Image
Image
5021
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27042.jpg

HOSTEL PARADISO, TOLMIN Priporočamo

Trg Maršala Tita 10, 5220, Tolmin , Tolmin, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

HOSTEL PARADISO se nahaja v samem centru Tolmina, v prvem nadstropju bara Paradiso. Hostel je namenjen vsem popotnikom, mimoidočim, mladim, starejšim in družinam. V Hostlu razpolagamo s štirimi mešanimi sobami. Skupna kapaciteta sob je 26 postelj.

Soba 1 je velika ca. 18 m2 in ima dve francoski postelji; primerna je za družino ali dva para.

Soba2 in Soba 3 sta veliki po ca 8,5 m2 in imata po eno francosko posteljo.

Soba 4 je največja in ima 7 pogradov in dve francoski postelji.

Sobe so preproste in zapeljive, vsa notranja oprema – pogradi, mize in postelje – pa je ročno narejena iz masivnega lesa. Vse v sobi ali okrog nje je v lesu barve smreke, hrasta in mahagonija. Vsakemu gostu pripada omara za njegove stvari, fotelj ali dvosed, mizica... V skupni uporabi je dnevni prostor z dvema računalnikoma, televizijo in mini knjižnico. Dnevni prostor je velik približno 100 m2. Hostel ima dvoje dnevnih sanitarji in dve kopalnici s tuši ter sanitarijami. Skupna velikost hostla Paradiso je ca. 280m2, kar pomeni nadpovprečno m2 na osebo, ki prenočuje v hostlu.

Za krajšanje časa so za vas na voljo družabne igre : Monopoly , Risk, Človek ne jezi se, ruleta in razne igre s kartami: poker, tarok, šnops, pasijansa…

Na voljo so vam številne knjižne zbirke različnih žanrov in zvrsti, televizija ali filmi in risanke na DVD-jih, brezžični dostop do interneta ali preko dveh računalnikov.

Na naši recepciji v hostlu dobite vse potrebne informacije o Tolminu, njegovi zgodovini in aktivnostih katere lahko preživite v dolini smaragdne reke Soče.

V ceno prenočišča je vključen zajtrk katerega dobite postreženega v spodnjih prostorih bara ali na zunanjih terasah. Sama velikost bara je ca 200m2, zunanjih teras pa je ca 150 m2.

Bar je odprt vsak dan od 7.00 do 23.00 ure, petke in sobote do 24.00 ure. Poleg dobrega vzdušja v baru, prijetni postrežbi in dobri glasbi vam priporočamo skodelico naše kave Illy in mogoče rezino ali kos naših tortic ter pit, katere imamo vedno sveže.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trg Maršala Tita 10, 5220, Tolmin , Tolmin, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Novšak catering s.p. Novšak Damir
Davčna št.:
43717390
Kontaktna oseba:
Nina Novšak
Mobitel:
+386 (0)40 300518
E-mail:
info@hostel-paradiso.si
Odpiralni čas
Trajno zaprto