Objave

InfoSlovenija
6834
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23812.jpg

MARIPOSA, VEDEŽEVANJE, SVETOVANJE, DELO Z ENERGIJAMI, MURSKA SOBOTA

Mojstrska ulica 1, Murska Sobota, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Duhovnost mi je srcu in v duši, to sem spoznala, ko sem sama imela pred dvema letoma hudo prelomnico v življenju, ki bi mi skoraj strla srce in le z globoko vero v božanskost sem to prestala, sama pa sem začutila, da sem poklicana, da delam s svetlobo, kar pomeni, da iz srca posamezniku prikažem luč na koncu tunela, katerega sam ne more ali ne zna doseči, ter v človeku prebudim delček njega samega. Z mano delajo številni angeli in vnebozetni mojstri, zato je moja pomoč iskrena in srčna.

Hitro, diskretno, kvalitetno in poceni vedeževanje.

Vedeževanje, jasnovidnost, pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost - z različnimi metodami dela - delam s kartami, ki mi služijo le kot pripomoček (ciganske karte, angelske karte, karte boginj, karte samorogov, remi karte, nihalo), najbolj pa zaupam moji jasnovidnosti in močno razviti intuiciji.

Kaj je naša prihodnost? To je eno izmed najbolj zastavljenih vprašanj, mislim, da vseh časov. In kot se začne novo leto, tako tudi mnogo od nas misli, na to, kaj bo prinesla prihodnost.Vsi si želimo, da vemo, kaj nosi naša prihodnost, kaj se bo v življenju dogajalo, kaj je tista naša prava pot.

Naj se vam predstavim.

Sama sem imela pred leti hudo prelomnico v življenju, ki bi mi skoraj strla srce in le z vero v božanskost sem to prestala, sama pa sem spoznala, da sem poklicana, da delam s svetlobo: posamezniku želim prikazati luč na koncu tunela, katerega sam ne more doseči, da v človeku prebudim delček njega samega. Z mano delajo številni angeli in vnebovzetni mojstri.

Rada bi vam povedala mojo zgodbico. Vedno sem se dobro počutila med ljudmi, ki so bili duhovni. Tu v našem kraju imamo vedeževanj in pravih romskih jasnovidk veliko. Ker sem bila pač mlada me je ta pozornost da grem eni izmed njih zelo pritegnila, Bilo me je tako strah kaj mi bo povedala, saj v bistvo me je samo firbec mantral drugo nič kaj šele prihodnost. Nočem vedeti , kaj bo naprej, ampak radovednost je zmagala. Pa sem se pri zelo prijazni gospe naročila. Pa sem šla kar pogumno, kar bo pa bo.Gospa me je pričakala zelo prijazno in sva začeli. Govorila je o moji preteklosti, to me je kar na rit vrglo, potem pa prihodnost, dobro, slabo kar pa je pač videla. Najbolj pa me je zadelo, ko mi je rekla, da vse, kar ona meni govori, že jaz vem in da imam jasen pogled v naprej za svoje življenje in da bom tako lahko v prihodnje veliko ljudem pomagala z svojo energijo.Tisti trenutek sem si mislila, pa ta nič zadene, pa sem šla domov. Potem pa sem opazila, da že res da se stvari ki so se dogajale meni in drugim nekako zaznala že prej.

Izvajam angelski reading

Če ste se ustavili na življenjski poti in ne veste kako več dalje, bi radi bi našli pravo pot, pa je sami ne zmorete, ste v stiski in sami ne morete iz nje, ste razočarani v življenju? Ob vseh teh vprašanjih sem tu samo za vas, da vam iz srca pomagam, ampak vi ste tisti, ki si sami krojite usodo, jaz pa vam lahko na podlagi znanj in izkušenj le pokažem svetlobo v vašem življenju na vseh življenjskih področjih.MOJE DELO JE DELO IZ SRCA IN MOJI ODGOVOR SO ISKRENI ODGOVORI. Zagotovljena je zaupnost in diskretnost med mano in stranko – na podlagi poklicne etike.

