Objave

InfoSlovenija
13269
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4231/27884.jpg

AVTOPRALNICA PIČMAN, KRANJ

Britof 39, 4000 Kranj, Gorenjska
+386(0)4 2342770
Zaprto

Galerija

Predstavitev storitve

Smo družinsko podjetje z večletno tradicijo in bogatimi izkušnjami s področja nege vozil. Zagovarjamo pranje vozil z inovativnimi pristopi, ekološkimi čistili in orodji priznanih proizvajalcev. Veliko pozornost posvečamo kakovosti, poštenem odnosu in sledenju novostim, kar se bogato obrestuje v zadovoljstvu naših strank.

Da smo resnično avtopralnica s tradicijo, priča dejstvo, da mineva že več kot 17 let, odkar smo s svojimi storitvami pričeli osrečevati stranke.

Dodatna ponudba

V prijetno urejenem gostinskem lokalu ob avtopralnici lahko počakate na vaše vozilo.

Prepričajte se tudi vi in nas obiščite.

ROČNO PRANJE VOZIL
Pri zunanjem pranju smo pozorni na temeljito spiranje z visokotlačnim aparatom. Nato avto namilimo in ponovno speremo. Da bi vozilo dobilo pravi lesk, uporabljamo prave šampone in avto temeljito osušimo. Storitev je popolna, ko avto obrišemo še med vrati in zloščimo pnevmatike.

STROJNO PRANJE VOZIL
Pralni trakovi SoftTech so zmagovalci primerjalnega testa največjega avtomobilskega kluba ADAC kot najboljši in najmehkejši material za pranje vozil. Po končanem strojnem pranju med vrati obrišemo in zloščimo pnevmatike.

POLIRANJE IN ZAŠČITA AVTOMOBILA
Vaše vozilo je stalno izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko poškodujejo. Zato je pomembno, da tudi vi spolirate in zaščitite svoje vozilo. Na področju poliranja avtomobilov smo profesionalno usposobljeni. Uporabljamo visoko razvite politurne nanose in zaščite znanih proizvajalcev, ki se uporabljajo tudi v navtični in letalski industriji. Poliranje avtomobilov izvajajo ustrezno usposobljeni strokovnjaki.
Zaščita avtomobila je nadaljevanje poliranja. Dragoceno vozilo je pomembno zaščititi pred mehanskimi vplivi, zaradi same izsušitve laka, vremenskih dejavnikov in lažjega pranja.

Vašemu avtomobilu lahko vrnemo pravi lesk in zaščito s posebnimi premazi, s katerimi se odstranijo tudi manjše praske. Tako poliranje priporočamo za novejša vozila ali za vozila namenjena prodaji. Za bolj opraskana in obledela vozila pa priporočamo pravo poliranje, ki odpravi vse praske. Na koncu premažemo avto s silikonskim premazom. Strokovno odstranimo holograme, ki se pojavijo pri poliranju temnih vozil. Pri vsakem poliranju vozilo na koncu v celoti (stekla, plastika, pločevina) še premažemo z dodatnim sredstvom, ki daje visok sijaj in zaščito.

Postopek je zelo priporočljiv za vsa nova in stara vozila.
Pridite in povprašajte! Radi vam bomo pokazali dejanski učinek ne nekem delu vašega vozila.

GLOBINSKO ČIŠČENJE
Zelo pomembno je, da se v avtu dobro počutite, saj večino časa preživite v njem. To dosežete le, če ga redno vzdržujete. Z našimi storitvami kemičnega globinskega čiščenje v celoti obnovite notranjost. To je storitev, ki obsega čiščenje in odstranjevanje vseh madežev ter vse neprijetnih vonjav na tekstilu in plastiki.

Razlika med klasičnim notranjem čiščenjem in globinskim čiščenjem je v bistveno večji zahtevnosti globinskega čiščenja. Iz vozila poberemo vse razstavljive elemente. Vse oblazinjene dele posesamo, nato jih namilimo z detergenti, ki odstranijo neprijetne vonje in madeže. Sledi temeljito sesanje s posebnim globinskim sesalcem, ki brizga čisto vodo in obenem sesa umazanijo. Če so v vozilu sedeži iz usnja, umazanijo odstranimo z ustreznimi čistili. Po opravljenem delu usnje premažemo s kvalitetnimi premazi, ki omogočajo prožnost materialov in omejujejo pokanje. Rezultat je čist, svež, negovan avto, ki prijetno diši in izgleda kot nov.

Kot profesionalci za kemično in globinsko čiščenje vozil moramo poznati vse materiale, saj vsak material zahteva različne postopke čiščenja. V nasprotnem primeru se lahko material poškoduje. Imamo popolno znanje o tem, na kakšen madež lahko naletimo in kako ga odstranimo. Vsa čistila so ekološko neoporečna in so oblikovana za posebno kemično čiščenje materialov v avtomobilu. So blaga in obenem čistilna.
Globinsko čiščenje ne pomeni nujno čiščenje celotnega vozila. Očistimo lahko le določen del (sedala, tapete).

OBNOVA ŽAROMETOV
Večina vozil danes uporablja plastične žaromete, ki sčasoma obledijo in oksidirajo. Različne vremenske razmere (sonce, vlaga, mraz, vročina, prašni delci ...) močno vplivajo na stanje žarometov. Predvsem sončna svetloba povzroči obledelost plastični prednjih žarometov, kar se ugotovi pri merjenju svetilnosti na tehničnem pregledu.


Za optimalno delovanje žarometov je potrebno profesionalno čiščenje - obnova žarometov. Z obnovo žarometov nadomestimo poškodovano zaščitno plast. Najprej se odstrani oksidirano zaščitno plast, spolira in zgladi lečo na koncu pa se ustvari zaščitno polimersko plast, ki je odporna na ultra-vijolične žarke.

Obnova žarometov je zelo priporočljiva.

Poveča se vidljivost ponoči in s tem tudi varnost.
Polepša se izgled vozila.
Zapolnijo se manjše nepravilnosti na žarometih.
Ustvari se enako zaščitno plast, kot je na novem žarometu.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE
Priporočamo enkrat letno čiščenje kanalov klimatske naprave. V avtomobilsko kabino spustimo dezinfekcijski plin, ki uniči bakterije in neprijeten vonj. S tem postopkom ne očistimo filtra klimatske naprave.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Britof 39, 4000 Kranj, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
PIČMAN, podjetje za trgovino in vzdrževanje vozil ter druge storitve, d.o.o.
Davčna št.:
32327692
Naslov:
Britof 39, Kranj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 0059 939 (odprt 25.4.2001, GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Pičman Tomaž
Kontaktna oseba:
Pičman Tomaž
GMT +01:00
Delovni čas
Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 18:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto