Objave

InfoSlovenija
3186
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27657.jpg

GOSTILNA IN TRGOVINA REPOVŽ, ŠENTJANŽ

Šentjanž 14, Šentjanž, Spodnjeposavska
+386 (0)7 8185660

Galerija

Predstavitev storitve

Gostilna Repovž
S stoletno tradicijo, veličino preprostosti, bogastvom podeželja v prepletanju z ekološko pridelavo za vas ustvarjamo pristne okuse, ki potešijo še tako zahtevne brbončice. Trudimo se, da večino surovin pridelamo na domačem vrtu in tako ustvarimo popolno kulinarično potovanje, v katerem bo užival še tako zahteven dobrojedec, ali pa hitro in preprosto zadovoljimo lačnega popotnika, ki se nima časa prepustiti prijetni energiji podeželskih ljudi in okolja. Someljejsko znanje in ljubezen do vina pa nas vodita, da bo vaša duša nasmejana tudi po kaplji te žlahtne pijače. Pa naj bo iz lastnega vinograda ali pa izpod rok katerega drugega vinogradnika iz slovenskih vinorodnih dežel.

Naš jedilni list se spreminja zelo pogosto, zato nam ne zamerite, če bo ob vašem prihodu malo drugačen kot je objavljen na spodnji povezavi. Skrbimo namreč, da je večino sestavin na krožniku iz naše kmetije, okoliških kmetov ali vsaj znanih pridelovalcev.

Ekološka kmetija
Zdrav način prehranjevanja ni le modna muha, postaja način življenja. Na naši kmetiji ekološko, pod blagovno znamko Biodar pridelujemo sadje, žita, zelenjavo in zelišča. Glavni produkt na naši kmetiji je jaboko Topaz. Iz njih pridelujemo jabolčni kis, jabolčni sok s stoodstotnim sadnim deležem, jabolčne krhlje, čežane ter druge izdelke. Seveda lahko pri nas v jesenskem času dobite tudi sveža ekološka jabolka. Na naših poljih pridelujemo prastaro vrsto pšenice – piro in ajdo. Tako vam ponujamo doma pridelano moko, kašo, zdrob in druge izdelke. V naši gostilni vam postrežemo s svežim pirinim kruhom, lahko pa se posladkate z ekološkimi pirinimi piškoti. Na zelenjavnem vrtu ekološko pridelamo najrazličnejšo zelenjavo, ki vam jo ponudimo na krožniku, če se le prepustite razvajati kulinaričnim užitkom naše gostilne.

Oddih
Če še niste preživeli nekaj dni na deželi, potem ste, verjemite, veliko zamudili. Daleč od mestnega vrveža, avtomobilskih kolon in mestnega vsakdana vas čaka neokrnjena narava. Vonj po pokošenih travnikih, vinogradi, sadovnjaki, griči obsijani s soncem, lepo obdelana polja, lepa narava; vse to so stvari, ki so vredne vaših doživetij. Ustavite se. Ustavite svoj korak in prisluhnite utripu podeželja. Nevede boste spoznali nove prijatelje, spoznali boste, da podeželje v svojem nedrju skriva veliko bogastva prečudovite narave in, da tukaj živijo prijetni in delavni ljudje, ki vedo, kaj je gostoljubje.

Vinogradništvo
Naša zidanica, ki stoji na sončni legi sredi vinogradov, je pravi kraj za ljudi, ki si želijo preživeti svoj prosti čas v naravi. Prava paša za oči je pogled na vinorodne griče. Veter, ki boža liste in plodove trt, ter sonce, ki greje s svojimi žarki, ustvarjata posebno pesem, ki seže globoko v srce in dušo. To je prostor, kamor lahko povabite svoje prijatelje in znance. Organiziramo vam degustacijo naših domačih vin, piknike in druge oblike zabave. Seveda morate poskusiti našega dolenjskega posebneža – cviček. V spominu pa vam bo zagotovo ostala odlična, večkrat nagrajena modra frankinja. Tudi ljubitelji slajših vin boste prišli na svoj račun, saj poleg suhih belih vin (chardonnay, sauvignon, beli in sivi pinot) ponujamo tudi nekaj sladkih.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Šentjanž 14, Šentjanž, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
GOSTILNA IN TRGOVINA REPOVŽ, JOŽE REPOVŽ S.P.
Davčna št.:
26388898
Faks:
+386 (0)7 8185660

Socialno Omrežje