Ljudje smo bitja s srcem in dušo. Naše srce je povezano z čustvenim življenjem, naša duša pa z našo duhovnostjo oziroma notranjim svetom. Bolečino, veselja , ljubezen, srca kaj hitro prepoznamo, naša duša pa je še vedno za nas uganka in bolj in bolj se poglabljamo, pridemo tudi do njene lepote oziroma barve duše v vseh njenih odtenkih. Barva naše duše močno vpliva na naše življenje. Sama menim, da je prepoznavanje in življenje skozi duše v teh naših časih težko prepoznati zaradi drugih dejavnikov, materializma, pritiskov, skrbi, stresov, vendar sem mnenja, da moramo na tem tudi delati. In skrbeti za našo dušo, kajti tako se lahko dvignemo nad manipulacijo in slabosti tega realnega sveta.

Ljudje smo globoka, čustvena bitja.V vsaki naši notranjosti je naš svet, ki ga imamo samo zase in svet katerega še sami moramo odkriti. Globoko v nas se poraja nešteto vprašanj, kajti brez tega ne bi mogli živeti.Verjamem, da je pomembno, da se poslušamo, kajti vse odgovore lahko najdemo v sebi. Če tega ne zmorete, se obrnite name in še vsako, mogoče za vas neumno, skeptično, nenavadno vprašanje je meni izziv, da vam pomagam odkriti vaš notranji svet.

Pogosta življenjska vprašanja

Iz mojih dosedanjih izkušenj na področju vedeževanje in osebnega stika z različnimi profili ljudi, sem ugotovila, da vas najpogosteje mučijo naslednja vprašanja:

 • Je on/a prva ljubezen?
 • Sva si usojena?
 • Kaj čuti do mene?
 • Bom koga spoznala?
 • Me ljubi?
 • Se bova poročila?
 • Me vara?
 • Kakšno bo moje zdravje?
 • Kaj me čaka na področju zdravja?Bo operacija uspešna?
 • Kakšno bo zdravje mojih bližnjih? Kaj me čaka? Kako lahko sama poskrbim za svoje boljše zdravje? Skrbi me za zdravje svojih otrok.
 • Kaj me čaka na področju službe?
 • Bom dobil/a službo?
 • Kdaj se bom zaposlil/a?
 • Mi bodo podaljšali pogodbo?
 • Ali me bodo odpustili?
 • Ali bom uspešen/na v poslu?
 • Kaj me čaka na področju dela? Ali bom naredila diplomo?
 • Kakšno bo moje finančno stanje?
 • Ali bom zaslužil/a dovolj?
 • Kam in kako poslovati z denarjem....?
 • Ali lahko pričakujem dediščino?
 • Ali bom imela/a finančne težave? Kakšno bo moje moje življenje v finančnem pogledu? Me čaka stresno življenje?


Kaj vse izvajam in katere pripomočke uporabljam?

ANGELI

Poleg moje jasnovidnosti, vedeževanja, življenjskega svetovanja so bi prioriteta dela, delo z angeli. V moji globini so zelo prisotni in jih pokličem, ko jih rabim. Všeč mi je to, da ne rabim nekega govora, ampak jih zaprosim res enostavno. Opazila sem, da mi angeli pomagajo in mi zanimivo puščajo sporočila v nenavadnih oblikah. Moj največji angel in tudi angel varuh je moja hčerkica in več si ne bi hotela niti želeti.

Rada delam s angelskimi kartami in rada meditiram z njihovo pomočjo. Z njimi mi je življenje res lepše in boljše.

Kdo so sploh angeli?

