Image
Image
12767
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44641.jpg

MLADINSKI HOTEL PUNKL, RAVNE NA KOROŠKEM

Gozdarska pot 18, Ravne na Koroškem , 2390 , Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Mladinski hotel Punkl se nahaja v neposredni bližini Športnega parka Ravne, Osnovne šole Prežihovega Voranca in Centra za socialno delo na Gozdarski poti 18 na Ravnah na Koroškem.

Zasnovan je kot nizkoenergijska gradnja in zgrajen iz naravnih materialov. Obsega 570 m2 in je namenjen bivanju največ 48 gostov.

Skupni prostori omogočajo organizacijo najrazličnejših aktivnosti (potopisna in druga predavanja, izobraževanja mladih, srečanja  itn.) za goste hotela kot tudi za zunanjo javnost.

V pritličju se nahajajo informacijski pult s pisarno za osebje hostla, e-točka, prostor za druženje gostov, shramba za kolesa, smuči in drugo (športno) opremo ter zajtrkovalnica s kuhinjo, ki se odpira proti jugu z manjšo zunanjo teraso. Neposredno ob stopnišču v nadstropje se nahajajo še skupne sanitarije, manjša pralnica in energetski prostor.

Gostom mladinskega hotela je na voljo osem sob z lastnimi sanitarijami. Ena večja soba – dormitorij z največ osmimi ležišči – se nahaja v pritličju, trije dormitoriji z največ osmimi ležišči in štiri manjše sobe z največ štirimi ležišči pa v zgornjem nadstropju.

Zaradi svoje lege, neposredne bližine Športnega parka Ravne, številnih naravnih biserov koroške pokrajine, Forma vive ter kulturnih in zgodovinskih spomenikov bodo v njem svoje mesto našli športni klubi, ekipe, šolske in poslovne skupine ter posamezniki.


PONUDBA


Mladinski hotel Punkl je zgrajen v okrilju Mladinskega centra Ravne - Koroškega zavoda za kulturo. Gostom so poleg osnovne storitve (nočitev z zajtrkom, posteljnina, brisača) na voljo brezplačno parkirno mesto, zajtrkovalnica s skupno kuhinjo, pralnica perila in prostor za hranjenje (športne) opreme.

Uporaba brezžičnega interneta je možna v vseh prostorih hotela, dostop do interneta je omogočen tudi v za to predvidenem prostoru. Skupni prostori so namenjeni druženju, omogočajo pa tudi organizacijo najrazličnejših aktivnosti (potopisna in druga predavanja, izobraževanja mladih, srečanja  itn.).

Recepcija ZKŠTM, Na gradu 6
Check-in za goste MH Punkl je od ponedeljka do petka od 7:00 do 22:00, v soboto od 9:00 do 22:00, v nedeljo in med prazniki je recepcija ZAPRTA (možna je predhodna najava za večje skupine na tel. št. 041 736 638).

Gostom so v recepciji na voljo zemljevidi, jasne in razumljive informacije o voznih redih, različnih načinih prevoza do glavne avtobusne/železniške postaje, letališč, kontaktne telefonske številke taksijev … Mladinski hotel Punkl na recepciji ponuja dodatne storitve (izlete, vozovnice, vstopnice ipd.).

Mladinski hotel Punkl omogoča razvoj izjemnih, že obstoječih potencialov turizma in mladinske dejavnosti v občini Ravne na Koroškem in v Koroški regiji. Na geografsko razgibanem prostoru so namreč ohranjeni številni biseri narave, ki navdušujejo strokovnjake in priložnostne obiskovalce. Bogata in raznolika je tudi ohranjena kulturna dediščina. Številni spomeniki so dokumenti časa in govorijo zgodbe o življenju ob reki Meži ter na pobočjih Uršlje gore in okoliških hribov. Pokrajino so v preteklosti zaznamovale koroške legende, tradicionalne dejavnosti železarstva in jeklarstva, Rimski vrelec, Ravne so tudi mesto Forme vive, rojstni kraj pisatelja Prežihovega Voranca ...

Gosti ravenskega mladinskega hotela Punkl bodo lahko skozi celo leto koristili ponudbo odlično razvite športne infrastrukture. V neposredni bližini mladinskega hotela se nahaja Športni park Ravne na Koroškem, katerega temelje je že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja z načrtnimi vlaganji postavila železarna. Športni park se danes ponaša z zaokroženo ponudbo tako za domače športnike kot za širšo športno javnost in skozi vse leto nudi široko paleto dejavnosti (zunanji olimpijski bazen in notranji 25 m bazen za plavanje in sprostitev, wellness, smučanje, drsanje, plavanje, fitnes, košarka, nogomet, odbojka na mivki, tenis ...). Vse to je od hotela oddaljeno manj kot 500 m, sicer pa hotel s posebnim prostorom gostom nudi možnost odlaganja oz. shranjevanja športne opreme.


Fizične osebe so dolžne plačilo poravnati ob prihodu.

Cena nočitve vključuje:

• nočitev v izbrani sobi,
• posteljnina in brisača (menjava na 5 dni),
• uporaba javnega parkirnega prostora,
• uporaba polno opremljene kuhinje
• brezplačen WI-FI dostop

Turistična taksa se obračuna posebej in znaša 0,81 EUR/osebo.
Turistično takso obračunavamo tistim, ki so jo dolžni plačati po Odloku o turistični taksi v Občini Ravne na Koroškem.

Popusti:
• 10 % za invalide,
• 50 % otroci od 3. - 10. leta, ki spijo v sobi skupaj s starši,
• brezplačno otroci do 3. leta,
• drugi popusti se določijo po odločitvi vodstva ZKŠTM in mladinskega hotela Punkl.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gozdarska pot 18, Ravne na Koroškem , 2390 , Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem
Davčna št.:
42771986
Naslov:
Gozdarska pot 18, 2390 Ravne na Koroškem
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
Mobitel:
+386(0)41 736 638
Mobitel:
041736638
E-mail:
info@punkl.si