Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 20 od 47

Filter

Clear
14

14. TURISTIČNA KMETIJA SAMEC, SLOVENJ GRADEC

14
Če želite preživeti dopust, ali pa samo vikend na podeželju stran od hitenja, skrbi, mestnega vrveža, si privoščite oddih v leseni kašči - počitniški hišici v idiličnem okolju. 
Slovenj Gradec, Koroška
15

15. TURISTIČNA KMETIJA GOVC, VRŠNIK, PENZION

15
Domačija GOVC vam poleg prelepega razgleda ter enkratne domače kulinarike, v 10 dvo in tro posteljnih sobah nudi prijeten počitek. 
Solčava, Savinjska
16

16. ORGANIZACIJA POROKE NA PRIMORSKEM | HIŠA POSEBNE SORTE | ŠTANJEL

16
Na stičišču Krasa in Vipavske doline in v neposredni bližini znamenitega Štanjela, se na zahodni strani Gornje Branice skriva idilična vasica Kodreti, v kateri se nahaja Hiša posebne sorte. 
Štanjel, Goriška
17

17. LIEN, NAJEMI VOZIL, KOPER

17
Ključna dejavnost podjetja je oddaja vozil in plovil v najem ter prevozi. Ukvarjam pa se še z ostalim storitvami kot so računovodske storitve in davčno svetovanje. 
Koper, Obalno-kraška
18

18. KLAJDER, ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, LJUBLJANA

18
Podjetje je specializirano za izvedbo suhomontažnih gradbenih sistemov in organizacijo ostalih zaključnih del v gradbeništvu. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
19

19. APARTMA POSTOJNA, ODDAJANJE SOB SANABOR, PRESTRANEK

19
Če si torej želite mirnega oddiha ali pa prijetnih dogodivščin, morda domače pogostitve ali novih poznanstev, vas vabimo, da nas obiščete in se prepustite našemu gostoljubju sobah Sanabor. 
Prestranek, Notranjsko-kraška
20

20. TURISTIČNA KMETIJA GORIŠKA BRDA

20
Vinogradništvo in turizem Štekar vam na svoji turistični kmetiji v Goriških brdih ponuja užitke domače kuhinje ter okušanje izbranih vrst vina, rebula, merlot, cabernet saouvignon, emilio cuve, sivi pinot, chardonnay. 
Kojsko, Goriška