Angeli so božanska bitja, ki jih je poslal bog za boljše in lepše življenje. Vsak izmed nas ima angela varuha, ki je ves čas z nami, tudi kadar se njegove prisotnosti ne zavedamo.Želijo nam pomagati prav na vsakem področju našega življenja.. Vendar pa moramo vedeti, da imamo svobodno voljo in nam pomagajo le, če za njih zaprosimo. Angeli so močni in ljubeči božji glasniki, ki jih ne omejujeta niti čas niti prostor, tako, da nam lahko neprenehoma pomagajo pri malih in velikih zadevah.

Na podlagi moje ljubezni do angelov in njihove ljubezni do mene vam lahko pomagam do boljšega in lepšega življenja s pomočjo angelske meditacije, angelskega svetovanja, z energetskimi angeli. Od vas pa je odvisno ali jih boste spustili v svoje življenje.Ne pozabite, poslal jih je bog , da nam razsvetljijo življenje.

ČAKRE

Kaj so čakre?

Čakre se energetska polja v človeškem telesu. Dandanes se ljudem zaradi samega časa, stresa, preobremenjenosti, zaskrbljenosti, žalosti, bolečine, straha itd ,čakre zablokirajo, zato človek zaradi same blokade v določeni čakri na more funkcionirati, kot lahko v normalnem stanju. Ljudje včasih niti ne vedo, kaj se z njimi dogaja, le sprašujejo se... "nimam nič energije, počutim se bolano, zakaj ne morem ljubiti, ne obvladam več svojega življenja, nimam notranjega miru, imam nerealne poglede na življenje, zakaj sem potrt, pesimističen, zakaj se z nikomer ne razumem", še in še vprašanj se poraja v človeškem telesu, ki so glavni pokazatelji , da so energetska polja blokirana.

Poznamo sedem čaker:

1 . Korenska čakra- predstavlja naše temelje in občutek trdnih tleh.
2 . Sakralna čakra- kreativnost, spontanost, radost, instinktivno vedenje, veselje do življenja.
3 . Solarni pleksus čakra - naša sposobnost , da z zaupanjem in kontrola našega življenja.
4 . Srčna čakra - naša sposobnost za ljubezen.
5 . Grlena čakra - naša sposobnost sporazumevanja.
6 . Tretje oko čakra - naša sposobnost, da se osredotoči na in videti celotno sliko.
7 . Kronska čakra - najvišja čakra predstavlja našo sposobnost, da v celoti povezan duhovno.

Izvajam čiščenje oziroma prebujanje čaker, ob osebnem stiku in na daljavo. Pomagala vam bo prepoznati vašo blokado v vašem energetskem telesu in jo tudi z vašo pomočjo sčistiti in prebuditi ter vam svetovati , kaj lahko sami narediti za vaše energetsko telo, da vam bo življenje bolj naklonjeno in da boste lažje našli svoj notranji mir ter delovali kot celovita oseba.

Numerologija

Numerologija je veda o številkah. Same številke in ples številk v našem življenju pove marsikaj o nas, o naši preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Numerologija nam na podlagi vašega rojstnega datuma pove vašo življenjsko pot v prihodnost, vaše slabe in dobre strani karakterja. Na podlagi vašega rojstnega datuma, številke stanovanja oziroma hiše,vašega imena in priimka, imena in priimka dotičnih oseb, vam lahko izdelam poceni numerološko analizo. Obseg numerološke analize in cene je več v ponudbi.

Karma

Karma je izraz, ki označuje ezoterični pomen vzrokov in posledic, ki sledijo vsakemu dejanju. Karma zaobjema pravzaprav vse, kar počnemo, smo počeli in bomo počeli. Gre za dejanja v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Dejanja, ki jih počnemo danes namreč določajo našo prihodnost, dejanja, ki smo jih opravili v preteklosti pa določajo našo sedanjost.

