Image
Image
4389
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2407/belfas_fasaderstvo_slikopleskarstvo_kitanje_sten_suhomontaza_brusenje_betona_epoksi_krsko__1_-1642753878.png

FASADERSTVO, SLIKOPLESKARSTVO, KITANJE STEN, SUHOMONTAŽA, BRUŠENJE BETONA, EPOKSI, KRŠKO, BELFAS

Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem, null

Galerija slik

Predstavitev

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Belfas d.o.o. poskrbi, da je vaš dom krasen v svoji novi podobi, topel in varčen.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Belfas d.o.o. poskrbi, da je vaš dom krasen v svoji novi podobi, topel in varčen.
Smo podjetje z dobrim poslovanjem in zaposlujemo več izvajalcev za slikopleskarska, fasaderska in suhomontažna dela.
Naše stranke so zelo zadovoljne, saj vedno upoštevamo njihove želje in svoje delo opravimo hitro ter profesionalno. Naše reference po vsej regiji pričajo o kvaliteti in zadovoljstvu strank.

Svoje delo opravljamo po vsej Sloveniji. Naša ekipa je visoko izobražena in profesionalno natančna na področju slikopleskarstva, fasaderstva in suhomontaže.


Suhomontažni sistemi

Temeljna skrb suhomontažnih tehnologij je ohranjanje okolja in uporaba človeku prijaznih materialov.
Pri suhomontažnih sistemih govorimo o področjih stenskih oblog, stropnih oblog, oblog spuščenih stropov, predelnih sten  in tal.
Dandanes suha gradnja vse bolj nadomešča gradnjo opečnih sten, saj je gradnja veliko hitrejša, enostavnejša in cenovno ugodna, hkrati pa kvaliteta ostaja enaka.
Pri nas delo izvajamo po sistemu Knauf. Ko govorimo o tem sistemu govorimo o najkvalitetnejših gradbenih materialih, ki so suhi, čisti in omogočajo, da je suha montaža trajna in nudi človeku prijazno in zdravo okolje.
Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo.
Za vse fasadne sisteme se tudi izobražujemo. Imamo tudi potrdila o opravljenih tečajih.


Fasaderstvo

Ko govorimo o fasaderstvu, najprej pomislimo na barvo hiše, linije speljane po njej in ostale male detajle, ki hišo naredijo tako zelo posebno. Že res da vse to daje hiši nek značaj in naredi velik vtis na zunanje opazovalce, vendar pa to ni edini dober pomen fasadnih sistemov. Če se malo poglobimo, lahko ugotovimo, da z dobrim fasadnim sistemom nam in naši hiši nudimo trajno ugodje, privarčujemo pri ogrevanju saj se zmanjša izguba energije med samim ogrevanjem in nenazadnje s tem prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja.
Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo.
Za vse fasadne sisteme se tudi izobražujemo. Imamo tudi potrdila o opravljenih tečajih.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo kot panoga sega kar nekaj časa nazaj v zgodovino. Z leti se je v slikopleskarstvu marsikaj spremenilo. Na trg prihaja ogromno novosti, ki so zahtevnejše in je za le te potrebna sodobnejša oprema in sprotno ozaveščanje in učenje o novih načinih pleskanja in beljenja. V našem podjetju skrbimo, da smo seznanjeni z novostmi, saj le tako lahko ugodimo vsem, še tako različnim, željam naših naročnikov. Delamo z najnovejšo opremo, laki, barvami in premazi. Naše delo opravljamo natančno, trajno kakovostno in v dogovorjenih rokih.
Če je Vaš dom potreben prenove in potrebuje svež videz, Vam lahko ponudimo storitve naštete v nadaljevanju.
Naše storitve opravljamo v hišah, stanovanjskih objektih tako kot tudi v javnih, gospodarskih ali poslovnih objektih. Storitev zajema pleskanje zunanjih in notranjih površin.
Pred začetkom dela temeljito zaščitimo tla in pohištvo ki bi se morebiti nahajalo v prostoru izvajanja dela. Stene temeljito očistimo, se pravi da staro barvo odluščimo, opravimo sanacijo večjih poškodb, fino zgladimo stene in šele ko je podlaga temeljito očiščena in pripravljena začnemo z delom. Da pa je vse kot obljubljeno, za seboj tudi počistimo in pospravimo.
Želimo, da veste da ste VI na prvem mestu. Želimo, da so vse naše stranke zadovoljne z našim delom, saj smo le tako lahko zadovoljni tudi mi!


 Brušenje betona

Z našimi storitvami poliranja in brušenja betona lahko vaše obstoječe betonske talne obloge spremenimo v lepoto. S postopkom bodo vaša betonska tla podobna zaključku razkošnega granita ali marmorja.
Ta čudovit zaključek je dosežen z uporabo težkih polirnih strojev in serije vse bolj finih diamantnih polirnih listov.
Polirana betonska tla postajajo vse bolj privlačna možnost za številne stanovanjske in poslovne nepremičnine. To je učinkovit način, da vsaka tla ali površino naredite lepo, hkrati pa ohranite svojo funkcionalnost. Vsakemu nadstropju lahko dodate pridih razreda in elegance, hkrati pa zmanjšate količino trdega dela in časa, ki ga boste morali porabiti za čiščenje, vzdrževanje in poliranje.
Proces doseganja fantastične storitve poliranega betona se začne z vlivanjem velike betonske plošče. To je material, ki gre v betonsko mešanico, ki bo na koncu poudarjen v končnem laku. Če nameravate polirati betonska tla ali druge površine, je nujno, da pred vlivanjem betona izberete zaključek, ki vam je všeč.
Če imate obstoječa betonska tla, lahko še vedno dobite fantastično polirano površino. Druga možnost bi bila, da vaši obstoječi betonski plošči dodate še eno plast, ki ji lahko nato pred poliranjem dodate različne dodatke ali material.

Za poliranje betona se uporabljata dve različni tehniki:

Mokro poliranje – Medtem ko je mokro poliranje lažje za abrazive, ki se uporabljajo med postopkom poliranja, vključuje veliko več dela tako med postopkom kot čiščenja po njem. Mokro poliranje uporablja vodo kot mazivo, kar povzroči veliko nereda in čiščenja.

Suho poliranje – Suho poliranje je najbolj razširjena metoda v industriji. To je hitrejše od mokrega poliranja, lažje in manj je čiščenja po končanem delu.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem, null

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Belfas, slikopleskarstvo in fasaderstvo d.o.o.
Davčna št.:
15546608
Mobitel:
+386(0)51 440 004
Mobitel:
+386(0)41 754 050
E-mail:
info@belfas.si

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje

Socialno omrežje