Image
Image
3103
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew79729.jpg

Martin Godec, s.p. GOMAJO

Gabrovje 18, 3214 Zreče , , Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Vas zanima kaj vas čaka v vašem življenju?

Kakšna je vaša prihodnost?

Dnevno prejemam klice in se pogovarjam z ljudmi, s katerimi sem v kontaktu že dolga leta in tudi z novimi, ki jih slišim prvič. Vendar pri vseh se pogosto postavi vprašanje: kdaj bo boljše, ali bo boljše, kaj naj naredim, kdo je kriv, kako se rešiti teh problemov....

Preobrati in spremembe se odvijajo tako na ljubezenskem področju, družinskih nerešenih zadevah, službah, šoli in vsa ta dogajanja, ki jih doživljamo so povezana z veliko preobremenitvijo in stresom. Ko se znajdemo v takšni situaciji je naša duševna stiska tako močna, da nas popadejo občutki strahu, negotovosti, depresije, kajti vse se nam je porušilo in z eno besedo rečeno, življenje se je postavilo na glavo.

Ljudje niti ne pomislimo, kaj šele , da bi verjeli, da je vse to, kar se nam dogaja del našega življenja, načrta, in da se procesi ter preobrati dogajajo z namenom, da naredimo spremembo. Vse to je potrebno za našo duhovno rast, ki pa je nemalokrat kruta in v tej težki situaciji, v kateri se nahajamo, ne vidimo poti niti izhoda do naslednjega koraka. Zajame nas še večja panika, krči, depresija in klic v sili. In spet sledi vprašanje: Ali sem jaz krivec za vse to ? Ne obsojajte sami sebe, kajti vse kar se je zgodilo, se je verjetno moralo zgoditi. Vprašajte se raje : Kaj naj storim, spremenim, da bom v življenju zadovoljen in izpolnjen v svoji duši. Vi že veste, kaj si želite, po čemu vaša duša hrepeni in veste, da ste na poti do pravega cilja, ne veste pa kako ga speljati in uresničiti.

Potrebujete samo zaupen pogovor, dober nasvet, videnje situacije na drugačen način, ki vam ga lahko nudim 24 ur na dan in z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju vam bom pomagala in odprla nova vrata v vašo prihodnost. Pokličite me, zaupajte mi in ne bo vam žal.

vir: Vedezevanje

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gabrovje 18, 3214 Zreče , , Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Martin Godec, s.p. GOMAJO
Davčna št.:
56137320
Naslov:
Gabrovje 18, 3214 Zreče
Kontaktna oseba:
Martin Godec
Govorimo:
 SI
Mobitel:
031 379 899
Telefon:
090 43 03
Telefon:
090 142 417
E-mail:
martin.godec@siol.net
Certifikat
Naslov:
Gabrovje 18, 3214 Zreče