V življenju se ljudi sprašujemo, zakaj imam to osebo, zakaj tako živim, kaj mi bo ta in ta oseba, zakaj se določene osebe pojavljajo v mojem in nikakor ne morejo iz našega življenja, zakaj imam prav to službo, ki jo nočem in še nešteto vprašanj nam je pokazatelj, da gre za karmo. Ljudje smo v prejšnjih življenjih živeli v drugačni obliki kot danes, zato v sedanjosti služimo svoj karmični dolg. Če tega v sedanjosti ne odslužimo, ga bomo služili v naslednjem posmrtnem življenju. Ko se naš dolg v sedanjosti odsluži, tudi osebe odidejo iz našega življenja. Ljubezen, čustva nimajo nič z karmo. Nekateri ljudje so z določenimi osebami v odnosih in ne gre za ljubezen ampak za karmo. Karmični odnosi so težki odnosi in ko se teh vezi in dolga osvobodimo živimo čisto nasprotno kot karmičnih vezeh.

Primer, kateri vam bo mogoče karmično znan v življenjski situaciji:

V sedanjosti sta moški in ženska v partnerskem odnosu. Partnerski odnos je obsojen na prepad. Partner svojo partnerko muči, izkorišča, manipulira, jo fizično in psihično uničuje. Ženska ne ve zakaj je tak do nje.
Rada bi Vam globoko predstavila, da ne gre za zdrav, ljubezenski in partnerski odnos, ampak za karmičen odnos.

Ženska tega moškega je bila v prejšnjem življenju njegova zlobna kraljica, moški, katerega ima v tem življenju pa njen služabnik. Kraljica je s tem služabnikom grdo, surovo ravnala.
Sedaj pa sta v sedanjem svetu partnerja in ta moški-služabnik, tako ravna, kot je ona v prejšnjem življenju ravnala z njim.Torej ženska služi svoj karmični dolg. Če ga bo odslužila v tem življenju, bo ta moški iz njegovega življenja odšel. V nasprotnem primeru bo ostal in se v posmrtnem življenju spet vrnil v drugačni obliki, naprimer, moški bo od ženske sin, ki jo bo dalje mučil.

Cenik

Vedeževanje, jasnovidnost, svetovanje, ostale storitve: nudim poceni zakup minut 0,75 eur/ minuta.

Postopek:
Po predhodnem dogovoru se najprej zmenimo za zakup minut, kar je odlična možnost, saj je vedeževanje preko zakupa poceni pa še sami razpolage z svojim časom in denarjem . Minute so prenesljive, kar pomeni, če jih ob storitvi ne izkoristite se prenesejo pri koriščenju pri naslednji storitvi.Pri zakupu minut rada dajem gratis minute svojim zvestim strankam.

Nudim tudi osebni stik na sedežu podjetja oziroma po Vaši želji. Če ste v okolici Murske Sobote lahko tudi sama pridem do vas.

Osebni stik (na domu)
- 30 minut: 25 eur
- 60 minut: 35 eur
- (100) 90 minut + 10 minut gratis: 55 eur
- (130) 120 + 10 minut gratis: 75 eur
- (160) 150 plus + 10 minut: 95 eur
- 200 minut + 10: 120 eur

Ostale storitve

Numerološka analiza

- kompletna numerološka analiza, ki zajema pomen številke življenjske poti, pomen številke imena, številka hiše, svetovanja, nasveti ...
v elektronski obliki: 30 eur, po pošti 40: eur

- posamezna numerološka analiza, ki temelji samo na primeru izračuna življenjske poti ter njenih pozitivnih in negativnih lastnostih. Svetovanje:
v elektronski obliki: 10 eur, po pošti: 15 eur

Napovedi za prihajajoče leto (leto vnaprej)

Kratki opis: analiza, kaj lahko pričakujete v tekočem letu.
v elektronski obliki: 15 eur, pošti: 20 eur

Napoved plus neomejeno število vaših vprašanj in podvprašanj na vseh področjih vašega življenja.
v elektronski obliki: 60 eur, po pošti: 70 eur

