Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 10 od 10

Filter

Clear
2

2. GP - TAPETNIŠTVO D.O.O., IZOLA

2
Smo slovensko podjetje, ki je poznano v navtičnih vodah kar nekaj let. 
Izola, Obalno-kraška
3

3. PRODAJNA GALERIJA CVETKA, LJUBLJANA

3
V Prodajni galeriji Cvetka nudimo izdelke domače in umetne obrti; unikatne izdelke iz keramike, stekla, svile in drugih naravnih materialov, primerne za darila ali za osebno rabo. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
4

4. COPATI IZ USNJA, USNJENI PASOVI

4
ATLET SPORT TAPETNIŠTVO je mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje s širokim spektrom dejavnost iz področja tapetništva. 
Begunje na Gorenjskem, Gorenjska
5

5. MAVRICA ZAVES, PRTI, PREPROGE, BLAZINE, SEŽANA

5
V naši trgovini vam ponujamo pestro izbiro tkanin za: zavese, prte, pregrinjala, tapetniško blago, blazine, preproge. Prav tako vam nudimo različne karnise in senčila. 
Sežana, Obalno-kraška
6

6. LINEA - OBLIKOVANJE, LUCIJA KONJAR S.P., STAHOVICA

6
Oblikovanje internega dekorja + svetovanje, aranžiranje. Zavese, pregrinjala, priložnostni pogrinjki, okrasne blazine, posteljnina ... VSE za toplino doma. Nič ni neizvedljivo. 
Stahovica, Osrednjeslovenska
7

7. IZDELAVA SEDEŽNIH GARNITUR, POPRAVILO STOLOV IN SEDEŽNIH GARNITUR, IZDELAVA OKRASNIH BLAZIN

7
Smo podjetje z dolgoletno tradicijo. Naša vizija in naloga je, da izdelujemo in prenavljamo najkvalitetnejše in sodobno oblikovano oblazinjeno pohištvo za dom in poslovne prostore, počitniške hiše, čolne in avtodome. 
Kamnik, Osrednjeslovenska
8

8. FORUM, DARILNI IZDELKI, ZAGORJE OB SAVI

8
Podjetje Forum d.o.o. je podjetjeza grosistično prodajo raznih darilnih izdelkov, kot so plastificirane darilne vrečke vseh standardnih velikosti, pentelj, darilnega papirja in celofana. 
Zagorje ob Savi, Zasavska
9

9. PASJE LEŽIŠČE-LESENO, MAČJE LEŽIŠČE, POSTELJE IZ LESA

9
V delavnici mizarstva Šlavs ponujajo izdelavo vseh vrst pohištva, od kuhinj, garderob, notranjih vrat, stopnišč... do opreme poslovnih prostorov in izdelkov po meri. 
Dobrna, Savinjska
10

10. GOTREK SPLETNA TRGOVINA, FITNES IN KAMP OPREMA, POHODNIŠKI NAHRBTNIKI, LOKOSTRELSTVO, GAMAŠE ZA SNEG

10
Ponujamo vam vse od prodaje in izposoje opreme kot so (oprema za delo na višini, lokostrelstvo, fitnes oprema, oprema za pohodništvo in plezanje, zimska oprema, nahbtniki in torbe, oprema za kampiranje) vse do rezervacije in vodenja… 
Nova Gorica