Image
Image
7309
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4225/27830.jpg

KMETIJA BORDON, DRUŽINSKO VINOGRADNIŠTVO, DEKANI

Dekani 63, 6271 Dekani, Obalno-kraška
KMETIJA BORDON, DRUŽINSKO VINOGRADNIŠTVO, DEKANI https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4225/27830.jpg Dekani 63, 6271 Dekani, Obalno-kraška 4.5 05 1

Galerija slik

Predstavitev

KMETIJA BORDON, DEKANI
Družinska tradicija vinogradništva kmetije Bordon sega v leto 1985.

Ivan Bordon je kot prvi med zasebnimi vinarji Slovenske Istre vpeljal lastno blagovno znamko vin. Danes njegov sin Boris nadaljuje z inovativnostjo in predanim delom, stremi k popolnosti ter pridelavi vrhunskih vin, ki vedno znova dosegajo zavidljiva priznanja in nagrade, tako doma kot v tujini. Svoje znanje in dragocene izkušnje pa, kakor njegov oče nanj, potrpežljivo prenaša tudi na svojega sina Jana kot mlado moč na posestvu.
O bogati zgodovini kmetije Bordon priča ohranjen stari mlin, ki si ga ob obisku in degustaciji naših izbranih vin lahko tudi ogledate.

Vina

Kakovost naših vin začnemo negovati že v vinogradih. Med sortami, ki jih pridelujemo, prevladuje avtohtona sorta Slovenske Istre - refošk. Poleg refoška pridelujemo še cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot in syrah, ki predstavljajo osnovo za cuveé Bon d'Or in E.vin rosé. Med belimi sortami pridelujemo malvazijo, rumeni muškat. Chardonnay in sauvignon, ki so osnova za belo zvrst Anabela. Je macerirano belo vino, prav tako kot Malvazija Dora. Vrhunska posebnost naše kleti pa je slamno vino.

- Refošk
- Bon d’Or
- Malvazija
- E.Vin rosé
- Slamna vina
- Penina rosé
- Penina rumeni muškat
- Anabela
- Malvazija Dora
- Ivanov Refošk

Oljčno olje

Izvrstno ekstra deviško oljčno olje pridobivamo na treh hektarjih oljčnega gaja. Oktobra in  novembra oljke obiramo in vsakodnevno hladno stiskamo v olje iz štirih sort: Belica, Leccino, Pendolino in Ascolana. Značilnosti posamezne sorte se med seboj odlično dopolnjujejo in prepletajo. Naše olje se odlikuje po harmoničnem in polnem sadnem vonju ter okusu, uravnoteženi pikantnosti in tipični grenkobi, ima ekološki certifikat.

Olje je odličen dodatek k vsem vrstam jedem in priporočljiv del našega zdravega vsakdana...

Apartmaji

 V istrski sobi prirejamo vnaprej najavljene in vodene degustacije izbranih vin ter domačih istrskih dobrot. Našo ponudbo vin dopolnjuje odlično ekstra deviško hladno stiskano oljčno olje lastne pridelave. Naša domačija vam poleg vinske kleti nudi tudi prijetno nastanitev za več oseb v stilsko urejenem apartmaju. Okoliški griči, obisk oljčnega gaja, bližina morja ter zelena rečna dolina Rižane so kot nalašč za oddih in sprostitev, kolesarjenje, kopanje ter ribarjenje. Bližina mesta Koper nudi prijetno priložnost za obisk in ogled njegove bogate zgodovinske ter kulturne dediščine. Prijazno vabljeni!


Cena najema apartmaja na kmetiji Bordon je 100€ na dan oziroma po dogovoru.
Cena vključuje posteljnino, dve brisači in zaključno čiščenje. Klimatsko hlajenje in ogrevanje.
Pridržujemo si pravico do sprememb cen in prodajnih pogojev.

Turistična taksa:
  1€ za otroke 7-18 let
  2€ za starejše od 18 let
  DDV vključen v ceno in je 9,5%

KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI
Rezervacije in informacije na tel. št.: +386 (o) 41 721 228 ali na e-pošti: e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.    APARTMA KOPER, DEKANI

KMETIJA BORDON, DEKANI,KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI, KMETIJA BORDON, DEKANI,KMETIJA BORDON, DEKANI

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

4.5 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Zadovoljni

    ,

    Jaz kot vodnik in moje skupine zelo zadovoljni z ambientom, prijaznostjo , kvaliteto hrane in seveda vini. Priporočam dalje in se vračam.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dekani 63, 6271 Dekani, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Jan Bordon - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
44373368
Naslov:
Dekani 63, 6271 Dekani
Odgovorna oseba:
Boris Bordon
Kontaktna oseba:
Boris Bordon
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 IT
Mobitel:
041721228
E-mail:
kmetija.bordon@gmail.com

Kontaktne osebe