Angelske napovedi

Kratka angelska napoved ...
v elektronski obliki: 30 eur, po pošti: 40 eur

Poglobljena angelska napoved + neomejeno število vaših vprašanj in podvprašanj na vseh področjih vašega življenja.

v elektronski obliki: 60 eur, po pošti: 70 eur

Klasične analize

Analiza partnerskega ujemanja med dvema dotičnima osebama ...
poglobljena analiza v elektronski obliki: 10 eur, po pošti 15 eur

Analiza ujemanja dotičnih oseb
v elektronski obliki: 10 eur, po pošti: 15 eur

Analiza človeških vzorcev, prepoznava in čiščenje + nasvet
v elektronski obliki 20 eur, po pošti 30 eur.

Analiza prepoznave energetskih polj - čaker, čiščenje + nasveti:
v elektronski obliki: 20 eur, po pošti: 30 eur

Analiza prepoznave energetskih polj - čaker, čiščenje + nasveti - možno tudi preko telefona oz. ob osebnem stiku.

Druge storitve (po dogovoru)
- Astrološka karta .... po dogovoru
- Karmična karta .... po dogovoru
- Sinastrija oziroma ujemanja partnerjev .... po dogovoru
- Medicinska astrološka analiza .... po dogovoru

Mariposa Klub

Vljudno vabljeni v Mariposa klub. V tem klubu vas čaka kar nekaj ugodnosti samo za vas. Ob vstopu v klub imate 15% popusta na vse naštete storitve po aktualnem ceniku + vaša pričakovanja, želje.
Letna članarina za klub znaša .... 30 eur

Darilni boni: (10, 20, 50, 100 eur)

Za naročilo darilnih bonov pokličite na številko 041 560 099 ali naročilo le-teh v elektronski obliki na mariposa.naročTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Kaj vse vključujejo darilni boni različnih vrednosti po dogovoru po lastnih potrebah/željah in glede na vaše zmožnosti.

Mnenja strank

Pozdravljeni!
Sem Petra in rada bi z vami delila moje izkušnje z gospo Moniko. Moram povedati,da nikoli nisem verjela v te stvari, saj naj bi si vsak človek krojih svojo usodo.Čisto po naključju sem naletela na govorice ,da naj bi obstaja tukaj v Murski Soboti neka ženska, ki zelo dobro bere iz kart in ima neverjeten občutek za ljudi. Zelo me je zanimalo, kaj bi lahko povedala meni, o mojem življenju in o moji prihodnosti. Preko ljudi sem prišla do gospe Monike in moram povedati da je zelo prijazna, sočutna in zelo rada pomaga ljudem sploh pa tistim ki , čutijo stisko in ne vedo kam se obrniti. Že iz samega zanimanja sem se odločila naj mi pogleda v prihodnost,sedanjost,preteklost......nisem mogla verjeti svojim ušesom, kaj vse mi je povedala.....glede na to da me ni poznala od prej, mi je povedala vse kar se je z menoj dogajalo v preteklosti,kaj se trenutno dogaja z menoj,na kaj moram biti pozorna in kaj se bo naprej dogajalo....Vprašala sem lahko cisto moje vsako neumno vprašanje in za vse je imela odgovor. Daje mi neki zagon za naprej,neverjetno pozitivno energijo,toplino,optimizem in se bi lahko naštevala.Zelo sem zadovoljna z njo in redno sodelujeva pri mojem vsakdanjem življenju. Danes je življenje zelo težko,veliko je ovir skozi katere moramo iti in če obstaja oseba ki ti lahko pove kaj in kako moraš v takih situacija narediti ali jih celo preprečiti,zakaj se ne bi obrnili na njo,ker ima res nadnaravno moč in čuti človeka, čuti in vidi......Meni je zelo pomagala in vedno se bom obračala na njo se naprej.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Mojstrska ulica 1, Murska Sobota, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mariposa, vedeževanje, svetovanje, delo z energijami, Monika Flisar,s.p.
Davčna št.:
35257890