Image
Image
3021
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew62639.jpg

STUDIO HELIANTHA, LJUBLJANA

Cesta v Mestni log 55 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

BIOENERGIJA
Ni vidna, ni merljiva, a povsod prisotna. Tako kot pri dihanju ne zaznamo kisika v zraku, tako ne zaznamo bioenergije, ki prehaja v nas in iz nas. Rečemo le, da smo brez energije ali da smo polni energije. Za nekoga rečemo, da je pozitiven ali negativen. Ne znamo pa opisati, kaj natančno to je.
Sama raje govorim o bioenergiji visokih oz. nizkih frekvenc. Je podobno kot glasbena lestvica. Toni nizkih frekvenc so težki, dlje časa lebdijo v zraku, so dolgi, polni. Toni visokih frekvenc so lahki, hitri, zračni, so tu in žea jih več ni. Podobno je z bioenergijo. Žalost, jeza, nevoščljivost, zavist, strah, sram, ljubosumnost, skrbi so bioenergije nizkih frekvenc. So težke, ležejo v nas, nas obtežijo, se zlepijo in nas dušijo. Imamo občutek, da ne moremo niti dihati. Ne moremo se jih znebiti, karkoli naredimo so v nas in ne gredo nikamor. Veselje, zadovoljstvo, sreča, dobrota, ljubeznivost, razumevanje so bioenergije visokih frekvenc. So lahke in zračne in taki smo tudi mi. Nič se nam ne zdi nemogoče, letimo, lahko naredimo tisoč stvari. A tudi hitreje izginejo, saj bioenergija nizkih frekvenc izrine bioenergijo visokih frekvenc.

Kje so dokazi o bioenergiji?
Včasih stopimo v prostor, kjer se ne počutimo dobro, kjer nas duši in nagonsko želimo iz prostora. Včasih srečamo človeka, ki nam ni ničesar storil, pa nam ni všeč. Gremo na izlet in se vrnemo polni sreče, polni energije. Znano je, da so ljudje, ki delajo na prostem bolj zdravi od ljudi, ki delajo v zaprtih prostorih. Zjutraj gremo od doma "lahki in sveži", zvečer pridemo domov "težki, in obloženi", okoli nas je oklep, ki nas tišči. Vzrok so bioenergije, ki so se tekom dneva prilepile na nas zaradi stresa, pritiskov, rokov, nesporazumov... Če greste pod tuš z vodo te nizke frekvence bioenergije speremo, smo prijetno fizično utrujeni a vseeno uživamo v večeru, ki je pred nami.
Ljudje bolj ali manj skrbimo za svojo zunanjost. Radi smo čisti, lepo oblečeni, imamo urejene nohte, lepo frizuro... Hodimo v fitnes, da si izklesamo postavo, pred vsakim poletjem mrzlično hujšamo. Vse to vidimo, vse to lahko ocenimo. Pozabljamo pa, da bi morali skrbeti tudi za naše nevidno telo. To je bioenergija, ki jo oddajamo, to je bioenergija, ki nam daje moč, elan, razpoloženje, zdravje...
 
Če je bioenergije dovolj...
smo zdravi, dobro se počutimo, težave in nevšečnosti uspešno rešujemo, tolerančni prag je dovolj visok, da nas vsaka malenkost ne spravi iz tira, uspešno in z lahkoto preživimo dan in ljudje nas opisujejo kot "pozitivno" osebo.

Če bioenergije primanjkuje...

zjutraj najraje ne bi vstali, utrujeni smo, neprestano nas nekaj boli, imunski sistem je oslabljen, zato smo pogosto prehlajeni, boli nas grlo... Veliko stvari nam gre na živce, zdi se nam, da samo garamo in da se nam neprestano dogajajo krivice, preprosto nam gre večina stvari narobe..

