Objave

InfoSlovenija
5040
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19097.jpg

ROBOT ZA RUŠENJE

Kresnice 150, 1281 Kresnice, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Kera-mix d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Njegov ustanovitelj je Janez Smrekar, ki v podjetju opravlja funkcijo direktorja. Sedež podjetja je v Kresnicah, kraju, pol ure oddaljenem iz Ljubljane.

V podjetju smo se sprva ukvarjali samo z zaključnimi deli v gradbeništvu, kasneje se je dejavnost razširila tudi na kleparska dela. Z leti smo svojo dejavnost razširili na orodje in načine obdelave, ki običajno niso bili tako poznani. Pričeli smo se ukvarjati z diamantnim kronskim vrtanjem in brušenjem, zadnja pridobitev pa je žična žaga z diamantno vrvjo. Leta 2000 smo pričeli tudi z opravljanjem storitev zimske službe na območju Mestne občine Ljubljana.

V letu 2010 smo pričeli sodelovati s finskim podjetjem Finmac Demolition Oy, proizvajalcem robotov za rušenje.

V podjetju Kera-mix d.o.o. smo in še vedno stremimo h kvalitetno opravljenim storitvam. Zatorej pri vseh projektih sodelujemo z vrsto strokovnjakov, tako,da nobene rešitve ne prepustimo naključju.

Diamantno kronsko vrtanje, brušenje in rezanje

Pri našem delu uporabljamo orodje in pripomočke znamk Gölz, Husqvarna CP in Flex. Izvajamo kronsko vrtanje do premera 1200 mm v armiran beton, kamenine vseh vrst, asfaltne obloge pod različnimi koti. Prednosti diamantnega kronskega vrtanja so čist, natančen in estetski rez, brez dodatne obremenitve konstrukcije z vibracijami in brez dviganja prahu. Vrtanje se izvaja z vodnim hlajenjem vrtalnih kron.

Pri kronskem brušenju uporabljamo odsesovalne naprave, s katerimi preprečujemo uhajanje prahu v okolico. Brušenje konstrukcij se največkrat uporablja pri sanacijah, kjer je potrebno površino pripraviti na nanos preostalih materialov. Izvajamo tudi storitev mokrega brušenja in poliranja manjših odsekov, predvsem v smislu sanacije.

RAZREZ Z ŽAGAMI Z DIAMANTNIMI REZILI

Za manjše preboje, kjer je uporabe žične žage nesmiselna, uporaba udarnih kladiv pa ni priporočljiva, uporabljamo ročne žage z motornim ali hidravličnim pogonom. Najmanjša možna odprtina znaša 120 x 120mm, globina reza pa znaša od 260 do 350 mm. Pogonski agregat pri hidravličnem orodju deluje na električni pogon, zato pri delu ne prihaja do pretiranega hrupa ter smradu izpušnih plinov. V obeh primerih se rezalni element hladi z vodnim curkom, posledično rezanje poteka brez dviganja prahu.

RAZREZ KONSTRUKCIJ Z ŽIČNO VRVJO

V primeru rezanja večjih konstrukcijskih elementov (npr. temelji, podstavki strojne opreme, večji preboji) v vseh materialih, posebej v armiranobetonskih konstrukcijah, je največkrat najbolj smiselna uporaba žične žage. Le-ta za rezanje uporablja diamantno vrv, ki jo vodimo prejo usmerjevalnih koles, ter s tem dosežemo natančen ter čist rez, s tem pa tudi nepoškodovano preostalo konstrukcijo. Žično žago največkrat uporabimo v primeru izdelav novih prebojev skozi stene in stropove (nove okenske ali vratne odprtine, odprtine za prezračevalne kanale), odstranjevanje posameznih konstrukcijskih elementov (dekonstrukcija objekta).

