Image
Image
5902
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew21031.jpg

BIORESONANCA ZDRAVJE, DOMŽALE

Dragomelj 154a , Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Center "BIORESONANCA – ZDRAVJE" se nahaja v prostorih "Centra dobrega počutja" podjetja Ambrosija d.o.o., na Zaloški c.167, Ljubljana.

V sodelovanju  alternativnih pristopov z uradno medicino se ukvarjamo z izboljšanjem kvalitete življenja, z zdravljenjem in lajšanjem tegob ljudi, ki iščejo rešitve za svoje težave v alternativni medicini.

Izvajamo preglede in terapije z revolucionarnim bioresonančnim sistemom MORA® Super+.  Terapije z napravo MORA pripravijo organizem, da ponovno vzpostavi porušeno ravnovesje, ki je osnova za njegovo normalno delovanje in ozdravitev.

Življenje je kratko. Zdravje je preveč dragoceno, da bi ga zanemarjali. Naredite nekaj zase in storite to pravi čas. Danes.

Čutite pomanjkane energije, imate zdravstvene težave z alergijami, intolerancami, imunskim sistemom, revmatskimi bolečinami, glavoboli, migrenami, dermatitisom ...(glej; indikacije)?

Bioresonančna terapija učinkovito lajša različne zdravstvene težave in pomaga vašemu telesu, da se ponovno povrne v ravnovesje ter vzpostavi pogoje za ozdravitev. Pomagali smo mnogim, naj pomagamo tudi vam.

V našem centru BIORESONANCA-ZDRAVJE vam bova z roko v roki z uradno medicino na poti do vaše ozdravitve pomagala zdravnik in terapevt bioresonance.

Bioresonanca je bioenergetska metoda, ki temelji na odkritjih biofizike. Bioresonančna terapija vam pomaga odkriti skrite dejanske vzroke vaše bolezni in jih odpravlja z vzpostavitvijo pravilnih informacij v vaših celicah in ravnovesja v vašem telesu. 

V centru "BIORESONANCA-ZDRAVJE" uporabljamo revolucionarni bioresonančni sistem MORA za zdravljenje in lajšanje zdravstvenih težav odraslih in otrok.


Bioresonanca

Bioresonanca je odkritje, ki je mnogim spremenilo življenje na bolje. Bioresonanca je holistični pristop k zdravju in zdravljenju s 35-letno prakso po vsem svetu.

Pojem bioresonanca

Resonanca je v bistvu harmoničnost, BIORESONANCA pa je harmoničnost v bioloških sistemih, kot je človek.  Kvantna fizika je dokazala, da ima vsaka snov(tekočine, kem.element, kovine...), in tako tudi vsaka celica v telesu, elektromagnetno sevanje in določeno lastno valovno dolžino oz. frekvenco s povsem lastno značilnostjo. Celice v telesu med seboj komunicirajo oz. si preko določenih frekvenc izmenjujejo informacije. V zdravem telesu omenjena izmenjava deluje brez napak, ko pa obremenilne okoliščine načnejo to komunikacijo, posledično pride do organskih sprememb oz. bolezni. Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu ali področja (organ, element, alergen...)in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za OZDRAVITEV.

Naš organizem vsakodnevno ločuje informacije od vplivov, katerim je izpostavljen, in se mora odločiti, katere so ugodne in katere škodljive. Vse, kar nas obkroža, bodisi da deluje od zunaj, bodisi da se vnaša v organizem, prenaša določene informacije in vpliva na harmonijo organizma. Na osnovi teh dejstev so v 70tih letih razvili naprave "MORA" za bioresonančno diagnostiko in terapijo, ki nevtralizirajo organizmu škodljive snovi in neugodne vplive, ugodno vplivajo na zdravje, spravijo organizem v harmonijo in pomagajo njegovim presnovnim procesom.

Načelo BIORESONANCE preprosto igra vlogo »najditelja« in »popravljalca« frekvenčnih področij v telesu.

Diagnosticiranje in odkrivanje, bolezni, bolezenskih procesov, alergij, poškodb, motenih energijskih tokov ali degeneracij organov itd. v vašem telesu in zdravljenje z bioresonačnim sistemom “MORA  SUPER+“ po načelih TKM, homeopatije in protokolih dr.Morella, dr.Cornelissen,…, zdravnikov, ki so s svojim znanstvenim delom pred več kot 30.leti in še danes, postavili temelje zdravljenja z bioresonanco in spremenili način dela in razmišljanja v komplementarni naravni medicini.

Ne slepimo se, da lahko rešimo vse, lahko pa pomagamo mnogim.

S celovitim pristopom do:


- diagnostičnega pregleda
- terapevtskega odpravljanja težav

Ključ do razumevanja načela bioresonance se skriva v poznavanju in razumevanju dejstva, da na vse življenjske procese v organizmu vplivajo elektromagnetna nihanja (frekvence), ki z njimi upravljajo.

(BIO)RESONANCA ustvarja skladnost vseh funkcij – harmonijo, ki omogoča zdravje!
 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dragomelj 154a , Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Podjetniško in poslovno svetovanje, Vitoslav Leskovec s.p.
Davčna št.:
16599896
Kontaktna oseba:
Vitoslav Leskovec
Mobitel:
+386 (0)6 8174822
E-mail:
info@bioresonanca-zdravje.si