Image
Image
4598
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew32988.jpg

HIŠNIK EKSPRES, KAMNIK

Podhruška 4d, 1241 , Kamnik, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Vse adaptacije vam opravimo hitro in kvalitetno! Preuredimo vam kopalnico v enem tednu, hišo pa obnovimo kar v enem mesecu!

So se pri Vas doma ali v službi pojavile težave, katerih ne morete odpraviti sami, nimate primernega orodja, znanja ali želite samo, da bi to opravil za vas nekdo, ki vam to opravi kvalitetno in ekspresno.
Za Vas vse to opravi Hišnik Ekspres

Če imate v hiši mrzlo vodo in težko pomijete posodo, ker vam iz pipe curlja, vam kotliček ponovno nagaja in bi radi zamenjali še nov umivalnik ali pa vam smrad zamašenega odtoka že načenja živce vam Hišnik Ekspres opravi vsa vodovodna dela in vse to popravi ali zamenja. Priklopi vam tudi nov pomivalni, pralni ali sušilni stroj. Vam ga iz trgovine pripelje in starega odpelje.

Če se v kleti in na podstrešju nabira gora škatel, vam je pri vratih ostala kljuka v roki in so se povesila, vam Hišnik Ekspres opravi vsa mizarska dela in vam za škatle poskrbi nove police, zmontira pohištvo, ki ste ga ravnokar kupili, popravi vrata in namesti odlagalne police še v garaži, v sobi pa položi laminat.

Se vam je na dvorišču poškodovala ograja ali morate za svojega hišnega ljubljenčka poskrbeti s pesjakom vam Hišnik Ekspres zavari ograjo ali naredi novo ter naredi pesjak, kjer bo vaš pes imel udobno domovanje. Pobarva vam še leseno uto in pobarva sobo vašega malčka.

Vas motijo razmajane vtičnice in stikala, vam ne gorijo luči in bi namestili nove vam Hišnik Ekspres vse to pritrdi ali zamenja obenem pa vam priklopi še pečico in štedilnik in zamenja poškodovan vtikač in kabel  gospodinjskega pripomočka. Prestavi pa vam tudi vtičnico, ker bi jo Vi radi imeli bližje vašemu stolu za počivanje. Priklopi televizor in poskrbi da vam pripelje nov naslonjač.

Imate mrzle radiatorje, vam nagaja obtočna črpalka. Hišnik Ekspres odzrači radiatorje, dotrajane zamenja z novimi, zamenja vam radiatorske ventile in zmontira še termostatske glave, da Vi privarčujete pri ogrevanju. Lahko pa vam obnovi  instalacijo.

Morate pokositi travo, obrezati živo mejo, posaditi ciprese za vse to vam Hišnik Ekspres priskoči na pomoč in vse to opravi namesto vas. Odpelje vam pokošeno travo in listje ter poskrbi da imate res zeleno zelenico.

Če ste preutrujeni za čiščenje vam Hišnik Ekspres očisti hišo, okolico in pomije še okna, da boste imeli lepši pogled na prihodnjost.

Odpravljate se na koncert, v službi imate zabavo ali preprosto želite imeti romantični večer v dvoje; pa ne morete malčke pustiti same doma. Tu vam priskočimo na pomoč saj vam priskrbimo večerno varstvo.

Nudimo Vam vsa manjša dela v roki 24 ur od kontakta.
Imamo organizirano 24. urno dežurstvo v primeru izliva vode ali kakšne druge težave, katere bi Vam povzročile materijalno škodo na vaši lastnini.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podhruška 4d, 1241 , Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hišniške storitve, Hišnik ekspres, Damijan Zdovc, s.p.
Davčna št.:
48659177
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)41 255 608
E-mail:
hisnik.express@gmail.com