Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 20 od 27

Filter

Clear
9

9. KARATE KLUB KRKA, ŠENTJERNEJ

9
Gojimo tako imenovani športni karate, kjer imajo otroci možnost primerjati osvojeno znanje s svojimi sovrstniki na raznih domačih in tujih tekmovanjih, ki se jih udeležujemo. 
Šentjernej, Jugovzhodna Slovenija
10

10. Z-SPORTS, NOVO MESTO

10
Z Sports ponuja turistično športne dejavnosti, tečaje in izlete. 
Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija
11

11. X POINT ŠPORTNA AGENCIJA, KOBARID

11
X POINT je športna agencija v Kobaridu. Že več kot deset let se ukvarjamo z aktivnostmi, kot so rafting, canyoning, hydrospeed, kajak spusti in kajak šole, spusti s kanuji, kolesarjenje, pohodništvo, poleti z jadralnim padalom v tandemu. 
Goriška
12

12. ŠPORTNO-PLESNI CENTER BUBA, LJUBLJANA

12
V našem Športno-plesnem centru Buba vas ob prihodu pričaka prijazno osebje, ki vam posreduje vse želene informacije, vas na vašo željo popelje na ogled dvoran in ostalih prostorov centra, ter vam svetuje pri izbiri plesnih ali vadbenih… 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
13

13. JAHALNI KLUB ROŽNIK, LJUBLJANA

13
V neposredni bližini Gostilne Čad deluje Jahalni klub Rožnik, ki organizira šolo jahanja za otroke in odrasle. Nudi tudi terensko jahanje po priljubljenih sprehajalnih poteh Rožnika. 
Osrednjeslovenska
14

14. FCL - BOKS LJUBLJANA, FCL - KLUB BORILNIH VEŠČIN LJUBLJANA

14
Klub borilnih veščin Ljubljana (Fight Club Ljubljana - FCL) deluje od leta 2000. Smo mlad in perspektiven team trenerjev, ki stremi k boljšim uspehom in izpopolnjevanju. Od samega začetka smo se ukvarjali z kickboxingom in klasičnim… 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
15

15. RIBOLOV, TRŽIŠKA BISTRICA, RIBNIK ŽEJE, RIBIŠKI DOM ŽEJE - RIBIŠKA DRUŽINA TRŽIČ

15
Družina gospodari z ribiškim okolišem, ki obsega Tržiško Bistrico s pritoki in Savo od izliva Tržiške Bistrice do jezu v Majdičevem kanalu, vključno s kanalom in vsemi pritoki Save na tem delu. 
Gorenjska
16

16. CAPOEIRA, CAPOEIRA ZA OTROKE, JIU-JITSU - DRUŠTVO BORILNIH VEŠČIN CAPOEIRA GINGASEMPRE SLOVENIJA, VE

16
Ginga Sempre je športno kulturno društvo, ki se ukvarja z brazilskimi borilnimi veščinami ter glasbenimi in plesnimi predstavami. 
Šoštanj, Savinjska
17

17. iFly, LJUBLJANA

17
Šolanje jadralnih padalcev iFly.Tandemski poleti z jadralnim padalom.Brezplačni informativni dnevi.Darilni boni.iFly trgovina z opremo za jadralne padalce. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
18

18. SPORT KLUB NITRO SKI & SNOWBOARD, MARIBOR

18
Šolo smučanja in deskanja Nitro Kope najdete na smučišču Kope, ki velja za otrokom prijazno smučišče. Tečaje izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu. 
Maribor, Podravska
19

19. ŠPORTNO DRUŠTVO KEKA PIRAN, PORTOROŽ

19
Športno društvo Keka Piran svojim članom nudi windsurf tečaje, izposojo windsurf opreme, izposojo kanujev ter hrambo windsurf opreme in plovil. 
Portorož, Obalno-kraška
20

20. JUDO ŠPORTNA ŠOLA IZTOKA BABIČA

20
Judo klub 15. maj Marezige deluje v športni dvorani Bonifika. Poleg tega sodeluje z Judo klubom Izola in Judo klubom Lucija, s katerimi je povezan v skupno Judo zvezo Slovenske Istre. 
Koper, Obalno-kraška