Objave

InfoSlovenija
2857
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew79729.jpg

Martin Godec, s.p. GOMAJO

Gabrovje 18, 3214 Zreče, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Vas zanima kaj vas čaka v vašem življenju?

Kakšna je vaša prihodnost?

Dnevno prejemam klice in se pogovarjam z ljudmi, s katerimi sem v kontaktu že dolga leta in tudi z novimi, ki jih slišim prvič. Vendar pri vseh se pogosto postavi vprašanje: kdaj bo boljše, ali bo boljše, kaj naj naredim, kdo je kriv, kako se rešiti teh problemov....

Preobrati in spremembe se odvijajo tako na ljubezenskem področju, družinskih nerešenih zadevah, službah, šoli in vsa ta dogajanja, ki jih doživljamo so povezana z veliko preobremenitvijo in stresom. Ko se znajdemo v takšni situaciji je naša duševna stiska tako močna, da nas popadejo občutki strahu, negotovosti, depresije, kajti vse se nam je porušilo in z eno besedo rečeno, življenje se je postavilo na glavo.

Ljudje niti ne pomislimo, kaj šele , da bi verjeli, da je vse to, kar se nam dogaja del našega življenja, načrta, in da se procesi ter preobrati dogajajo z namenom, da naredimo spremembo. Vse to je potrebno za našo duhovno rast, ki pa je nemalokrat kruta in v tej težki situaciji, v kateri se nahajamo, ne vidimo poti niti izhoda do naslednjega koraka. Zajame nas še večja panika, krči, depresija in klic v sili. In spet sledi vprašanje: Ali sem jaz krivec za vse to ? Ne obsojajte sami sebe, kajti vse kar se je zgodilo, se je verjetno moralo zgoditi. Vprašajte se raje : Kaj naj storim, spremenim, da bom v življenju zadovoljen in izpolnjen v svoji duši. Vi že veste, kaj si želite, po čemu vaša duša hrepeni in veste, da ste na poti do pravega cilja, ne veste pa kako ga speljati in uresničiti.

Potrebujete samo zaupen pogovor, dober nasvet, videnje situacije na drugačen način, ki vam ga lahko nudim 24 ur na dan in z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju vam bom pomagala in odprla nova vrata v vašo prihodnost. Pokličite me, zaupajte mi in ne bo vam žal.

vir: Vedezevanje

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gabrovje 18, 3214 Zreče, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Martin Godec, s.p. GOMAJO
Davčna št.:
56137320
Naslov:
Gabrovje 18, 3214 Zreče
Kontaktna oseba:
Martin Godec