Image
Image
4052
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3754.jpg

HOSTEL SLOVENJ GRADEC, SLOVENJ GRADEC

Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec , , Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Hostel Slovenj Gradec se nahaja na levem bregu reke Suhodolnice, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. Do strogega mestnega jedra je 5 minut hoje.

KAPACITETE:

V hostelu Slovenj Gradec nudimo namestitev v moderno opremljenih sobah, in sicer:

- enoposteljnih,

- dvoposteljnih in

- štiri posteljnih ter

- v štirih apartmajih, ki pa ponujajo bivanje za tri, štiri ali osem oseb.

Vse sobe in apartmaji so opremljeni z lastnimi kopalnicami in sanitarijami, en apartma je prilagojen invalidom. V apartmajih je na razpolaga tudi polno opremljena kuhinja. Dostop do sob in apartmajev je možen po stopnicah ali z dvigalom. Skupno število ležišč je 59.

V zgornjem nadstropju hostela, kjer se nahajajo vse sobe in apartmaji je gostom na voljo tudi skupna opremljena kuhinja, kjer si lahko vsak pripravi svoj obrok. Neposredno zraven kuhinje se nahaja pralnica, ki je prav tako namenjena gostom, da si lahko operejo, posušijo in zlikajo svoja oblačila. V pritličju je tudi zajtrkovalnica, ki ponuja veliko popolnoma opremljeno kuhinjo, ki jo lahko gosti koristijo brezplačno.

V avli Hostla imajo gostje svoj internetni kotiček. Zraven se nahaja Hostel caffe, kjer se lahko gostje družijo, spoznavajo ter posedajo na sončni terasi ali pa ob soju sveč preživljajo prijetne večerne urice.

KONFERENČNA DVORANA IN UČILNICI:

Poleg namestitvenih kapacitet Hostel Slovenj Gradec nudi tudi možnost najema dveh konferenčnih dvoran. Večja v kletnih prostorih omogoča organizacijo javnih prireditev, ki se jih lahko udeleži do 250 obiskovalcev, manjša v pritličju pa lahko sprejeme do 60 obiskovalcev. Obe sta opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo, kar omogoča brezhibno organizacijo kulturnih, izobraževalnih in drugih javnih prireditev.

V kletnih prostorih Hostela Slovenj Gradec sta obiskovalcem na voljo tudi dve učilnici. Ena izmed njih je opremljena z 8 računalniškimi enotami s pripadajočo strojno in programsko opremo, druga pa je namenjena raznim kreativnim delavnicam. V kletnih prostorih obratuje tudi avdio – snemalni studio, ki uporabnikom omogoča snemanje in montažo avdio posnetkov, od radijskih reklam do demo posnetkov.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec , , Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Javni zavod za turizem in šport Spotur Slovenj gradec
Davčna št.:
83975071
Številka računa denarne vrednosti:
BAN SI56 0131 2600 0000 402 (BANKA SLOVENIJE LJUBLJANA)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0317 5100 0306 597 (SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
Telefon:
+386 (0)2 8846283
E-mail:
info@spotur.si
Faks:
+386 2 88 46 291