Objave

InfoSlovenija
5469
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew33778.jpg

GODINA, KOZINA

Oic - Hrpelje 22, 6240, Kozina, Obalno-kraška
+386(0)5 6181221

Galerija

Predstavitev storitve

Z velikim veseljem ugotavljamo, da smo po več kot 29 letih uspešnega dela trdno usidrani med gradbena podjetja, vredna zaupanja. Predanost kakovosti in nenehno prilagajanje trgu z uvajanjem vedno novih materialov, znanja, tehnologij in sodobne opreme v delovne procese so zagotovo razlogi za številne uspešno zaključene gradbene projekte.

Objekti, ki smo jih gradili in soustvarjali, so zelo raznoliki – od prometnih objektov, parkirišč, vseh vrst komunalne infrastrukture, poslovnih, industrijskih in energetskih objektov vse do stanovanjskih in športno-rekreacijskih objektov. Poleg prevozov, ki dopolnjujejo našo osnovno gradbeno dejavnost, vse prevozne storitve nudimo tudi zunanjim naročnikom.  

Smo ravno dovolj veliki, da smo lahko močni, in ravno dovolj majhni, da smo lahko prilagodljivi.


STORITVE:


Nizke gradnje

Gradimo vse vrste cestne in komunalne infrastrukture, kot so ceste, mostovi, kanalizacija, vodotoki, cevovodi, drenaže, telefonsko omrežje, plinsko omrežje, plinovodi, čistilne naprave, asfaltiranje.


Visoke gradnje

Gradimo tako poslovne, industrijske in energetske objekte kot tudi vrstne ali samostojne stanovanjske objekte. Izvajamo izkope, rušenja objektov, adaptacije in druga specializirana gradbena dela.


Storitve gradbene mehanizacije

Imamo sodoben park gradbene in strojne opreme: bagre, rovokopače, buldožerje, nakladače, viličarje, valjarje, stroje za zarezovanje asfalta in druge gradbene stroje. Opravljamo vse vrste zemeljskih del: strojne izkope, ravnanje terenov, rušenje objektov, kamnite zložbe, sanacije plazu, tlakovanje in druge zunanje ureditve.


Prevozne storitve

Nudimo vse vrste storitev za prevoz materiala, mehanizacije, opreme in betona.
Organiziramo in izvajamo tudi izredne prevoze (strojev, opreme, jadrnic, transformatorjev ipd.), vključno s pridobitvijo vseh potrebnih dovoljenje in soglasij  ter organizacijo in izvedbo spremstva


Nepremičnine

Izvajamo investicije v nepremičnine, namenjene prodaji na trgu ali oddaji v najem. Prav tako prodajamo zemljišče, namenjeno gradnji, in oddajamo v začasno uporabo zemljišče za razne dejavnosti, kot so parkiranje vozil, skladiščenje, namestitve reklamnih panojev in podobno.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Oic - Hrpelje 22, 6240, Kozina, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Godina gradbeništvo in druge storitve d.o.o.
Davčna št.:
54687080
Faks:
+386(0)5 6181221