Objave

InfoSlovenija
9936
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4010.jpg

GOSTILNA SLAŠČIČARNA HOSTEL MREŽAR LJUBLJANA

Prušnikova ulica 104, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska
GOSTILNA SLAŠČIČARNA HOSTEL MREŽAR LJUBLJANA https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4010.jpg Prušnikova ulica 104, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska +386(0)5 99 88 913 5 05 1

Galerija

Predstavitev storitve


POVEZAVA DO OBJAVLJENIH SVEŽIH MALIC

Z VAMI ŽE OD LETA 2012

Nekdanjo tradicionalno gostilno Mrežar v Šentvidu smo prenovili, saj smo prepričani, da Šentvid potrebuje slovensko gostilno, gostilno s srcem Šentvida. Ponudbo gostilnice smo še nadgradili s svojo izdelavo slaščic in kavarnico. Ker gostilna stoji v samem stičišču poti, je naša vizija ustvariti prostor, kjer bo nastalo vozlišče vseh interesnih skupin iz bližnje in daljne okolice. Z priložnostnimi prireditvami pa želimo oživeti in popestriti ponudbo v tem delu mesta.

Gostilnica Mrežar ponuja predvsem klasično slovensko kuhinjo, kjer priznani kuhar Dušan ustvarja odlične specialitete po receptih naših babic. Ponujamo od goveje "župce" do sv. in telečjih pečenk, pohanih piščancev, raznih testenin in rib.

Prav tako smo v prvem nadstropju uredili manjši hostel s štirimi opremljenimi sobami, ki so kot nalašč za obiskovalce košarkarskega prvenstva EuroBasket. Gostom je na voljo skupni prostor, priročna kuhinja in zajtrkovalnica na zunanji terasi. Skupni prostor naj bi služil druženju stanovalcev, izmenjavi informacij, pa tudi za prezentacije, srečanja za manjše zaključene skupine. Prostor je opremljen z vso potrebno infrastrukturo (WI-FI, TV...).

V neposredni bližini je zdravstveni dom, območna knjižnica, prostori mestne in lokalne uprave, rekreacijska športna dvorana, manjši wellnes, dostop do avtobusne postaje, povezava mesto Ljubljana - Šentvid.

Torej več kot dovolj razlogov, da se nam pridružite na Prušnikovi ulici 104 v Šentvidu!

POVEZAVA DO OBJAVLJENIH SVEŽIH MALIC

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

5 povprečno glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

  • ODLIČNA HRANA

    ,

    Včasih smo imeli našo firmo na Prušnikovi, skoraj vsak dan hodili na malice k njim postrežba hitra prijazna hrana odlična cene nezasoljene. ODLIČNO
    Rate this review:

Hitri kontakt

company map
Prušnikova ulica 104, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AK GOST, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
37540726
Naslov:
Prušnikova ulica 104, 1210 Ljubljana - Šentvid
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 6306 629 (odprt 24.2.2017, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Krušec Aleša

Socialno Omrežje