Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 20 od 23

Filter

Clear
10

10. KMETIJSKA ZADRUGA ŠMARJE, ŠMARJE PRI JELŠAH

10
Kmetijska zadruga Šmarje nudi oskrbo v kmetijsko tehničnih in živilskih trgovinah. Klet Imeno znana po vinih Virštanjčan, Modra frankinja, restavracija Zadružnik v središču. 
Šmarje pri Jelšah, Savinjska
11

11. SERVIS IN PRODAJA KMETIJSKE MEHANIZACIJE, AGROSORŠAK, PRAGERSKO

11
Podjetje AGROSORŠAK se ukvarjamo predvsem s prodajo vrhunske kmetijske mehanizacije CLAAS , prodajo originalnih rezervnih delov CLAAS, diagnosticiranjem, servisiranjem in popravili vseh kmetijskih strojev CLAAS, redno izvajamo tudi vse… 
Pragersko, Podravska
12

12. KRIŽAJ, IZDELAVA ORODIJ ZA TLAČNI LIV, CNC OBDELAVA IN IZDELAVA PROGRAMOV, 3D MODELI ULITKOV

12
Orodjarstvo in plastika Mojca Križaj s.p. je začelo s svojo dejavnostjo v letu 1982. Najprej smo se preiskusili v ulivanju plastike, danes pa s petimi zaposlenimi izdelujemo predvsem kvalitetna orodja za tlačni liv aluminija. 
Škofja Loka, Gorenjska
13

13. TMS, BREŽICE

13
tms servis brežice servis trgovina,pooblaščeni serviser husqvarna partner mcculcoh flymo briggs&stratton kohler,tecumseh,kawasaki,dolmar,solo,stihl,bcs,acme,lombardini,cifarelli,robin,subaru marko,sarp,kawasaki,kazz,gb meč,sarp veriga… 
Brežice, Spodnjeposavska
14

14. PERKINS REZERVNI DELI, DISEL MOTOR, VILIČAR, MARINE PROGRAM - TEHNODIESEL SKUPINA, ŠKOFJA LOKA

14
Družba Tehnodisel Skupina je bila ustanovljena z namenom, da uporabnikom ponudi kvalitetne storitve oskrbe z dizel in plinskimi motorji, rezervnimi deli in servisnimi storitvami. 
Gorenjska
15

15. SEKOP, SERVIS IN TRGOVINA ORODJA, LESCE

15
Sekop iz Lesc je trgovina in servis vrtnih in domačih orodij: motorne žage, kosilnice, kose, puhalniki, snežne freze, motorne škarje, dodatna in zaščitna oprema ter še mnogo več... 
Lesce, Gorenjska
16

16. READY, OLFA NOŽI, KOPER

16
Podjetje Ready iz Kopra ponuja originalne izdelke Olfa z Japonske: nože, rezila, žage, škarje, šestila, podloge... in druge pripomočke za rezanje. 
Koper, Obalno-kraška
17

17. ALTON, DISTRIBUTER LAHKE GRADBENE OPREME, LJUBLJANA

17
Podjetje Alton smo distributerji podjetja Altrad Limex in Vam ponujamo obsežen asortiman kvalitetnih nemških strojev in izdelkov Atike za gradbeništvo, dom in vrt ter izdelkov Belle Group, ki je št. 1 za lahko gradbeno mehanizacijo.… 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
18

18. EKLIPTA, TRGOVINA IN POSREDNIŠTVO, VIPAVA

18
V podjetju Eklipta ponujamo prodajo originalnih in konkurenčnih delov ter opremo uveljavljenih blagovnih znamk. Na vseh področjih delovanja si prizadevamo ponuditi najboljše. 
Goriška
19

19. LAGOJA, MENGEŠ

19
Smo specializirano podjetje za proizvodnjo kovinskih artiklov namenjenih za ogrevanje, vodovod, plinske inštalacije. Prav tako zastopamo in prodajamo gorilce, bojlerje, radiatorje, pipe priznanih proizvajalcev. 
Mengeš, Osrednjeslovenska
20

20. ŠILČEK, PRODAJA TONERJEV IN KARTUŠ, MEDVODE

20
najcenejši tonerji, najcenejše kartuše, 
Medvode, Ljubljana