Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 20 od 31

Filter

Clear
7

7. PLANET ZDRAVJA, SH TIM ORG, LJUBLJANA

7
Pod blagovno znamko PLANET ZDRAVJA se prodajajo izključno naravni proizvodi, brez konzervansov, pridelani in proizvedeni na popolnoma tradicionalen, naraven način. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
8

8. CAFE ČOKL, LJUBLJANA

8
Cafe Čokl ni zgolj lokal. To je prostor, kjer se iskreno posvečamo kavi. Najdete nas na Krekovem trgu 8, pred Šentjakobskim gledališčem oziroma vzpenjačo! Vabljeni! The place is small, but the coffee... 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
9

9. PRO-FIL, PODGORJE PRI SLOVENJ GRADCU

9
Pro-fil, Jože Lenart s.p. - nudimo vam poslovno svetovanje, farma polžev, snemanje kreativnih filmov, programi zdravega življenja 
Podgorje pri Slovenj Gradcu, Koroška
10

10. MOJAPISARNA.SI - VIRTUAL OFFICE IN SLOVENIA

10
Še eden izmed pogostih razlogov za najem virtualne pisarne je ta, da podjetniki svojo dejavnost opravljajo od doma, a cenijo zasebnost in zato ne želijo obiskov strank, telefonskih klicev ali prejemanja pošte na domač naslov. 
Maribor, Savinjska
11

11. POSVET-M, POSLOVNO IN OSEBNO SVETOVANJE

11
Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo nam pomaga, da hitreje obnavljamo naše celice, da smo kot celota bolj v harmoniji. 
Celje, Savinjska
12

12. SILA SVETOVANJE, LJUBLJANA

12
Iztok Sila že 27 let aktivno deluje v stroki. Sodeloval je z najrazličnejšimi podjetji in jim v različnih ekipah pomagal dosegati uspehe. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
13

13. BIORESONANCA ZDRAVJE, DOMŽALE

13
V sodelovanju alternativnih pristopov z uradno medicino se ukvarjamo z izboljšanjem kvalitete življenja, z zdravljenjem in lajšanjem tegob ljudi, ki iščejo rešitve za svoje težave v alternativni medicini. 
Domžale, Osrednjeslovenska
14

14. SIMOBILIA NEPREMIČNINE, SK5 BIRO, PREVALJE

14
Nepremičnine SIMOBILIA smo specializiran posrednik nepremičnin na Koroškem. Na Koroškem živimo, ustvarjamo in delamo. S svetovanjem in posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjamo že od leta 2010. 
Prevalje, Koroška
15

15. GEAPLANUM STORITVE IN SVETOVANJE, RADOVLJICA

15
Nudimo vam vsa poslovna sodelovanja, forenzično računovodstvo, svetovanje pri istovenčnih postopkih, davčno svetovanje, izdelava poslovnega načrta. 
Radovljica, Gorenjska
16

16. RAČUNOVODSKI SERVIS CONTIS, LJUBLJANA

16
V računovodstvu Contis nudimo kvalitetne računovodske storitve, davčno in poslovno svetovanje ter kadrovske storitve. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
17

17. KLM-GALUN, ROGAŠKA SLATINA

17
Podjetje KLM poslovne storitve se od začetka kontinuirano razvija v rastoče podjetje, ki s svojimi izkušnjami ter poznavanjem pravil poslovanja na mednarodnih trgih svetuje slovenskim podjetjem, katera vstopajo na tuje trge ali že… 
Rogaška Slatina, Savinjska
18

18. LASERSKO GRAVIRANJE, ŠENČUR

18
Lasersko graviranje predstavlja najbolj trajno in najbolj izdelano metodo za graviranje in rezanje različnih materialov, saj zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, kakovosti, hitrosti in trajnosti gravur na izdelku. 
Šenčur, Gorenjska
19

19. SAŠA ROZMAN, S.U.P.E.R. MOTIVACIJA & COACHING, LOG PRI BREZOVICI

19
Se počutiš negotovo, nemočno, nerazumljeno in bi se rada znala postaviti zase ..., ter se zares dobro počutiti v svoji koži - in to v samo 30-ih dneh? Spodbujam te, da posvetiš 30 dni temu, da boš vsak dan naredila en preprost mini… 
Log pri Brezovici, Osrednjeslovenska
20

20. RAČUNOVODSKE STORITVE ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, GOSPODARSKE DRUŽBE IN DRUŠTVA, VODENJE TEMELJNIH PO

20
Smo družinski računovodski servis Hribar in Nina Vidic, ki je pričel s poslovanjem leta 1993. Z nenehnim prilagajanjem tržišču in poslovnim partnerjem smo ohranili visoko poslovno kvaliteto in strokovnost ter hkrati oseben odnos, ki… 
Grosuplje, Osrednjeslovenska