Objave

InfoSlovenija
10324
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76857.jpg

MEBI, PLOČEVINASTE STREŠNE KRITINE, IZDELAVA IN MONTAŽA STREŠNIH KRITIN IN ŽLEBOV, PODLOG, CELJE

Podlog 63, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Mebi d.o.o., vas vabi v svet pločevinastih kritin, kjer poleg ugodnih cen vam ponujamo še bogat nabor različnih izvedb kritin, kako zgledajo in kakšno namembnost imajo naše kritine, boste spoznali na naši spletni strani, kjer galanterijavam ponujamo pestro paleto oblik, barv in drugega vgradnega materiala, ki ga boste potrebovali za dovršen izgled vašega doma.

V kolikor že imaste izbranega krovca se vsekakor oglasite skupaj z njim v naši poslovalnici, kjer vam bomo še lažje predstavili ponudbo in vas tudi pravilno napotili pri izbiri.

V prenovljenem programu kritin imamo kar nekja novosti nekatere so prisotne tudi na globalnih trgih, zato vas zagotovo ne bomo pustili ravnodušne z našo ponudbo.

MEBI, d.o.o. spada med 3 odstotke slovenskih podjetij, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA, kot simbola najvišje ocene bonitetne odličnosti.

Glavna dejavnost podjetja:
Proizvodnja in prodaja pločevinastih strešnih kritin, prodaja potrošnega materiala, prodaja in montaža fotovoltaičnih panelov.

Kritina je izdelana iz vroče cinkane, ali AluCink pločevine, in je dobavljiva v naslednjih oblikah Normal, Klasik, Trapez 10, Trapez 20, Trapez 40 ter Valovita. Vse naše kritine so dobavljive z nanosom protikondenznega Filca, Normal pa tudi z izolacijo stiropor. V našem podjetju vam nudimo tudi žlebove, ter hitro in kvalitetno montažo naših kritin z strani naših krovcev kooperantov.

Kritine

  • Normal
  • Klasik
  • Trapez 10
  • Trapez 20
  • Trapez 40
  • Valovita
  • Izolacija
  • Barvne možnosti


Pločevinasta strešna kritina je kakovosten izdelek, ki je rezultat dolgoletnega raziskovanja na področju preoblikovanja pločevine. V veliki meri je zastopana na trgu, kot najboljša izbira za vse vrste stavb, od majhnih montažnih hiš in vikend objektov, do individualnih stanovanjskih hiš in velikih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Posebej primerna za posodabljanje objektov in naprav, kjer se je praktično izkazala za najboljšo rešitev.

Prilagodljivost pločevinaste strešne kritine se odraža v različnih aplikacijah na skoraj vseh vrstah streh in omogoča investitorju oz. arhitektu izbero želenega izgleda strehe  brez omejitev, ki jih poznami pri klasičnih - tradicionalnih strešnih kritinah. Po svoji zasnovi je pločevinasta strešna kritina oblikovno podobna tradicionalnim kritinam, hkrati pa odpravi vse pomanjkljivostidrugih vrst strešnih kritin.

Treba je poudariti tudi stabilnost in trajnost strehe pokrite z pločevinasto strešno kritino v vseh klimatskih pogojih, kar je velika prednost pred ostalimi vrstami strešnik kritin. Izkušnje kažejo, da pločevinasta strešna kritina brez težav prenaša tako hude zime kot tuditropsko vročino. Ker se pločevinasto strešno kritino pritrjuje s posebnimi vijaki z neoprensko podložko v spodnji del ostrešja, je streha odporen proti močnemu vetru, zmrzali in tudi toči.

Trapezna pločevina podjetja Mebi, d.o.o. je odličen in zanesljiv proizvod tako za pokrivanje streh, kakor tudi za izvedbo fasad oz. montažnih sten. Trapezna pločevina je prav tako široko uporabna pri gradnji industrijskih objektov, stanovanjskih in poslovnih stavb, nakupovalnih centrov, skladišč, kmetijskih poslopij ter garaž in različnih pomožnih objektov.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Podlog 63, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MEBI, d.o.o.
Poslovna oblika:
Mebi, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
Davčna št.:
24698105
Naslov:
Makole 47, 2321 Makole
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0443 0000 1031 127 (NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 5148 482 (ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Kunej Mirjana
Delovni čas:
Po dogovoru

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Povpraševanje ali pomoč (+)