Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 12 od 12

Filter

Clear
3

3. HOTEL MEDEINA, SAVNE, WELNESS, PRIVAT JACUZZI, LJUBLJANA, ŠENTVID

3
Hotel Medno s tremi zvezdicami nudi udobno namestitev v predmestju Ljubljane in je odlična lokacija za sprostitev, organizacijo poslovnih dogodkov in srečanj. 
Ljubljana Šentvid, Osrednjeslovenska
4

4. TERME MARIBOR, MARIBOR

4
Terme Maribor so pomemben ponudnik turističnih storitev v Sloveniji. Nudijo hotelske storitve, organizacijo dogodkov in srečanj, medicinsko dejavnost, wellness storitve, gostinsko dejavnost. 
Maribor, Podravska
5

5. PASJI HOTEL KANINA, ŠKOFJA LOKA

5
Howtel Kanina je najprijaznejši in daleč najbolj udoben hotel za pse. 
Škofja Loka, Gorenjska
6

6. PIKSNA, SNACK BAR, DOBROVA

6
Piksna Snack Bar v Dobrovi poleg avtobusnega postajališča ponuja hitro prehrano, malice in jedi na žaru. 
Dobrova, Osrednjeslovenska
7

7. PEKARNA HLEBEC, LJUBLJANA

7
Pekarna Hlebec na Topniški v Ljubljani ponuja pekovske izdelke, poleg tega pa tudi pecivo, kekse, kavo, burek, pizze, sendviče, hot dog ... 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
8

8. KOSMOS TRAVEL

8
Naša ponudba zajema: hoteli, turistična naselja, zasebna namestitev v hišah, apartmaji, sobe, nastanitev na svetilnikih, skupine in posamezne izlete z različnimi tematike, kot so šport, avantura, kulinariko, kulturo, organizacijo… 
9

9. HOTEL PODRAVINA, KOPRIVNICA

9
Podravina Hotel se nahaja v središču mesta Koprivnica in hotel je idealen kraj za sprostitev individualne goste in skupine ter organizacijo različnih poslovnih dogodkov in srečanj. 
10

10. PANORAMA ZAGREB HOTEL

10
Če prebivate pri nas iz poslovnih ali prostočasnih razlogov, če ste tukaj da opravite dober posloven dogovor ali da raziščete znamenitosti Zagreba vam je Panorama Hotel Zagreb na razpolago z udobnimi sobami in funkcionalno zasnovo, z… 
Zagreb
11

11. GOSTIŠČE FREIENSTEINERHOF, ST. PETER-FREIENSTEIN

11
Naša družina ima tipično štajersko restavracijo s tradicionalnimi jedmi, ki se nahaja v bližini železne ceste v idiličnem mestu Sankt Peter-Freienstein na Štajerskem. 
St. Peter-Freienstein
12

12. AQUAROMA HOTEL, RIMSKE TOPLICE

12
AquaRoma je hotel***, restavracija in pizzerija ter letno termalno kopališče. V naši ponudbi nudimo tudi večnamensko dvorano, primerno za organiziranje raznovrstnih dogodkov. 
Savinjska