Image
Image
13367
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39532.jpg

PLANET ZDRAVJA, SH TIM ORG, LJUBLJANA

Mlinska pot 32 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

SH TIM ORG d.o.o. je zastopnik za trženje izdelkov blagovne znamke Planet zdravja.

Svojim članom ponujamo 20% popusta pri prvem pregledu z AMP analizatorjem in brezplačno pošiljanje za naročila prek interneta v vrednosti nad 99€. Vabimo vas, da se registrirate. Vsi naši člani imajo možnost prejemanja obvestil o naših aktivnostih in izdelkih Planet zdravja.

Pod blagovno znamko PLANET ZDRAVJA se prodajajo izključno naravni proizvodi, brez konzervansov, pridelani in proizvedeni na popolnoma tradicionalen, naraven način.

S tem se ohrani vse informacije narave, katere telo razume in sprejme brez negativnih učinkov.

Najbolj prepoznavni izdelki Planet zdravja so:

  • Olje št. 10
  • Olje št. 80
  • Kandidol
  • Limfol
  • Drenova krema

Olje 10 pomaga pri motnjah v prebavi. Ko popijemo eno žličko olja 10, se v trenutku umiri želodec. Olje 10 pijemo tudi v stresnih situacijah in s tem preprečujemo energijske zastoje, energijske vžige in krče ožilja. Več o Olju 10

Olje 80 je olje bogato z organskim, aktivnim jodom. Jod je najpomembnejši element za delovanje telesa. Olje 80 stimulira delovanje ščitnice in upočasnjuje proces staranja zaradi hitrejše obnovitve celic preko zvišanja učinkovitosti procesov razstrupljanja produktov presnove. Poleg tega skrbi za pravilno cirkulacijo in pravilno telesno temperaturo ter izboljšuje fizično kondicijo in duševno zdravje ljudi. Več o Olju 80
 
Limfol je namenjen za mazanje kože. Zaradi pospešene cirkulacije limfe in krvi se Limfol hitro veže na kožo in se tudi zelo hitro resorbira. Limfol se v trenutku spoji z amilazo, ki je v krvi in začne se razkroj sladkorja. Ta sladkor ne potrebuje insulina zato se razkraja drugače in daje veliko energije. To pomeni, da limfa teče hitreje. Zaradi izboljšane cirkulacije krvi in limfe v koži je izguba pretirane telesne teže izredno hitra. Telo odvaja odvečno limfo, ki je pri povišani telesni teži močno povečana.
 
Kandidol je svetovna novost in izredno učinkovita pomoč proti kandidi. Kandidol se uporablja za odpravljanje neprijetnega vonja, ki ga povzroča kandida (Candida albicans). Evgenol je glavna fenolna sestavina olja Kandidol. Zelo učinkovito deluje protibiofilmom celic Candide albicans in ima hkrati učinkovito protivnetno in protiglivično delovanje.
Priporočamo, da hkrati s Kandidol-om uporabljate tudi Olje 45 (100 ml), za lajšanje težav, ki jih povzroča kandida v prebavnem sistemu.

AMP Analizator

V našem centru v trgovskem centru Murgle izvajamo naravne oblike pomoči telesu po metodi Irme Ogorevc. Termoregulacija je metoda, katere avtorica je Irma Ogorevc. S termoregulacijo uravnavamo temperature v vseh delih telesa, kar je pogoj za pravilno delovanje organov in žlez.

Za ugotovitev stanja telesa v našem centru uporabljamo neinvazivni analizator krvne slike AMP. Analizator AMP omogoča, da v 180-720 sekundah opravimo celovit pregled stanja telesa.

Aparat odčita 117 biokemičnih, hemodinamičnih in imunoloških vrednosti organizma. Pregled se opravi s petimi mikroprocesorji, ki se jih razporedi po telesu.

AMP analizator predstavlja prenosen, kompakten in neinvaziven biokemični laboratorij. Na podlagi rezultatov lahko terapevt opravi kompleksno in izjemno hitro analizo organizma.

S pomočjo aparata je mogoče opraviti izredno hiter preventivni pregled za veliko število ljudi, postopek pa ni predrag.

Kje nas najdete?
TPC MURGLE
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
1. nadstropje / E42

Delovni čas
Ponedeljek, torek, četrtek         10 - 17
Sreda, petek, sobota               Po dogovoru

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mlinska pot 32 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Sh tim org, družba za poslovno svetovanje d.o.o.
Davčna št.:
41481275
Kontaktna oseba:
Anja Hajdinjak
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 FR
Mobitel:
+386(0)51 421 233
E-mail:
anja@shtim.org