Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 20 od 34

Filter

Clear
11

11. FOTO STUDIO & ATELJE FOTOGRAF, LJUBLJANA

11
S fotografijo se ukvarjam že 20 let, vse od končane Srednje šole za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani. V teh 20-tih letih se je fotografija zelo spreminjala. Iz fotografiranja na film smo prešli na digitalne posnetke,… 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
12

12. RESTAVRACIJA PRI LISJAKU, TABOR

12
V restavraciji Lisjak nudimo okusne malice in kosila. Pogostimo vas ob svečanih prireditvah kot so poroke, ali druge pomembne življenjske obletnice. Z veseljem vam pripravimo poslovna kosila ali pa vas pogostimo ob predstavitvah, ki se… 
Tabor, Savinjska
13

13. GOSTILNA STRAH, ŠKOFLJICA

13
Gostilna Strah se nahaja 7 km iz Ljubljane, po Dolenjski cesti, pri tabli Škofljica zavijete na levi hrib. Nudimo malice, kosila in ostale jedi po naročilu. Sprejemamo naročila za poroke, obletnice, zaključne družbe od 35 do 150 oseb. 
Škofljica, Osrednjeslovenska
14

14. ORGANIZACIJA POROKE NA PRIMORSKEM | HIŠA POSEBNE SORTE | ŠTANJEL

14
Na stičišču Krasa in Vipavske doline in v neposredni bližini znamenitega Štanjela, se na zahodni strani Gornje Branice skriva idilična vasica Kodreti, v kateri se nahaja Hiša posebne sorte. 
Štanjel, Goriška
15

15. RESTAVRACIJA GRAD KROMBERK, NOVA GORICA

15
Enkratno kulinarično doživetje za debelimi zidovi Kromberškega gradu. 
Nova gorica, Goriška
16

16. GOSTILNA KOT, KRANJ

16
Gostilna se nahaja na Maistrovem trgu v starem delu mestnega jedra Kranja. Z več kot desetletno tradicijo pripravljamo domače jedi in jedi po naročilu. Pripravljamo svečana kosila, večerje, poroke in obletnice. Nudimo vam storitev… 
Gorenjska
17

17. ZLATARNA IN BONBONIERA HILI, AJDOVŠČINA

17
Pod imenom Hili se skrivajo kakovostna in estetsko dovršena darila za posebne priložnosti, kot so krst, birma, poroka, idr., ter nakit in zlatarske storitve izpod rok mojstrice Hilarije Čermelj. 
Ajdovščina, Goriška
18

18. CVETLIČARNA BRANKA, CVETLIČNI ARANŽMAJI, IVANČNA GORICA

18
V naši cvetličarni nastajajo enkratni cvetlični aranžmaji za vse priložnosti. Ustvarjamo tako za poroke, kot tudi za poslovne priložnosti. 
Ivančna Gorica, Osrednjeslovenska
19

19. ELEKTROINSTALATERSTVO, SERVIS ZA OLJNE IN PLINSKE GORILNIKE ZVONIMIR JUTERŠEK S.P., ŠKOFJA VAS

19
Poročni salon Pronuptia je ena izmed mnogih podružnic slovitega poročnega salona Pronuptia iz Pariza. 
Škofja vas, Savinjska
20

20. RESTAVRACIJA KEVDR, LJUBLJANA

20
V restavraciji vam nudimo dnevne malice in kosila, jedi po naročilu, tople in hladne bifeje, poslovna kosila, pogostitve ob porokah ter drugih priložnostih. 
Osrednjeslovenska