Image
Image
4944
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew68044.jpg

HANATAJ, MEDNARODNI PREVOZI OSEB

Podbreznik 106 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

V Hanataj podjetju vam ponujamo kompletno organizacijo potovanj, izletov, transferjev in prevozov oseb v krajevnem kot tudi v mednarodnem prometu. Pohvalimo se lahko tudi z licenco za opravljanje prevozov oseb v domačem in mednarodnem cestnem prometu

Vozila so registrirana za 9 oseb (voznik + do 8 potnikov), nezgodno zavarovanje potnikov je v ceni. Vsa vozila imajo komfortno opremo (nastavljivi pilotski sedeži, dvojna klimatska naprava, CD radio, električni paket, ...). Možnost vlečne kljuke, strešnih sani ali strešnega prtljažnika (MONTANA).

Opravljamo kombi prevoze in transferje oseb ter transport tovora po Sloveniji in Evropski skupnosti. Na podlagi pridobljenih izkušenj in referenc nam ni tuja tudi pot skozi mejne terminale in sodelovanje z mednarodnimi špedicijami povsod po Evropi.

Za poceni prevoz ali transfer do letališča ali pristanišča si lahko pogledate spodnji cenik. Cene so ugodne tako za enosmerno kot povratno vožnjo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podbreznik 106 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
HANATAJ KURIRSKE STORITVE, REFIK ISLAMOVIĆ S.P.
Davčna št.:
25131966
Kontaktna oseba:
Refik Islamović
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386 (0)40 670 600
E-mail:
refy002@gmail.com