ČISTILNA NAPRAVA

Pri diamantnem rezanju in vrtanju se rezalni elementi hladijo s pomočjo vode, ki jo dovajamo k obdelovancu. Ker voda istočasno hladi rezalne segmente ter preprečuje dvig prahu, je potrebno le-to vodo odvesti ter na željo stranke pred izlivom tudi ustrezno prečistiti. V ta namen uporabljamo čistilno napravo znamke Gölz, ki iz odpadne vode odstrani vse trdne delce. Prečiščeno vodo lahko tako izpustimo v hišno kanalizacijsko omrežje brez bojazni, da bi se cevi zamašile. Filtrirani trdni delci se zbirajo ločeno v zbirni posodi, le-te pa kasneje odvržemo kot običajen gradbeni odpad.

Električni, radijsko vodeni robot za rušenje


Zmogljiv robot za rušenje, posebej primeren za prostore kjer so težava izpušni plini ter hrup, saj deluje na električni pogon.

Novo v Sloveniji! FINMAC F16 robot za rušenje

V letu 2010 smo pričeli sodelovati s finskim podjetjem Finmac Demolition Oy, proizvajalcem robotov za rušenje. Finmac F16 je Finski proizvod, električni, radijsko vodeni robot za rušenje za vse, ki potrebujejo stroj, ki je zanesljiv in produktiven že od prvega dne uporabe.


Zimska služba

Z letom 2000 smo pričeli z izvajanjem storitev zimske službe v Mestni občini Ljubljana. Pluženju snega sta namenjena dva stroja znamke Bobcat.

Manjši Bobcat 553 je opremljen s snežnim plugom širine 180cm in odpiralno žlico za nakladanje. Sam stroj je širok le 125cm, kar omogoča nemoteno strojno čiščenje tudi v težje prehodnih območjih.

Večji Bobcat S175 je opremljen s snežnim plugom širine 240cm in odpiralno žlico za nakladanje.

Strankam ponujamo tudi odstranjevanje snega s snežno frezo širine 180 cm, s prostim izmetom ali frezanjem direktno na tovornjak in odvozom. Kapaciteta snežne freze znaša do 100t/h.

Storitev izvajamo po sistemu "na ključ", kjer poskrbimo za celotno storitev, od preventivnega posipanja s soljo, strojnega in ročnega čiščenja vseh površin do odvoza snega, na željo stranke pa opravimo tudi samo posamezno storitev.

Pri strankah iščemo obojestranski interes za kvalitetno opravljeno storitev. V tem primeru smo zadovoljni vsi: naročnik storitve, uporabnik objekta in izvajalec del.

Ker stremimo h karseda kvalitetno opravljenim storitvam našim strankam nudimo tudi razprševanje z alternativnimi posipnimi sredstvi (raztopina magnezijevega klorida), ki so posebej primerni za tlakovane in kamnite površine. Uporabljena raztopina je ekološko sprejemljivejša (ne škoduje zelenicam), obenem tudi ne uničuje kamnitih in tlakovanih površin.

Po želji, vam lahko raztopino samo tudi dostavimo. Za več informacij o prodaji raztopine, nas prosim kontaktirajte.

Zaključna dela v gradbeništvu

Večji del storitev predstavljajo najbolj zahtevne sanacije in adaptacije. Nekatera dela so povezana z objekti, ki jih je načel zob časa, nekatera pa se navezujejo na predhodno slabo izvedbo ali na uporabo neprimernih materialov. Kljub temu, da je na trgu moč kupiti veliko kvalitetnih materialov, nekateri še vedno radi posegajo po cenenih izdelkih in po hitrih in poceni storitvah.

Tudi za gradbeništvo velja, da poceni ni vedno tudi dobro, prej obratno. Zato sodelujemo s timom strokovnjakov in nobene stvari ne prepustimo naključju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kresnice 150, 1281 Kresnice, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KERA-MIX, napredne gradbene rešitve, d.o.o.
Davčna št.:
37242563
Naslov:
Kresnice 150, 1281 Litija
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 0106 1115 008 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Smrekar Janez
Kontaktna oseba:
Smrekar Tomaž
Kontaktna oseba:
Smrekar Darinka

Socialno Omrežje