Image
Image
Filtriranje
Rezultati 1 - 18 od 18

Filter

Clear
9

9. OKREPČEVALNICA ANGORA, AJDOVŠČINA

9
V Okrepčevalnici AnGora smo svojo ponudbo razširili, saj lahko poleg pijač in toplih napitkov dobite tudi rogljičke. pizze, v teh toplih poletnih dneh pa se prileže tudi sladoled. 
Ajdovščina, Goriška
10

10. CEMBOS, KOPER

10
Smo srednje veliko podjetje z 20-letno tradicijo na svojem področju, ki je svoje temelje postavilo s prodajo elektromateriala. Skozi leta uspešnega poslovanja in preučevanja kupcev smo uvideli dodatne potrebe po širitvi prodajnega programa. 
Koper, Obalno-kraška
11

11. ČEBURAŠKA, MARIBOR

11
Vabljeni v rusko trgovino v Ljubljani ali v Mariboru! Naša trgovina ponuja pestro izbiro prehrambenih izdelkov iz Rusije, različne vrste pijač in spominkov, kot so babuške, magnetki, obeski, CD-ji, knjige, revije itd. 
Maribor, Podravska
12

12. TITRO BAZENI, WELLNESS OPREMA, SAVNE TER MASAŽNI BAZENI, RENČE

12
Podjetje TITRO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. V več kot 20 letni tradiciji smo vztrajno širili našo dejavnosti in se izpopolnjevali na več ravneh wellness področja. Nudimo različne vrste savn, masažnih bazenov, umetnih skal in… 
Renče, Goriška
13

13. SIRIUS INŽENIRING, RIBNICA

13
Podjetje za narčrtovanje in izvajanje tesarskih, krovskih, kleparskih del, prodajo strešne kritine in lesa, transport, brunarice, kozolci in nadstreški 
Ribnica, Jugovzhodna Slovenija
14

14. SIRARNA ČUŠ, OREHOVA VAS

14
Smo družinsko podjetje, ki se od leta 1993 posveča proizvodnji sirov in mlečnih izdelkov. Vsi izdelki Sirarne d.o.o. nosijo znak ES SI-M-416. 
Podravska
15

15. ALEKSANDRIA, PEKARSTVO D.O.O., KRANJ

15
Naše podjetje deluje že 9 let, ukvarjamo pa se s proizvodnjo in prodajo zamrznjenih burekov. Trenutno smo zelo aktivni na slovenskem trgu, širimo pa se tudi v Nemčijo. 
Kranj, Gorenjska
16

16. LEAN REŠITVE, PREBOLD

16
Smo skupina posameznikov z visoko stopnjo strokovnega znanja na področjih vitke proizvodnje, optimizacije proizvodnje, planiranja procesov pri širitvi podjetja in organizacije logistike. 
Prebold, Savinjska
17

17. MALI ZAKLADI, TELEGRAMI OB ROJSTVU, LJUBLJANA

17
V letošnjem letu smo se odločili, da zaklade razširimo s področja profesionalne družinske fotografije tudi na področje edinstvenih in stilsko dovršenih voščilnic ter kvalitetnih in uporabnih daril ob rojstvu otroka. 
Ljubljana, Osrednjeslovenska
18

18. AVTOSERVIS, AVTOLIČAR, AVTOKLEPAR, AVTODELI LJUBLJANA

18
Podjetje CAR CENTER avtoservis in trgovina, d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1992. Najprej smo začeli z avtomehanično dejavnostjo, ki smo jo z časom širili še na druge dejavnosti. 
Šmartno, Osrednjeslovenska