Objave

InfoSlovenija
5033
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew62373.jpg

METALIKA TRADE, TRZIN

Brodišče 5, 1236, Trzin, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 5621156

Galerija

Predstavitev storitve

METALIKA TRADE d.o.o. je podjetje specializirano za prodajo ležajev in avtomobilskih rezervnih delov najvišjega kakovostnega razreda. V svojem programu vam nudimo pestro izbiro avtomobilskih rezervnih delov, ki jih kupujemo direktno od proizvajalcev. Ti so hkrati tudi dobavitelji vsem velikim avtomobilskim proizvajalcem po svetu. Naše vodilo v podjetju  da strankam nudimo dobro tehnično podporo, hiter odziv, konkurenčne cene in dober servis.

V vseh naših trgovinah, vas bodo sprejeli strokovno usposobljeni prodajalci, ki vam bodo s  svojim znanjem pomagali in prijazno svetovali.

Vabimo vas da nas obiščete v eni od naših poslovalnic in si ogledate naš prodajni program.
Zgodovina podjetja

Leta 1993 smo pričeli kot ekskluzivni zastopniki za NSK, enega najpomembnejših proizvajalcev ležajev na svetu, za področje Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Ambiciozni zaposleni, dobri prodajni programi in zadovoljni kupci - vse to je narekovalo hiter razvoj podjetja. Zaradi zagotavljanja kakovosti poslovanja smo v letu 1998 pridobili certifikat ISO9002. V iskanju novih izzivov in na osnovi raziskav slovenskega trga, smo se odločili razširiti svoj prodajni program.

Tako smo leta 2000 svojo ponudbo razširili še s prodajo najkvalitetnejših avtomobilskih delov svetovno priznanih proizvajalcev iz lastnega uvoza. Zastopamo podjetja,  ki imajo zaradi svojih kakovostnih izdelkov velik ugled po vsem svetu.

Poleg poslovnih prostorov v Trzinu, kjer se nahajajo sedež podjetja, skladišče in maloprodaja, mo ponudbo razširili tudi drugod po Sloveniji z še tremi poslovalnicami in sicer: poslovalnico Žalec, poslovalnico Trbovlje in poslovalnico Ribnica.

AVTODELI

Kot uvozniki za večino blagovnih znamk v našem programu, smo si skozi leta pridobili zaupanje poslovnih partnerjev po celi Sloveniji.

Naše stranke so tako trgovine z avto deli, kot tudi mehaniki, ki stavijo na kakovost. Vedno več pa je tudi povpraševanja končnih strank, ki želijo najboljše svojemu jeklenemu konjičku.

INDUSTRIJA

Ponosni smo, da so nam  kot dobavitelju  ležajev zaupala velika imena slovenske industrije in lahko se pohvalimo, da pokrivamo več kot polovico vseh potreb po ležajih slovenske industrije.

To nam daje energijo za nove izzive in hkrati potrjuje, da smo na pravi poti.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Brodišče 5, 1236, Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Metalika trade d.o.o.
Davčna št.:
33012784
Faks:
+386 (0)1 5621156