ENERGETSKI READING

Energetski reading je razlaga energetskega oddajanja. Iz vašega energetskega polja berem podatke in posredujem navodila, kaj in kako narediti, da se stvari spremenijo, odnosi izboljšajo, uresničijo vaši načrti. Nismo lutke v rokah nekoga, ki se z nami igra, ni vse vnaprej napisano in določeno. Svoje življenje ustvarjamo sami, dana nam je svobodna volja, imamo moč odločitve... A s tem tudi veliko odgovornost za svoje življenje. Zato včasih potrebujemo namig, sporočilo, usmeritev, potrebujemo streznitev, potrebujemo nekaj, da nas poboža in potolaži ali moč, ki nas končno premakne... .

ENERGIJA ČUSTEV
Vsaka misel in vsak dogodek v našem življenju ima svojo energetsko frekvenco. Kolikor bolj pomembna je neka misel ali kolikor bolj pomemben je nek dogodek v našem čustvenem svetu, toliko več energije vsebuje. Energetske frekvence misli ali dogodka se "naložijo" kot energetski spominski naboj v naše energetsko polje in nam pomagajo pri odzivanju na misli ali dogodke. Če so ti energetski spominski naboji nizkih frekvenc, nam v vsakdanjem življenju lahko povzročajo precej neprijetnosti. Vedno znova se znajdemo v enakih ali precej podobnih dogodkih, iz "neznanega" razloga prihaja do nesporazumov ali sporov, počutimo se precej nemočni in zdi se nam, kot da nas nekaj vleče navzdol in nazaj... Navajeni smo, da "neprijetne" dogodke in čustva, ki so z njimi povezani odrinemo. Ko nekaj odrinemo je samo vprašanje časa, kdaj pride spet nazaj. Potrebno je odstraniti energijo, ki je ob tem nastala in z odstranitvijo nezaželenih nizkih frekvenc se ne vračamo več v preteklost in preteklost ne "skače" več v našo sedanjost.

REIKI
Reiki je tehnika aktivnega in usmerjenega delovanja z energijo - bioenergijo. Je najpreprostejša energetska tehnika, odličen start za spoznavanje bioenergije, ena redkih tehnik s katero pomagamo sebi, ne le drugim in s širokim spektrom delovanja. Na začetku preko rok teče univerzalna bioenergija v naše telo in se s tem fizično okrepimo, umirimo, razstrupimo, razbremenimo stresa..., drugim ljudem lahko pomagamo neposredno ali posredujemo in aktiviramo energijo na daljavo.
Prvenstveno je namenjena nam, odpravi oz. zmanjšanju telesnih težav, naši osebni rasti, spoznavanju sebe, ozaveščanju naših nezavednih prepričanj, predsodkov... Pomaga nam, da se osvobodimo boleče preteklosti, nehamo se vrteti v začaranem krogu težav ter s pomočjo poglobljenih meditacij duhovno rastemo.
Reiki je dostopen vsakomur, da nam čas, da se energije navadimo in jo začutimo in dokaže nam "da Reiki res deluje". Z uporabo simbolov in mantr pretok energije pojačamo in postopoma pridemo do stopnje, kjer postanemo MOJSTER REIKIJA.
Čar Reikija je njegova preprosta in univerzalna uporaba, za katero, ko smo izurjeni, ne potrebujemo več priprave in čas, ampak ga v trenutku vklopimo v vsakdanje življenje, v določeno situacijo - ko smo na cesti, v službi, doma itn.

POTOVANJE V VESOLJE
Potovanje v Vesolje je proces pri katerem sprostimo energije nizkih frekvenc in s tem naredimo "prostor" energijam visokih frekvenc. Srečni smo lahko šele, ko odstranimo energijo žalosti, uspešni smo lahko šele, ko odstranimo energijo neuspehov, ljubljeni smo lahko šele, ko prenehamo sovražiti in obsojati sebe, razumevajoči smo šele, ko znamo odpustiti sebi... "Imejte se radi!" ni več samo navodilo, s Potovanjem v Vesolje se tega v praksi naučite in storite.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Mestni log 55 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Studio Heliantha, bioenergija in svetovanje d.o.o.
Davčna št.:
44065744
Kontaktna oseba:
Jana Pristovšek
Mobitel:
+386 (0)51 415 667
E-mail:
info@studio-heliantha.si