Image
Image
5937
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/272/Zajeta_slika-1632311645.JPG

TURISTIČNA KMETIJA NOVAK, DVOR

Sadinja vas pri Dvoru 7 , Dvor, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Stare, častitljive gostilne so nam kljub zelo sodobnemu načinu življenja še vedno všeč. Nekako jim zaupamo, so hram dobre domače kulinarike, prijaznega, pristnega sprejema in tople besede.

 Kje nas najdete?

Sadinja vas je vas nad Krko, pravzaprav nič posebnega, ena od mnogih vasi na Dolenjskem. Posebna je v toliko, da je naša in da nam je tu lepo saj imamo vse kar si želimo; mir, reko Krko, čudovito naravo, Dolenjske toplice so oddaljene le streljaj, Novo Mesto morda dva, do Ljubljane je samo tričetrt ure.

Naša hiša izgleda stara, vendar je nova. Prejšnja, katero smo podrli je bila zelo stara, vendar je izgledala nova. Odločili smo se, da zgodbo napišemo na nov list. Zaradi nas, ker nam je tako všeč in zaradi vas, da vam bo všeč, da se boste prijetno počutili. Želeli smo ustvariti domače, toplo vzdušje, kjer je kuhinja srce hiše.

Vabljeni na pristno dolenjsko domačijo!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sadinja vas pri Dvoru 7 , Dvor, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Boris Novak, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
57231648
Telefon:
+386 (0)7 3087430
E-mail:
trota@siol.net