Image
Image
7967
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76295.jpg

ARTIS 3D, 2D-3D GLOBINSKO LASERSKO GRAVIRANJE V STEKLO, SUBLIMACIJSKI TISK NA SKODELICE, LJUBLJANA

Galerija slik

Predstavitev

ARTIS 3D je mlado podjetje, ki se ukvarja z laserskim graviranjem v kristalne kocke različnih velikosti in oblik. Take kocke so lahko unikatno čisto posebno osebno dariloali pa reprezantativni namizni okras v podjetjih,saj izdelujemo različne motive:priznanja,grbe, 2D ali 3D fotografij oseb, živali predmetov ali izdelkov, znaki in logotipi podjetij,s katerim smo prijetno presenetili že mnogo obdarovancev.

Izbira motiva je takorekoč neomejena, gravuro pa lahko naredimo po znanih vnaprej izbranih tematskih motivih (osebni, verski, praznični), vaši fotografiji ene alivečih oseb. Za poseben učinek globine lahko predmetre ali osebe slikamo s posebno kamero s treh strani. Pri vseh motivih lahko izbirate izširokega spektra oblik in velikosti, pohvalimo pa se lahkozvisoko kvaliteto in pristopno ceno.Vsi izdelki so v lični praktičniembalaži. 

Graviramo tudi imena, napise znake in fotografije na dog tage ( vojaške identifikacijske plošćice), pet tage (ploščice za domače živali),obeske, ure, nožein podobno.

Nudimo tudi izbor klasičnih pokalov in medalj, poleg tega pa še pokalov in trofej izdelanih iz kristala. Naši kristalni pokali so stilnega izgleda ter zelo atraktivni in sofisticirani na izgled. 

Prelistajte KATALOG!

GRAVIRANJE
Na podlagi klasične (poročne ali kakršnekoli druge) fotografije izdelamo gravuro slike na pleksi steklo ali steklo. Izdelek je zelo atraktiven in predstavlja veliko dodano vrednost navadni fotografiji - idealno in unikatno darilo.
Poleg pokalov in trofej izdelanih iz kristala, ki so primerni za darilo ob obletnicah ali rojstnih dnevih, so stilnega izgleda in zelo atraktivni, nudimo tudi velik izbor klasičnih pokalov in medalj.

Imamo širok spekter izdelkov, hkrati pa visoko kvaliteto in pristopno ceno. Tudi za poslovna darila imamo široko paleto motivov in pester izbor kristalnih izdelkov. Vsi gravirani izdelki so zapakirani v lično embalažo.

Smo zanesljivi in hitri, vedno presenečamo z novimi izdelki in novimi idejami - predvsem unikatnimi, saj predmete izdelamo po vaših željah in potrebah, kjer je edina omejitev vaša domišljija.

STORITVE:

  • tisk na skodelice (sublimacijski tisk)
  • graviranje v steklo
  • graviranje na pokale, ure itd.
  • graviranje na dog tage
  • vžigalniki
  • ure
  • spominki
  • poslovna darila
  • 2D in 3D potrteti v steklo


Naželjo stranke graviramo v 3-5 dneh.

Upamo, da vas je naša ponudba navdušila, in da se v kratkem slišimo.

Ujemite svoje nepozabne trenutke v steklu in nas pokličite.


Vir: http://www.artis3d.si/o-nas.html

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ARTIS 3D, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
53357612
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 3517 761 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Andrej Fendi
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RU
 De
 IT
Mobitel:
+386(0)41 717 647
E-mail:
info@artis3d.si

Socialno omrežje