Objave

InfoSlovenija
3341
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew68442.jpg

IZAJA, ORGANIZACIJA DOGODKOV, BREŽICE

Hrastinska pot 42, Brežice

Galerija

Predstavitev storitve

Smo čisto sveže podjetje iz Brežic, ki se ukvarja z aktivnostmi za otroke. Odlikujejo nas izkušnje na področju dela z otroci ter ljubezen do dela z njimi. S svojo kreativnostjo, idejami in marljivostjo želimo otrokom omogočiti lepe, zabavne in tudi poučne trenutke.

  • Organizacija dogodkov
  • Tematske rojstnodnevne zabave
  • Zaposljivke
  • Delavnice

DELAVNICE

Vsako sredo v parku potekajo pravljične urice, kjer se otroci skozi pravljico igrajo, učijo in ustvarjajo na svežem zraku. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Potrebne predhodne prijave zaradi priprave materiala. Cena: 15 eur / mesec.

ZAPOSLJIVKE
Zaposljivke so zabavne in poučne aktivnosti, ki jih lahko spravimo v torbico. Spremljajo nas lahko povsod: v čakalnici pri zdravniku, med čakanjem na hrano v restavraciji, doma kadar mamice pijejo kavico, kuhajo kosilo ali dojijo bratca/sestrico.

TEMATSKE ROJSTNODNEVNE ZABAVE
Oblikujemo in izvedemo tematske rojstne dneve. Tematske zabave vsebujejo poslikavo obraza in izdelavo enostavnejšega kostuma ter rekvizitov, gibalne in družabne igre ter ples. Predvsem pa veliko, veliko zabave. Na izbrano tematiko izdelamo tudi dekoracijo. Rojstni dan pripravimo tudi na tematiko po vaših željah oz. željah vašega otroka. Animacijo izvedemo na različnih lokacijah, ki so dopisane pri tematikah ali na vašem domu. Vsebino zabave prilagodimo številu in starosti otrok.

ORGANIZACIJA DOGODKOV
Delavnice, ki jih pripravimo spodbujajo domišljijo, inovativnost in ustvarjalnost. Vedno se trudimo, da so hkrati tudi poučne. Otroci na njih razvijajo ročne spretnosti, motoriko, krepijo estetski čut ter ostrijo uporabo čutov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Hrastinska pot 42, Brežice

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
IZAJA, organizacija in izvedba dogodkov za otroke, Sara Levičar s.p.
Davčna št.:
44082843
Kontaktna oseba:
Sara Levičar

Socialno Omrežje