Image
Image
5807
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3707/sonart_logo_web_11-1629889745.png

VRTNE OGRAJE (PANELNE, KAMNITE, MREŽNE, LESENE, PVC OGRAJE), VRTNA IN DVORIŠČNA VRATA, SONAT PRO

Ulica Frankolovskih Žrtev 4, 3000 Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Smo mlado podjetje z dolgoletnimi izkušnjami. Nudimo vam celovito ponudbo pri urejanju okolice. Za vas naredimo zasaditveni načrt z izvedbo in vzdrževanjem oziroma obrezovanjem okrasnih dreves, namestimo namakalne sisteme, položimo travne tepihe, uredimo vrtove ter ogradimo okolico vaših domov s panelnimi, kamnitimi, lesenimi ali plastičnimi ograjami.

Odlikujejo nas kakovost, hitrost izvedbe in ugodne cene. Kontaktirajte nas po telefonu ali pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili s ponudbo.

v naši ponudb imamo veliko izbiro vrtnih ograj:

 • PANELNE
  Panelne ograje so ugodna in hkrati varna rešitev za vaš dom. So pocinkane in plastificirane, kar omogoča dolgo življenjsko dobo, in praktično ne potrebujejo (nobenega) vzdrževanja. Ograjo lahko prilagodimo in vgradimo praktično na vsakem terenu, in sicer v želji, da zadovoljimo vse vaše potrebe.
 • KAMNITE
  Kamnite ograje so prava modna poslastica in so cenovno zelo dostopne. So ograje, ki poskrbijo za večjo intimo in mir. S svojo podobo dajejo okolju poseben pečat. 
 • MREŽNE
  Osnovna vrsta mreže, namenjena za ograjevanje manj zahtevnih območij in dvorišč ter primerna za vse vrste terenov. Mreža je pletena iz žice, debeline 1,8/2,0 mm, okno 50 X 50 mm, zaščitena s cinkom ali pocinkana in UV-obstojno plastificirana.
 • LESENE
  Si želite ograjo iz naravnih materialov? Odločite se za leseno ograjo in živite v sožitju z naravo. Lesene ograje so lahko različnih oblik,velikosti in materialov.
 • PVC OGRAJE
  Plastična ograja je edinstvena rešitev za vse tiste, ki si ne želijo imeti stroška z njenim vzdrževanjem. PVC-ograja je ograja, ki praktično ne potrebuje vzdrževanja. Ograjo je možno dobaviti v različnih barvah in oblikah.
 • Zakaj izbrati PVC ograjo:
  • ograja ne rjavi,
  • ne vpija vlage,
  • ni je treba barvati,
  • ima dolgo življenjsko dobo,
  • ne potrebuje vzdrževanja in
  • je UV odporna

Vrtna in dvoriščna vrata

 • ENOKRILNA
  Osebni prehod običajno uredimo z enokrilnimi vrati širine 1–1,5 m in z usklajeno višino z ograjnim sistemom. Manj frekventne prehode rešujemo z vrati z možnostjo odpiranja krila do 90°. Vratom z bolj frekventnimi prehodi namenimo možnost odpiranja do 180°.
 • DVOKRILNA
  Namenjena so osebnemu prehodu in prehodu vozil. Odpirajo se po želji, navznoter ali navzven. Enostavnejša odpiramo ročno, zahtevnejša opremimo z ustreznim avtomatskim pogonom. Običajne širine vrat so 2–6 m z višino, prilagojeno pripadajočemu ograjnemu sistemu. Možnost odpiranja: 90 ali 180°
 • DRSNA VRATA NA TIRNICI
  Vrata so konstrukcijsko narejena tako, da na kovinskih uležajenih koleščkih drsijo po vgrajenem vodilu. Zasnova vrat je večnamenska uporaba, odprtina je lahko široka do 9 m, višina pa prilagojena vgrajenemu ograjnemu sistemu. Odpiranje je lahko ročno ali elektromotorno, zapiranje pa s pomočjo oddajnikov ali mobilnih telefonov.
 • SAMONOSNA DRSNA VRATA
  Samonosna drsna vrata ne potrebujejo vodila. Konstruirana so tako, da je nosilni profil vrat vpet v nosilna uležajena kovinska vozička, po katerih vrata horizontalno drsijo. Pod vrati ni vgrajenega motečega vodila vrat in posledično nosilnega pasovnega temelja. Nosilni temelj je vgrajen ob strani vrat za pritrditev nosilnih vozičkov. Odpiranje je lahko ročno ali elektromotorno, zapiranje pa s pomočjo oddajnikov ali mobilnih telefonov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica Frankolovskih Žrtev 4, 3000 Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SONART PRO d.o.o.
Poslovna oblika:
Sonart pro d.o.o.
Davčna št.:
93965605
Naslov:
Ulica Frankolovskih žrtev 29, 3000 Celje
Kontaktna oseba:
Dušan Leban
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 IT
Mobitel:
+386 (0)31 662 544
E-mail:
info@sonart.si

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Dušan Leban