Image
Image
8870
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1607/logonew8712.jpg

AVTOCENTER HORVAT, LJUBLJANA

Saveljska cesta 68a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Avtopralnica Horvat je, zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, poznana ne le po kvaliteti, temveč tudi po širokem spektru storitev. Našo ekipo tako formirajo profesionalci, ki prisegajo na perfekcijo.

Ročna avtopralnica

V ročni avtopralnici Horvat so poslužujemo izključno 100% ročnega pranja. Smo vodilni v ročnem avtopranju in detajlnem notranjem čiščenju, v Ljubljani. Ročno operemo vaš avto od strehe do podvozja, da vam ga bo užitek gledati. Rezultat ročnega pranja je zelo visok sijaj vašega vozila.

Poliranje vozil

Poliranje avtomobila je področje, na katerem smo v Avtopralnici Horvat profesionalno usposobljeni in vodilni v Sloveniji, saj uporabljamo visoko razvite politurne Nanose in zaščite znanih proizvajalcev.

Redni servis

Redni servis za avto je storitev, ki jo potrebuje vsako prevozno sredstvo. Servis mora biti izveden v rednih časovnih intervalih in mora obsegati menjavo vseh delov avtomobila, ki morajo biti zamenjani po določenem časovnem obdobju. Redni servis zajema zamenjavo olja, menjavo filtrov, menjavo svečk, zamenjavo zavor in podobno.

Avtopralnica Horvat nudi tudi predpripravo za tehnične preglede. Vsi vemo, da morate avto pred tehničnim pregledom peljati na avto servis, saj s prostim očesom ne morete videti vseh napak, ki bi se lahko pojavile in vam onemogočila uspešen tehnični pregled.

Hitri servis avta je potrebno opraviti, če menite, da se avto ne obnaša tako kot običajno. V Avtopralnici Horvat vam nudimo hitri servis avta in tudi nujna popravila, da napake odpravimo.

Zaščita avtomobila

Zaščita avtomobila je nadaljevanje poliranja. Najbolj pomembno je da vam nekateri zaščitni produkti pomagajo do te mere, da ščitijo tudi mehanske poškodbe na vozilu. Dragoceno vozilo je pomembno zaščititi zaradi same izsušitve laka, ostalih vremenskih dejavnikov, lažjega pranja in dlje časa očiščenega vozila.

Obnova platišč

Pri nas nudimo tudi kakovostne vulkanizerske storitve in obnova alu platišč je ena izmed njih. Pogosto je potrebna pri aluminijastih platiščih, saj se na njih večkrat pojavijo majhne praske in odrgnine, ki naredijo platišča videti stara.

Obnova žarometov

Vaša varnost na cesti je odvisna tudi od čistosti vaših žarometov. Obnova žarometov v Avtopralnici Horvat je hitra in enostavna. Priporočljiva je za vse žaromete, ki so zaradi daljše uporabe postali rumeni ali motni.

Popravilo usnja

Veliko ljudi v avtu kadi cigarete in nemalokrat se zgodi, da ogorek pade na oblazinjen del avtomobila. Na njem se pozna ožganina, ki jo sami težko odstranite. Avtopralnica Horvat vam nudi odlično storitev odstranjevanja tovrstnih madežev. Popravilo blaga na sedežu je hitro in enostavno. Po končanem popravilu boste le stežka ugotovili, da je bilo blago tam popravljeno.

Vulkanizerstvo

Menjava gum je sicer zamudno opravilo, če se ga lotiš v zadnjem hipu, vendar primerne pnevmatike poskrbijo za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov. V našem podjetju poskrbimo, da bo menjava zimskih gum z letnimi in obratno potekala hitro, kvalitetno in učinkovito.

Nano tehnologija

Imamo veliko fascinantnih primerov nanotehnologije na različnih materialih. Na primer polymerni premazi se hitro poškodujejo in delujejo na vročino. Če pa dodamo samo 2% nanodelcev v polymerni premaz, pridemo do velikih sprememb pri rezultatih, kot so dolžina zaščite ter zaščita proti praskam.

Popravilo udrtin od toče

Popravilo pločevine brez lakiranja je tehnika, s katero se odpravljajo udrtine in vdolbine na vozilu, če lak na vozilu ni poškodovan ali počen.  Bistvo same storitve je preprost proces, ki ga, s pomočjo ustreznih orodij, izvaja profesionalec, pri katerem se vdrtina odpravi s spodnje strani. Popravilo vdrtin od toče, parkirnih vdrtin ter različnih vdrtin, ki so posledice naleta ali padca predmeta je mogoče odpraviti tudi na zelo zahtevnih vrstah pločevine, kot je aluminij.

Globinsko in kemično čiščenje vozil

Kot profesionalci za kemično in globinsko čiščenje vozil moramo pri AVTO HORVAT poznati vse materiale, kajti vsak material ima različne postopke čiščenja. To pomeni, da je potrebno popolno razumevanje sestave teh materialov, od tkanine, usnja, plastičnih mas, najlon (preproge), zaščitenega usnja itd. V nasprotnem primeru se lahko material hitro poškoduje. Imamo popolno znanje o tem na kakšen madež lahko naletimo in posledično kako ta madež odpravimo.

Vsa čistila so ekološko neoporečna in so oblikovan za posebno kemično čiščenje materialov v avtomobilu. Nujno morajo biti čim bolj blaga in obenem super čistilna.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Saveljska cesta 68a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avto Horvat Boris Horvat s.p.
Davčna št.:
32878737
Govorimo:
 SI
Mobitel:
041 444 822
E-mail:
avtohorvat@gmail.com
Faks:
01 5631370