Objave

InfoSlovenija
5140
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew24578.jpg

KOGAST, GROSUPLJE

Adamičeva cesta 36, Grosuplje, Osrednjeslovenska
+386(0)1 7866310

Galerija

Predstavitev storitve

Kogast Grosuplje d.d. (ali naš dolgi naziv: Kovinastroj Gastronom, tovarna gostinske opreme d.d. Grosuplje) je vodilni proizvajalec gostinske opreme v Sloveniji. Podjetje deluje že od leta 1960 in ves ta čas nudi trgu širok program kakovostne gostinske opreme. Vedno se trudimo upoštevati pri razvoju naših proizvodov posebne zahteve končnih uporabnikov naših proizvodov. Pri proizvodnji gostinske opreme uporabljamo samo materiale in sestavne dele najvišje kvalitete v skladu z EN standardi.

Poleg široke palete standardnih elementov iz našega cenika izdelujemo tudi specialno opremo, prilagojeno posebnim željam kupcev. Tehnične značilnosti naše gostinske opreme temeljijo na čimbolj ekonomični porabi energije. Naša oprema je na voljo v plinski in električni izvedbi, vključno z najnaprednejšimi indukcijskimi kuhalnimi površinami. Vsa gostinska oprema je izdelana skladno z načeli HACCP in testirana v skladu s kvalitetnimi standardi podjetja in v skladu z EN oz. IEC standardi.

Prodajni program

- Štedilniki
- Žar plošče
- Friteze
- Kuhinjski kotli
- Prekucne ponve
- Večnamenske ponve
- Kuhala testenin
- Vodne kopeli
- Mostovni termični blok
- Lupilnice krompirja
- Nevtralna oprema
- Samopostrežne linije
- Vgradni elementi
- Aparat za kuhanje jajc
- HACCP
- Posoda de Buyer

Storitve

Naša storitev obsega izdelavo kuhinjske tehnologije in izvedbenih projektov kuhinj, nadzor nad gradbeno izvedbo vseh priključkov, dobavo in montažo celotne opreme, zagon in primopredajo investitorju ter šolanje kuhinjskega osebja.

Posebna dejavnost je dobava velikih kuhinj in hotelskih objektov "na ključ". V tovrstnih objektih poleg celotne kuhinje lahko dobavimo tudi celotno opremo jedilnic, linije za delitev hrane, točilnice, hladilnice in pralnice.

Ponosni smo tudi na našo servisno službo, ki kupcu zagotavlja nemoteno uporabo opreme. O učinkovitosti naše servisne službe govori podatek, da je naše podjetje pooblaščeni serviser celotne termične opreme vseh restavracij Mc'Donalds v Sloveniji.

Servis

Podjetje Kogast Grosuplje d.d. ima tudi servisno mrežo za gostinsko opremo Kogast, pomivalno tehniko nemškega proizvajalca Winterhalter Gastronom in številne druge proizvajalce specialne gostinske opreme (Garland, Taylor, Frymaster, ekosistemi v kuhinjah, …). Podjetje Kogast Grosuplje d.d. zagotavlja po posebnih pogodbah tudi 24-urni servis po vsej Sloveniji vse dni v letu, vključujoč nedelje in praznike.

Podjetje izvaja montažo in zagon kompletnih kuhinj tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Adamičeva cesta 36, Grosuplje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kovinastroj gastronom tovarna gostinske opreme d.d. Grosuplje
Davčna št.:
24917885
Faks:
+386(0)1 7866310