Image
Image
5632
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6440.jpg

TAKOS, MEHIŠKA RESTAVRACIJA, MARIBOR

Pobreška cesta 18, 2000 Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Odlična mehiška hrana in dobra zabava!

Pri nas se dan začne kot je treba, s KAVO. Z dobro kavo, vonjem cimeta in domače spečenih piškotov. TRADICIJA, ki dan polepša marsikateremu GOSTU.
Zelo slično je tudi z gostinsko ponudbo. Čeprav smo v osnovi mehiška restavracija, boste na našem jedilniku našli hrano tudi iz »ostalih vetrov sveta«. Ker se zavedamo, da je kakovostna, sploh pa ZDRAVA hrana zelo pomembna, smo se pri Takosu že pred časom odločili, da želimo svoje goste postreči ne samo »HITRO in KVALITETNO«, temveč tudi čim bolj »zdravo«.
Javnosti želimo sporočiti, da nismo samo restavracija, ki ljudi zadovolji na prehranskem nivoju, temveč smo nekaj več. Skrbimo za njihovo ZDRAVJE in jim na področju hrane ponujamo rešitve.
Smo VEČ kot le restavracija.
 

Pustite se zapeljati kreativni kuhinji, ki vam nudi okusna mehiška kosila in večerje (fajitas, enchiladas,  tortilla, tacos, tacquitos, burritos …), poskrbi za odlične sladice (flan, cookie de chocolate, crepas, tres dulces lent) ter postreže s tipično mehiško pijačo (tequila, mehiška piva, izbrana vrhunska vina, koktejli).

Ob večerih je Tako's znano priljubljeno zbirališče domačinov in turistov, vikendi pa so še posebej vroči in programsko obarvani, z različnimi zabavami, občasno živo glasbo, DJ-ji in promocijami. Prijeten ambient ob reki Dravi izkoristite tudi za priložnosti, kot so poslovna srečanja, praznovanja, spoznavni večeri…

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pobreška cesta 18, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
JUNIOR d.o.o.
Poslovna oblika:
JUNIOR trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Davčna št.:
76738965
Naslov:
Polanska cesta 2, Slivnica pri Mariboru, 2312 Orehova vas
Poslovna enota:
Europark, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor
Odgovorna oseba:
Ivan Dobaj
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386(0)40 369003
Mobitel:
+386(0)40 233093
E-mail:
info@takos.si

Kontaktne osebe

Rezervacije

Socialno omrežje