Objave

InfoSlovenija
5039
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26755.jpg

KAVARNA Q, MARIBOR

Gorkega ulica 45, 2000, Maribor, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Q je kavarna, slaščičarna in mnogo več.

Za nekatere najljubši kraj za kofetkanje, za druge popolno mesto za ekipni naval na slavnega pišeka in druge sodobne dobrote spretnih kuharjev: od skrbno zloženih solatk iz dnevno sveže zelenjave do Q njami sendvičev ali wrapov. Le redki pa se lahko uprejo šarmu sladkih kreacij Tete Fride in njenih slaščičarskih mojstrov. Vse sladice izdelujejo dnevno sveže iz naravnih in najboljših sestavin. Tukaj se ne dajo, zato vse naredijo sami. Njihove kreme so domače in sladoled Tete Fride 100-odstotno naraven, pri čemer pa niso samo med prvimi v mestu, ampak med prvimi na svetu!

Vse za izpolnitev vaših najvišjih Qlinaričnih pričakovanj.
Obiščite Q na Gorkega ul. 45 v Mariboru, v novi zeleni stavbi Quadro nasproti Dvorane Tabor.

Več o Qju

Naša ponudba je usmerjena v bolj zdravo in naravno, vsekakor pa v okusno in slastno.

Zasijali smo z vrhunskim pišekom, odličnimi solatkami in božanskimi svežimi slaščicami, sedaj pa vam s ponosom ponujamo tudi 100% domač sladoled iz izključno, samo in le 100% NARAVNIH sestavin.
Nore sladoledne kreacije TETE FRIDE vas bodo navdušile s totalno zmešanimi okusi, kot sta pomaranča s čilijem in limona z ingverjem. To morate posQsiti!

Q je tudi rezidenca slaščičarskih mojstrov, ki se dnevno trudijo, da bi vas navdušili s svojimi kreacijami. Šarmantne slaščice naših mojstrov so izdelane samo z naravnimi in svežimi sestavinami. Ker stavimo le na preverjeno, pripravljamo in pečemo sami tudi kruhke za dnevno sveže sendviče in štručke, ki jih postrežemo k juham ali solatam. Našega pišeka pripravljamo v visokotlačnem cvrtniku po svetovno znani metodi Broaster Company, ki že od leta 1954 izpopolnjuje tehniko priprave piščanca z več okusa in manj maščob.

Ambientalno Q sledi najsodobnejšim trendom notranje opreme in kakovosti bivanja ter omogoča udobno in prijetno druženje različnim generacijam v dveh notranjih etažah in na vrtu. V zgornjem prostoru, ki nudi nekoliko več intime, z veseljem sprejmemo zaključene skupine, ki jim po želji pripravimo "party pišeka" po posebej ugodni ceni, sicer pa mislimo tudi na otroke, ki jih v jedilniku čakajo posebni meniji, in vse, ki se jim neprestano mudi – tem je namreč namenjen "pišek TO GO", če bodo želeli, pa jim bomo za domov pripravili tudi vse ostalo iz naše ponudbe.

Ker z velikimi ušeski poslušamo želje naših gostov, smo začeli pišeka zavijati tudi v slasten WRAP. Se vam že cedijo sline? Se vidimo na Gorkega ul. 45 v Mariboru - nova zelena stavba Quadro nasproti Dvorane Tabor! ;)

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gorkega ulica 45, 2000, Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Quadro, družba za upravljanje investicij d.o.o.
Davčna št.:
20558317