Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 14 od 14

Filter

Clear
8

8. ZEPTER-SLOVENICA PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., SLOVENJ GRADEC

8
Zepter International je globalno podjetje, ki po vsem svetu izdeluje, prodaja in distribuira ekskluzivno, visoko-kvalitetno potrošniško blago, predvsem z neposredno prodajo, ter tudi preko prestižnih trgovin. 
Slovenj Gradec, Koroška
9

9. ANTIFOULING ZAŠČITA | POPRAVILO SERVIS JADRNIC | LAMINACIJA KOMPOZITNIH MATERIALOV

9
 
Gorenjska
10

10. FILTER PRB, PROIZVODNJA FILTROV ZA MEDIJE, PREDELAVA PLASTIČNIH MAS, ŽABNICA, KRANJ, GORENJSKA

10
Proizvodnja filtrov in predelava plastičnih mas PRB Žabnica je specializirano podjetje za masovno izdelavo različnih filtrov za tekoče medije in izdelkov iz plastičnih mas in kovin. 
Žabnica, Gorenjska
11

11. AKRIPOL, PROIZVODNJA IN PREDELAVA POLIMEROV, TREBNJE

11
V podjetju Akripol smo postali vodilno slovensko podjetje za proizvodnjo in predelavo polimerov ter plošč iz litega akrilnega stekla. 
Trebnje, Jugovzhodna Slovenija
12

12. VSE ZA ŠIVANJE BTC LJUBLJANA

12
Bogata izbira orodja in pomožnega materiala za tekstilno industrijo, prodaja sukancev, gumbov, zadrg, elastik, trakov, tkanih našitkov, pritiskačov, rinčic za proizvodnjo oblačil, stiskalnic za montažo pritiskačev - vse za šivanje in… 
Kozina, Obalno-kraška
13

13. IZDELAVA GUMJASTIH IZDELKOV

13
Osnovna dejavnost podjetja GiTeS d.o.o. je proizvodnja gumitehničnih izdelkov za različne namene. Naši proizvodi se pojavljajo v različnih vejah industrije in široke potrošnje. 
Zgornja Besnica, Gorenjska
14

14. 3D TISK MODELOV ZA LITJE, RAZVOJ IN IZDELAVA KOVINSKIH PROTOTIPOV, RAVNE NA KOROŠKEM, ADDITIO

14
Naša ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri razvoju vašega izdelka v katerikoli razvojni fazi – lastni razvoj in konstrukcija, metalurški laboratorij z livarskimi pečmi in pečmi za toplotno obdelavo ter širok nabor… 
Ravne na Koroškem, Koroška