Image
Image
9475
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew1755.jpg

AVTOPRALNICA IN AVTOKOZMETIKA NICK, LJUBLJANA

Vodnikova cesta 99 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

ROČNO ZUNANJE PRANJE VOZILA - ROČNA AVTOPRALNICA
Pri zunanjem ročnem pranju vaše vozilo temeljito speremo s tlačnim čistilcem, avto ročno našamponiramo in odstranimo  umazanijo, očistimo platišča, nato vozilo zaščitimo še z voskom, ki ga razpršimo po karoseriji.

NOTRANJE ČIŠČENJE VOZILA
Vozilo temeljito posesamo, po potrebi tla spihamo s posebno napravo, ki prši čistilo za lažje sesanje trdovratne umazanije, s čistilom namenjenim za notranjost vozila prebrišemo vse plastične in usnjene dele vozila, očistimo še stekla in z dišavo notranjosti povrnemo svežino.

KEMIČNO GLOBINSKO ČIŠČENJE VOZILA
Kemično čiščenje velja za vozila, katera imajo notranjost v usnju. Usnje je zelo zahtevno saj ga moramo redno vzdrževati in čistiti, da ohranimo njegovo mehkobo in prožnost. Usnje temeljito očistimo z aktivno peno, ki je namenjena samo za čiščenje usnjenih površin, nato odstranimo umazanijo in za konec usnje premažemo z zaščitnim mlekom za boljšo prožnost.

POLIRANJE VOZIL - ZAŠČITA LAKA
Poliranje vozila je zelo pomembno, če seveda želite, da se bo le ta lepo zasvetil na vašem dvorišču tudi, ko nebo več novo. Skoraj vsi proizvajalci vozil priporočajo, da se vozilo 1x letno zaščiti s poliranjem laka. Pri poliranju vozila uporabljamo le najboljša sredstva katera povrnjejo vašemu vozilu sijaj na laku, ter ga ščitijo pred raznimi vremenskimi vplivi in UV-žarki. Specializirani smo tudi za vzdrževanje večjih vozil in avtodomov.

ČIŠČENJE IN POLIRANJE PLOVIL
Čiščenje in zaščita plovila sta bistvenega pomena za vzdrževanje plovil. Poliesterske površine plovila so nenehno izpostavljene soncu, vetru in drugimi vremenskimi vplivi, zato je pomembno da s pravilnimi čistilnimi in zaščitnimi sredstvi zagotovimo površini plovila dolgotrajneši lesk in trajnost.
Pri avtokozmetiki Nick smo specializirani za čiščenje in ploiranje vseh vrst plovil, kot so motorni čolni, jadrnice, športni čolni, jahte, …

VZDRŽEVANJE OLDTIMER IN TUNING VOZIL
Oldtimer vozila so kot dobro vino. Potrebujejo svoj čas da dozorijo. Potrebni so posebne nege, s katero preprečimo padec vrednosti vozila. Nudimo vam popolno nego zunanjosti in notranjsoti vozila. Na željo pa vam bomo vozilo pripravili tudi za zimo. Prav tako nudimo popolno nego za Tuning vozila. 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vodnikova cesta 99 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
AVTOPRALNICA NICK NIKO DROBEŽ s.p.
Davčna št.:
93172915
Kontaktna oseba:
Drobež Niko
Telefon:
01 515 30 45
E-mail:
nika.kosnjek@gmail.com