Image
Image
3880
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5625/BERTA_REBOL_EFT_TAPKANJE-1639042745.jpg

EFT TAPKANJE NA DALJAVO BERTA REBOL

Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija
EFT TAPKANJE NA DALJAVO BERTA REBOL https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5625/BERTA_REBOL_EFT_TAPKANJE-1639042745.jpg Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija 0.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev


EFT tapkanje je tehnika čustvenega sproščanja, ki pomaga pri razreševanju neprijetnih čustvenih in s tem povezanih telesnih težav, ter pri doseganju željenih ciljev. Metodi EFT lahko rečemo tudi psihološka akupresura, saj s konicami prstov nežno tapkamo po meridianih - akupunkturnih točkah, ki povezujejo energijske točke. Medtem ko tapkamo, se s pravilno verbalno komunikacijo identificira težavo in s tem odstranjuje negativna čustva in z njimi povezane težave.

EFT metodo so prvotno razvili, da bi z njo nadgradili psihoterapijo, s čimer pa so dokazali, da lahko trajanje psihoterapije uspešno znižamo iz mesecev ali let na minute ali ure.

Z EFT metodo tako lahko odpravimo številne težave, med njimi tudi bolečine in otroštva, prav tako pa lahko tudi spremenimo številne stare vzorce in prepričanja.

Vabljeni, da me pokličete, kjer raziskujemo in opuščamo naše blokade in omejitve.

Preberite še: RESNIČNE EFT ZGODBE ZA NAVDIH na tej povezavi https://www.notranjaharmonija.si/


Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

0.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Moje navdušenje nad tapkanjem

    ,

    Draga Berta, spomnim se decembra, nekaj let nazaj, ko sem se udeležila tvojih prvih predstavitvenih delavnic tapkanja s skupino. EFT tehnika mi ni bila tuja in sem se z veseljem odzvala povabilu. Navdušil me je tvoj zabaven način izvajanja te izjemne tehnike in sem se udeležila velikem številu skupinskih tapkanj...določene sem tudi ponavljala. Na delavnicah se počutim sproščeno in z lahkoto govorim o svojih stiskah. Ta metoda mi je prinesla veliko sprememb. Hvala , da deliš svoje znanje z nami :) Tapkanje je ZAKON !!! Srečka

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Notranja harmonija, izobraževanje in svetovanje, Berta Rebol, s.p.
Davčna št.:
29417180
Naslov:
155a Hrvatini, Ankaran 6280
Mobitel:
+386(0)40 516 280
E-mail:
berta.rebol@gmail.com

Kontaktne osebe

informacije