Objave

InfoSlovenija
8730
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14923.png

ABC BREZNIK - AVTOMOBILI, HOMOLOGACIJA, BAR, CVETLIČARNA, SLOVENJ GRADEC

Pameče 96a, Slovenj Gradec, Koroška
+386(0)2 8831271

Galerija

Predstavitev storitve

Pri nas vam nudimo široko paleto storitev, od klasičnega servisiranja avtomobilov, vgradnje audio sistemov, chiptuninga, avtoelektričnih storitev, v našem baru se lahko okrepčate s kavico ali s čajem, za zaključene družbe pripravimo zimski vrt, po dogovoru poskrbimo tudi za hrano. V cvetličarni lahko kupite rezano cvetje, za posebne priložnosti vam izdelamo šopek, venec, na voljo imamo tudi žalno floristiko, sveče. Ponujamo vam tudi urejanje in sajenje rož v okolici vašega doma, cvetje in ostalo vam dostavimo na dom. Vabljeni ste da pobrskate po straneh in si preberete podrobneje o naši ponudbi.

NAGRADNA IGRA!!!

Priigraj si povrnitev stroškov servisiranja, skuter, potovanje za dve osebi ali nov Twingo!

Za več informacij si oglejte nagradni letak med slikami na desni strani.


ODPIRALNI ČAS - AVTO STORITVE
ponedeljek: 8.00 - 16.00
torek: 8.00 - 16.00
sreda: 8.00 - 16.00
četrtek: 8.00 - 16.00
petek: 8.00 - 16.00
sobota: 8.00 - 12.00

ODPIRALNI ČAS - BAR
ponedeljek: 8.00 - 19.00
torek: 8.00 - 19.00
sreda: 8.00 - 19.00
četrtek: 8.00 - 19.00
petek: 8.00 - 19.00
sobota: 9.00 - 12.00
nedelje in prazniki: 9.00 - 12.00
Ob različnih priložnostih (krst, poroka, birma,...) je lahko Bar odprt do 22. ure.

ODPIRALNI ČAS - CVETLIČARNA
ponedeljek: 8.00 - 19.00
torek: 8.00 - 19.00
sreda: 8.00 - 19.00
četrtek: 8.00 - 19.00
petek: 8.00 - 19.00
sobota: 9.00 - 12.00
nedelje in prazniki: 9.00 - 12.00


AVTOELEKTRIKA

Z dejavnostjo servisiranja avtomobilov smo kot samostojni podjetnik pričeli leta 1988. Več kot 20 let servisiramo v naši obratovalnici v Pamečah 96/a pri Slovenj Gradcu vse vrste avtomobilov, gospodarskih vozil, kmetijske in gradbene mehanizacije. V tem času smo opravili mojstrski izpit avtoelektrikar, kar za nas pomeni novo potrditev in izkušnjo v stroki. Danes v obratovalnici ABC Breznik opravljamo storitev popolnega servisiranja tako avtoelektrike, kot ostalih mehaničnih storitev. Med tem časom smo opravili več seminarjev izpopolnjevanja v stroki. Tako smo pooblaščeni za servisiranje klimatskih naprav v avtomobilih, grelnikih Eberspracher in Webasto. Imamo servis večih vrst akumulatorjev. Pred kratkim smo si pridobili licenco »EUROSERVIS«, kar pomeni, da lahko servisiramo vse vrste avtomobilov v garanciji. Na to licenco smo zelo ponosni, saj bomo našim številnim strankam ponudili kompletno servisiranje z zelo kvalitetnimi rezervnimi deli, za kar jamči skupina Autogroup– Union-A-Net, organizatorji tega EuroSloveniji.

Pri nas lahko dobite vse dele za alternatorje, zaganjače, ter ostale električne dele. Imamo zelo veliko izkušenj in strokovnega znanja, da odpravimo napake na avtomobilih. V veliko pomoč pa nam je tester, s pomočjo katerega odkrijemo še tako zapletene napake. Na voljo vam je tudi AVTOVLEKA v primeru da vaše vozilo ni v voznem stanju. Na zalogi imamo veliko akumulatorskih baterij različnih proizvajalcev: Bosch, Dynamic, Banner, Fiamm. Po želji stranke priskrbimo tudi nove kvalitetne pnevmatike za varnejšo in bolj dinamično vožnjo. Pri nas omogočamo strankam obročna odplačila – Bankredit.


