Objave

InfoSlovenija
6014
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23435.jpg

GRAJSKA KAVARNA, KOČEVJE

Trg zbora odposlancev 20, Kočevje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Pri nas boste lahko s kočevsko bombico in šamrolami podoživeli dobre stare čase kočevske pekarne. Lahko se boste usedli v naše udobne naslonjače in si privoščili pehtranovo potico. Se posladkali z muffinom. Poskusili Ajdovo grajsko torto. Popili maslenušek in se odpeljali v edinstven svet Harrya Potterja.

Tudi ljubitelji kav ne boste razočarani, saj Vam nudimo različne vrste kav, posebnost naše ponudbe sta Turška in Grajska kava ( vsebuje med, cimet, kavo, mleko in kakav in je kot nalašč za sladokusce!)

V mrzlih zimskih dneh se boste lahko ogreli z grogom, punčem, kuhanim vinom ali grajskim kakavom z dodatkom ruma. Vse to in še več lahko poizkusite v naši Grajski kavarni, kjer Vas bosta postregla prijazna natakarja in Vam zagotovila občutek ugodja in domačnosti.

"Pristno središče z bogato gostinsko ponudbo, v katerem se kot zlate niti na izvezenem pogrinjku prepletajo različne zvrsti umetnosti, kulinarika, kulturna dediščina, natečaji, pogostitve, ... " vse to je Grajska kavarna v Nama centru Kočevje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trg zbora odposlancev 20, Kočevje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostinske in turistične storitve Toni Gorše s.p.
Davčna št.:
35134046