore. Zunanja senčila Strle bodo za vas ustvarila pravo ustvarjalno svetlobo ali pa primerno zatemnitev za oddih in počitek.

KOMARNIKI:

Komarnik je mreža proti komarjem, ki se namesti na okna in vrata bivalnih prostorov. Preprečuje vstop komarjem in drugim nadležnim insektom. Z nameščenimi komarniki lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor, ob enem pa vam zagotavljajo jasen pogled skozi okno in dovolj svetlobe v prostoru.Zaščitna mreža pred insekti je pletena dovolj gosto, da mrčes, kot so muhe, komarji, ose, čebele, pajki, mušice, molji in druge vrste insektov ne more skozi majhne luknjice, ob enem pa dovolj redka, da dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost vaših prostorov.

VRSTE KOMARNIKOV

  • rolo komarniki

  • rolo komarniki za drsna vrata z magnetom

  • fiksni komarniki, ki jih vstavimo ali odstranimo iz oken ali vrat

  • vratno krilo

  • drsna vrata - krilo

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
LAN, trgovina na debelo in drobno, d.o.o., Ljubljana
Davčna št.:
37976630
Naslov:
Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana
Številka računa denarnega toka:
IBAN SI56 3000 0001 0346 444 (odprt 29.1.2013, Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
Živec Tanja Viktorija
Kontaktna oseba:
Živec Tanja Viktorija
Faks:
+386(0)1 544 30 97

Kontaktne osebe

Tanja Viktorija Živec (+)

Socialno Omrežje