AVTOAKUSTIKA

Avtoakustika Breznik, se ukvarja s prodajo in montažo avtoakustike. Pri nas poskrbimo za kakovostno vgradnjo audio sistema v vaš avto. Nudimo storitve na področju vgradnje avtoradijev, zvočnikov, ojačevalcev, navigacijskih sistemov. Izdelujemo distančnike vseh vrst za vgradnjo zvočnikov na vratne obloge, subwoofer škatle in ostalo dodatno opremo. Vgrajujemo avtoalarme priznanih znamk s kombinacijo skritih zaščit, mehanizme za električni pomik stekel v vratih, centralno zaklepanje vrat z daljinskim upravljanjem in blokado motorja, opremo za mobilno telefonijo, parkirne sonde za vzvratno vožnjo itd...


CHIPTUNING

KAKO IN ZAKAJ CHIPTUNING ?

Vsi, ki ste zainteresirani za povečanje moči motorja (chiptuning), ste zelo verjetno že pregledali kar nekaj spletnih strani na to temo, ter pridobili vsaj nekatere osnovne informacije.

Ker smatramo, da je nesmiselno ponavljati znova in znova enako, vam bomo skušali tuning predstaviti na čimbolj enostaven način.

Enostavno povedano bomo vaš program, ki je naložen na računalniku v vašem avtomobilu prebrali, nadgradili ter zapisali nazaj v računalnik.

Način, na katerega se vaš program lahko prebere ter zapiše, je odvisen od modela, tipa ter letnika vašega vozila. Bodisi preko OBD vmesnika, ki je najenostavnejši način, ali preko BDM vmesnika za katerega je potrebno odpreti motorni računalnik, ali preko spominskega čipa, kar velja predvsem za starejše modele. Pri teh starejših modelih se spominski čip odstrani, preberejo in zapišejo se podatki, čip se vstavi nazaj v motorni računalnik. Pri nekaterih novejših modelih je potrebno računalnik odpreti ter uporabiti BOOT mode.

Razlogov za tuning je veliko. Najpogostejši razlog v zadnjem času je zmanjšanje porabe pri dieselskih motorjih. Prihranki goriva se gibljejo med 10 in 20 odstotki, kar je recimo pri tipičnem 2.0 diesel vozilu cca 1 do 1,5 litra na 100 prevoženih kilometrov, medtem ko pri tovornih vozilih poraba pade kar za 3 do 6 litrov na 100 prevoženih kilometrov.
Veliko voznikov se odloči za tuning zaradi povečanja moči vozila, ker si želijo bolj odzivnega in poskočnega jeklenega konjička.


BAR

V baru se lahko okrepčajo naše stranke, ki čakajo na popravilo jeklenega konjička, ali stranke, ki so prišle po šopek rož ali aranžma za svoje najdražje. V prijetnem prostornem zimskem vrtu se lahko sprostijo in uživajo ob skodelici omamne kave ali ob kozarcu soka.

Ponudba:
- topli napitki: čaj, kava, kapučino, vroča čokolada,..
- različne gazirane in negazirane pijače
- naravni sokovi
- več vrst vina
- sveže točeno pivo - tudi pozimi.
- prostor oz.. zimski vrt lahko rezervirate za zaključene
  družbe (do 40 oseb) za katere priskrbimo tudi hrano.


CVETLIČARNA

Predstavitev

Cvetličarna ABC Andrej Breznik deluje že od leta 1995. Nahaja se v središču majhnega kraja Pameče in v neposredni bližini cerkve in pokopališča. Okoliške stranke so nas dobro sprejele in so zadovoljne z našimi storitvami.

Dejavnost:

 

 • prodaja rezanega cvetja
 • izdelovanje šopkov
 • izdelovanje poročnih šopkov
 • izdelovanje vencev, žalnih aranžmajev
 • zavijanje in aranžiranje daril
 • prodaja darilnega programa
 • prodaja sobnih rastlin, lončnic
 • prodaja gnojil, zemlje za sobne rastline
 • prodaja sveč
 • prodaja vaz
 • prodaja okrasnih loncev
 • aranžiranje-dekoracija s cvetjem na naslovu naročnika (npr. poroke, prireditve ...)
 • zasaditve notranjih prostorov z okrasnimi rastlinami na naslovu naročnika (poslovni prostori, stanovanja)
 • dostava na naslov v oddaljenosti do 10 km od cvetličarne

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Pameče 96a, Slovenj Gradec, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Abc - avtoelektrika, bar, cvetličarstvo, Andrej Breznik s.p.
Davčna št.:
77643909
Faks:
+386(0)2 8831271